2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben yemek yapmaya üşendiğim için tek yaşarken yemek yapmayan insanım böyle de üşengecim annem geldiğinde buzdolabını görünce ' ne yiyorsun kızım Allah aşkına' demişti

az çok biliyorum ama tekrar dinlicem canım çok sağol. peki diğer müziklerin nelerdi?

Arkadaşlar müzik konusunda öneri veren yok mu başka

benim çıkış müziği patron mutlu ol istiyor da ki 'olmaz olsun' şarkısıydı dans müziği İlhan şeşen 'sen benim şarkılarımsın'

ooo ne güzelmiş :)

fiuuuvv bitti oh misler gibi kullanmayı nasip etsin içinize sindiyse tamamdır bu iş

ayy ben hala Mrs Pink gülüyorum ya , ortamda musait değil gülemiyorum domates gibi oldum oldum ya

5 yaşımdaki halimden hatırladıklarımla

Ama sonrasında yiyeceğin böreği düşününce olmuyor. Açken hele Ay allahtan güzel oldu tadı yoksa oturur ağlardım
Büyüdükçe insalar değişiyormuş yedisinde neyse yetmişinde oymuş tezini şuan çürüttün arkadaşım
deli seni açken sen sen değilsin

Of deme valla pancar gibi oldum şalımın arkasına saklıyorum suratımı
ben gülüyorum deli mi ne diye bakıyorlar baksınlar amann zaten alıştılar bazen kahkaha patlatıyorum

üşengeçlik zirvede

ben yemek yapmaya üşendiğim için tek yaşarken yemek yapmayan insanım böyle de üşengecim annem geldiğinde buzdolabını görünce ' ne yiyorsun kızım Allah aşkına' demişti
bi kere çok haklısın tek yaşarken yemek mi yapılırmış zaten ben arkandayım kuzu

hoş geldin bayadır yoktun soracaktım seni bugün ama bak ben bile bu saatte girebildim e var ne yok
ofis dışında çaılısyorduk ofise döndük canım hoşbuldum

Ay evet o herkeste var sanırım. Bende evde kimse olmayınca yapmam, dediğim gibi o börek açma olayı tek seferlik bi çılgınlıktı Annem bu gelişinde bir sürü yemek yapıp gitti mesela, biliyor yapmayacağımı. Tek başına sofra kurmak, yemek yemek çok sıkıcı hiç yapasım gelmiyor o yüzden abur cubur ile geçiştirirm ben akşam öğününü

ahahhah olsun en azından bozmamışlar

bir iki kere yaptım yemek, ertesi gün dışarda yedim , ondan sonra yine bir şey oldu evde değildim, çöpe dökmek zorunda kaldım, ee öyle olunca da insan üzülüyor o yüzden yapmıyordum bende

Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi, bende sıkışınca verdiği domatesleri menemen yapıp günü kurtarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…