• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu tabi ki bekledim o kadar aç karınla hamur açmışım yemeden uyur muyum :KK70: Ertesi gün işe de getirmiştim baya beğenildi, sonuç iyiydi yani :KK70: Çılgın mantıcı allahım çok güldüm yaa :KK70:

Ayy evet 5 öğün çiğ börek yiyordum ama dondurulmuştu o :KK70: Bayadır almıyodum alayım artık bari :KK70:

Hahahah çok güldüm buna :KK70::KK70:
dondurulmuşmuydu o bak hatırlıyorum ama o kısmı atlamışım :D

ayyy o değilde ne yorum yaptılar çok merak ettim :KK70:
hihi :D İştee böyle dil ucuyla bak bi de biz Kayserili diye geçiniyoruz helal olsun kızım sana ellerine sağlık . falan dediler. Ben de tabi zaten rezil oplmuşum ay yapamadım ki ama çok zormuş falan dedim. Aaa olur mu ilk kez yapıyosun çok da güzel falan dediler ama yalan diye bağırıyordu tabi ifadeler :D :D

kızlar selam, 25 gün sonra nişanım var, henüz müzikleri bulamadım. Slayt,giriş,pasta ve dans müziği lazım. Sizlerin nelerdi ya da ne düşünüyorsunuz fikir verir misiniz :KK68:
az kalmış bende 3 ay önce nişanlandım salonda yapıldı benim dans çıkış şarkımız burcu güneş ve Selami şahin düeti ( ben birtek kadın sevdim) şarkısı dinle bir bak çok güzeldi

yapamam ki kendisinede dedim zaten anneside ben yaparım size dedi o dertten kurtuldum kuzu bir gün
Auralee Auralee gibi bir girişimde bulunursam bilemiyorum günlerce börek yapmak için eve kapatırım kendimi

bende iyi ki sevgiliyken yemek yapmayı biliyorum vs dememişim ya :KK6: Auralee Auralee sabrına hayran kaldım ya,, ben yarıda kesip gidip uyurdum :confused:

Mrs Pink Mrs Pink Hala o insanların içine çıkıyor kızım sen nereye kaçıyorsun :KK70:

Kuzu ben küçüklükten antrenmanlıydım anneannemle tepsi tepsi arnavut böreği açardık hep, o da çok güzel yapardı ayıptır söylemesi :KK70:
oo kiminle dans ediyormuşuz biz yaa:KK70::KK70:

hihi :KK70: İştee böyle dil ucuyla bak bi de biz Kayserili diye geçiniyoruz helal olsun kızım sana ellerine sağlık . falan dediler. Ben de tabi zaten rezil oplmuşum ay yapamadım ki ama çok zormuş falan dedim. Aaa olur mu ilk kez yapıyosun çok da güzel falan dediler ama yalan diye bağırıyordu tabi ifadeler :KK70: :KK70:
valla helal olsun iyi motive etmişler kuzum :KK70::KK70:

Haha bırak ya ben en azından mantı yapamadım onlar hiçbirini yapamıyo pehhh :KK70: :KK70: :KK70:
:D:D:D Teselli yöntemlerii, neyse bu travmanı daha fazla yüzüne vurmamalıyız diye düşünüyorum :D
bende iyi ki sevgiliyken yemek yapmayı biliyorum vs dememişim ya :KK6: Auralee Auralee sabrına hayran kaldım ya,, ben yarıda kesip gidip uyurdum :confused:
En iyisini yapmışsın :D Ben de o kadar aç olmasam devam edemezdim. Bi de o kadar açtığım hamurların çöp olmasına göz yumamadım, hadi pırasayı yemek niyetine yerdim de hamura yazık :P

az kalmış bende 3 ay önce nişanlandım salonda yapıldı benim dans çıkış şarkımız burcu güneş ve Selami şahin düeti ( ben birtek kadın sevdim) şarkısı dinle bir bak çok güzeldi
az çok biliyorum ama tekrar dinlicem canım çok sağol. peki diğer müziklerin nelerdi?

Arkadaşlar müzik konusunda öneri veren yok mu başka :KK51:

Ooo ne kadar da çılgın bir alışveriş olurdu o kimbiliiir. Birbirimizi gaza getirir getirir alırdık misler gibi :D :D
Ayrıca şunun tipine bak ya ne tatlı, klasik bir şamdan yerine bunu mu almalıyım yoksa ?
kesinlikle çok guzel marjınal bir duruş nerde ve ne kadar bu urun

Back