- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ayda 3 gün yok yabenimde nişanlım yok haftada 3 gün çıkıyor seninde mi öyle ruttin mi
Ayyy ne diyor yatamam kuzular yemek yapıp hepsini çekip geleceğim nişanlımın evine götüremem malum arnavut teyzeler gelebilir
onu çağırıp yedireyim
Tamam o zaman yarın yapabilirsin kuzuEşim şehir dışında yalnızım
heh şöyletamam kuzular yemek yapıp hepsini çekip geleceğim nişanlımın evine götüremem malum arnavut teyzeler gelebilir
onu çağırıp yedireyim
Teşekkür ederim kuzuTamam o zaman yarın yapabilirsin kuzu
nişanlım haftada 3 gün gidiyor evlenince de gidecekAyda 3 gün yok yaçok uyuz bir durum ama
ay napıyım öyle olmaz mı tedbirli davranmak lazımAyyy ne diyor ya
ne demek örtmenim dersime çalışıp geleceğim performans ödevimleheh şöyle
aferin en güzel yemeği yapan yıldızı kapar pro üye yapıciiim sizinişanlım haftada 3 gün gidiyor evlenince de gidecek
ay napıyım öyle olmaz mı tedbirli davranmak lazım
ne demek örtmenim dersime çalışıp geleceğim performans ödevimle
Geçici değil yaninişanlım haftada 3 gün gidiyor evlenince de gidecek
ay napıyım öyle olmaz mı tedbirli davranmak lazım
ne demek örtmenim dersime çalışıp geleceğim performans ödevimle
canım vallahi hatırladığım kadarıyla rafet el romanın son çıkan bir şarkısı daha vardı evlenirmisin benimle oda güzeldi biz hepsini salonun müzisyenine bıraktık herşeyi o ayarladı zaten müzisyeni hem oranın sahibi hemde aranjör müzik konusunda enfes bir akşam yaşatmışlardı işlerine karışmadım gümbür gümbür bir geceydiaz çok biliyorum ama tekrar dinlicem canım çok sağol. peki diğer müziklerin nelerdi?
Arkadaşlar müzik konusunda öneri veren yok mu başka
yok canım rutin olarak her hafta çıkıyor evlendikten sonrada çıkacak zor işi bende zorlanırım o giderse tahminenGeçici değil yani
oo süper gelsin fotolar :)Günaydın kızlar, albüm güncelliyorumMrs Pink için rahat etsin kuzu alışveriş var :)
Geldi geldioo süper gelsin fotolar :)
henüz açamadım fotoları ama iyi yapmışsın ozaman canım :)Geldi geldienglish home'da kargo bedavaymış her üründe bu arada, ben de onu görünce alacaklarım vardı, hiç uğraşmayayım gitmekle dedim aldım.
güle güle kullan canm çok güzellerGeldi geldienglish home'da kargo bedavaymış her üründe bu arada, ben de onu görünce alacaklarım vardı, hiç uğraşmayayım gitmekle dedim aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?