- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
dur atayım benim yaptığım tarifiişte bu http://www.nefisyemektarifleri.com/tavada-pratik-su-boregi-yapimi-657456/
pratik şeyleri severizşu tavada börekte olmasa biz hiçtik dostum:)
O zaman kucaklaşalım gelartık nu travmanın üzerine gitmeyeceğim ağlama kuzu
Yarın sorucam nasıl olduğunuay benim şirket bilgisayarı erişimi yasaklıyor , serviste giderken bakayım ben buna sağol canım
Bundan ben de sebeplenirim kuzuudur atayım benim yaptığım tarifiişte bu http://www.nefisyemektarifleri.com/tavada-pratik-su-boregi-yapimi-657456/
Acıkınca şuurum da gidiyorBüyüdükçe insalar değişiyormuş yedisinde neyse yetmişinde oymuş tezini şuan çürüttün arkadaşım
deli seni açken sen sen değilsin
ben gülüyorum deli mi ne diye bakıyorlar baksınlar amann zaten alıştılar bazen kahkaha patlatıyorum
bi kere çok haklısın tek yaşarken yemek mi yapılırmış zaten ben arkandayım kuzu
ofis dışında çaılısyorduk ofise döndük canım hoşbuldum
Konuyu kapat ama nolur ben de gülmekten acı çekiyorum artıkHahah nasıl acı çektiğimi nereden bileceksiniz ki gülüm tabii
Çok kolay oluyo kuzu denemelisin :)Bundan ben de sebeplenirim kuzuu. Çok seviyorum şu tava böreklerini ama hiç denememiştiiim .
Evet bak bahanemiz de varbir iki kere yaptım yemek, ertesi gün dışarda yedim , ondan sonra yine bir şey oldu evde değildim, çöpe dökmek zorunda kaldım, ee öyle olunca da insan üzülüyor o yüzden yapmıyordum bende
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi, bende sıkışınca verdiği domatesleri menemen yapıp günü kurtarıyorum
Herkes bu acı olayı unutsun zaten bence deKonuyu kapat ama nolur ben de gülmekten acı çekiyorum artık
Çok kolay oluyo kuzu denemelisin :)
O zaman kucaklaşalım gel
bide sınav yapıyor kızı hem tarifi veriyor hemde sorucam yarın bakYarın sorucam nasıl olduğunu
Servisten bildiriyorum, çarşamba akşamı denicemYarın sorucam nasıl olduğunu
Neden bugün değilllServisten bildiriyorum, çarşamba akşamı denicem
bide sınav yapıyor kızı hem tarifi veriyor hemde sorucam yarın bak
bakkk örnek öğrenciHerkes bu acı olayı unutsun zaten bence de
Baktım gönderdiğin tarifee çok pratik görünüyo, denicem mutlaka kuzu. Deneyip fotoğraflarla gelicğim yanına
Ay kesinlikle can kurtaran o domatesler ya seneye kendim yapmayı denicem ama :) yoksa şehirler arası domates topluyorum :)Evet bak bahanemiz de varAyrıca o domatesler hazine gibi ya, ama hemencecik bitiyorlar Ben her şeyi onlarla yapıyorum
Eşim şehir dışında yalnızımNeden bugün değilll
tamam kuzular yemek yapıp hepsini çekip geleceğim nişanlımın evine götüremem malum arnavut teyzeler gelebilir
benimde nişanlım yok haftada 3 gün çıkıyor seninde mi öyle ruttin miEşim şehir dışında yalnızım
çok ayıp pinkciğim aşk olsun gelicem söz amma börek amma yemek amma mantımsı amma köftemsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?