• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar ben geldimm.
Auralee Auralee english home cu başı olarak hepsini çok beğendim :D güle güle kullan canım o sarı küçük vazonun pembesi de bende var :-)

Günaydın kızlar ben geldimm.
Auralee Auralee english home cu başı olarak hepsini çok beğendim :KK70: güle güle kullan canım o sarı küçük vazonun pembesi de bende var :-)
Ay teşekkür ederim kuzucum. Çok tatlı değil mi, iki tane alacaktım da şimdilik kalsın dedim :)
Sen ne yaptın dün doktora gittin değil mi? Ne dediler ? Hediye işini hallettin mi? Sorguya çektim sabah sabah :D
Güzel günlerde kullan canım :)
Teşekkür ederim canım :)

kızlar size bir şey sorucam..dondurucudan kıyma çıkardım, buzdolabına koydum..hepsini kullanmak zorundayım dimi?

Ay teşekkür ederim kuzucum. Çok tatlı değil mi, iki tane alacaktım da şimdilik kalsın dedim :)
Sen ne yaptın dün doktora gittin değil mi? Ne dediler ? Hediye işini hallettin mi? Sorguya çektim sabah sabah :KK70:

Teşekkür ederim canım :)

Evet çok şirin kuzucum bende severek aldım.
Sonuç bugün çıkacakmış akşam okuyormuş doktor. Annem götürecek artık onun iş yerine yakın hastane beklemedeyiz yani hala :KK51: Hediyeyi de aldım kalın bir hırka aldım içine de gömlek güzel oldu bence:-)

kızlar size bir şey sorucam..dondurucudan kıyma çıkardım, buzdolabına koydum..hepsini kullanmak zorundayım dimi?
Malesef evet kuzu parçalara ayırıp koymak lazım buzluğa bende aynı hatayı yaptım

Sonuç bugün çıkacakmış akşam okuyormuş doktor. Annem götürecek artık onun iş yerine yakın hastane beklemedeyiz yani hala :KK51: Hediyeyi de aldım kalın bir hırka aldım içine de gömlek güzel oldu bence:-)

Malesef evet kuzu parçalara ayırıp koymak lazım buzluğa bende aynı hatayı yaptım
Hadi bakalım hayırlısıyla güzel çıksın :)

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) Güzel olmuş, güle güle kullansın Hoppa

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz,hediye işini halletmişsin tebrik ederimmmmm :KK68::KK68:
Öyle olması gerekiyormuş ya , yalan oldu benim kıyma :KK51:

Back