- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Teselli yöntemlerii, neyse bu travmanı daha fazla yüzüne vurmamalıyız diye düşünüyorum
En iyisini yapmışsınBen de o kadar aç olmasam devam edemezdim. Bi de o kadar açtığım hamurların çöp olmasına göz yumamadım, hadi pırasayı yemek niyetine yerdim de hamura yazık
hoş geldin bayadır yoktun soracaktım seni bugün ama bak ben bile bu saatte girebildim e var ne yokmerhaba kızlar kaç gündür ofis dışında çalısıyordum gelemedim nasılsınız?
az çok biliyorum ama tekrar dinlicem canım çok sağol. peki diğer müziklerin nelerdi?
Arkadaşlar müzik konusunda öneri veren yok mu başka
ooo ne güzelmiş :)şimdiden alıştır benimki uzun yıllardır tek yasadığı için alışkın mesela bize geldiğinde balık ,et ve tavuk ondan sorulur annem babam çağırır ona yaptırır hem lezzetli yapıyor hemde alıştırmaca ouylor dene
fiuuuvv bitti oh misler gibi kullanmayı nasip etsin içinize sindiyse tamamdır bu işbu arada ben bohçayı hazırladım iki arada bir derede halim perişandı ama dört dörtlük oldu neyse götürdük annesi aradı teşekkür etti hem beni hem annemi aradı çok memnun kalmış nişanlımda çok beğenmiş herşeyi dedi çok güzel düşünmüşssün teşekkür etti yine hem bana hem aileme
tavada su böreği yap çok basit çok lezzetli oluyohe bu arada, evde hazır yufka var o bozulmadan ne yapsam diye düşünüyorum ben , sen arnavut böreği dedin yasenin çıta gökyüzünde yavru
ayy ben halaMrs Pink gülüyorum ya , ortamda musait değil gülemiyorum domates gibi oldum oldum ya
Büyüdükçe insalar değişiyormuş yedisinde neyse yetmişinde oymuş tezini şuan çürüttün arkadaşım5 yaşımdaki halimden hatırladıklarımla
Ama sonrasında yiyeceğin böreği düşününce olmuyor. Açken heleAy allahtan güzel oldu tadı yoksa oturur ağlardım
ben gülüyorum deli mi ne diye bakıyorlar baksınlar amann zaten alıştılar bazen kahkaha patlatıyorumOf deme valla pancar gibi oldum şalımın arkasına saklıyorum suratımı
üşengeçlik zirvede
bi kere çok haklısın tek yaşarken yemek mi yapılırmış zaten ben arkandayım kuzuben yemek yapmaya üşendiğim için tek yaşarken yemek yapmayan insanımböyle de üşengecim annem geldiğinde buzdolabını görünce ' ne yiyorsun kızım Allah aşkına' demişti
ofis dışında çaılısyorduk ofise döndük canım hoşbuldumhoş geldin bayadır yoktun soracaktım seni bugün ama bak ben bile bu saatte girebildim e var ne yok
tavada su böreği yap çok basit çok lezzetli oluyo
ayy ben halaMrs Pink gülüyorum ya , ortamda musait değil gülemiyorum domates gibi oldum oldum ya
Hahah nasıl acı çektiğimi nereden bileceksiniz ki gülüm tabiiOf deme valla pancar gibi oldum şalımın arkasına saklıyorum suratımı
Ay evet o herkeste var sanırım. Bende evde kimse olmayınca yapmam, dediğim gibi o börek açma olayı tek seferlik bi çılgınlıktıben yemek yapmaya üşendiğim için tek yaşarken yemek yapmayan insanımböyle de üşengecim annem geldiğinde buzdolabını görünce ' ne yiyorsun kızım Allah aşkına' demişti
canım sindi çok şükür güzelde oldufiuuuvv bitti oh misler gibi kullanmayı nasip etsin içinize sindiyse tamamdır bu iş
ahahhah olsun en azından bozmamışlarhihiİştee böyle dil ucuyla bak bi de biz Kayserili diye geçiniyoruz helal olsun kızım sana ellerine sağlık . falan dediler. Ben de tabi zaten rezil oplmuşum ay yapamadım ki ama çok zormuş falan dedim. Aaa olur mu ilk kez yapıyosun çok da güzel falan dediler ama yalan diye bağırıyordu tabi ifadeler
şu tavada börekte olmasa biz hiçtik dostum:)tavada su böreği yap çok basit çok lezzetli oluyo
ahahhah olsun en azından bozmamışlar
kuzu bi kere teselli etmişler artık ne kadar kötüyse dilli teyzeler dilini yutmuş olmalıHahah nasıl acı çektiğimi nereden bileceksiniz ki gülüm tabii
kuzu bi kere teselli etmişler artık ne kadar kötüyse dilli teyzeler dilini yutmuş olmalı
dur atayım benim yaptığım tarifinasıl yapıcam
burası çok güzel ben 2 defa gittim olabilir tavsiye ederimKuzu bak ben buraya bayılıyorum bir türlü kısmet olmadı gitmek ama ilk fırsatta gidicem artık
Gerçi hafta içi gidebilirmisiniz buraya o sıkıntı
http://www.grupanya.com/yeme-icme/firsat/suada-club-lezzet-menusu-hzrn?irc=adl2-cmad
Ay evet o herkeste var sanırım. Bende evde kimse olmayınca yapmam, dediğim gibi o börek açma olayı tek seferlik bi çılgınlıktıAnnem bu gelişinde bir sürü yemek yapıp gitti mesela, biliyor yapmayacağımı. Tek başına sofra kurmak, yemek yemek çok sıkıcı hiç yapasım gelmiyor o yüzden abur cubur ile geçiştirirm ben akşam öğününü
artık nu travmanın üzerine gitmeyeceğim ağlama kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?