- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Haha canlandırma kuzu canlandırma resmen bir utanç tablosu ya. İzlediğim en korkunç korku filminden daha korkunç anlardı o teyzeleri görüşümayyy ya sesli güldüm resmen her aşamayı hayalimde canlandırdım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha canlandırma kuzu canlandırma resmen bir utanç tablosu ya. İzlediğim en korkunç korku filminden daha korkunç anlardı o teyzeleri görüşümayyy ya sesli güldüm resmen her aşamayı hayalimde canlandırdım ya
dondurulmuşmuydu o bak hatırlıyorum ama o kısmı atlamışımKuzu tabi ki bekledim o kadar aç karınla hamur açmışım yemeden uyur muyum Ertesi gün işe de getirmiştim baya beğenildi, sonuç iyiydi yani Çılgın mantıcı allahım çok güldüm yaa
Ayy evet 5 öğün çiğ börek yiyordum ama dondurulmuştu o Bayadır almıyodum alayım artık bari
Hahahah çok güldüm buna
Ayy o şaşkın ifadeyi düşünüyorum daHaha canlandırma kuzu canlandırma resmen bir utanç tablosu ya. İzlediğim en korkunç korku filminden daha korkunç anlardı o teyzeleri görüşüm
hihi İştee böyle dil ucuyla bak bi de biz Kayserili diye geçiniyoruz helal olsun kızım sana ellerine sağlık . falan dediler. Ben de tabi zaten rezil oplmuşum ay yapamadım ki ama çok zormuş falan dedim. Aaa olur mu ilk kez yapıyosun çok da güzel falan dediler ama yalan diye bağırıyordu tabi ifadelerayyy o değilde ne yorum yaptılar çok merak ettim
O önemli bi detay, her gün deli gibi çiğ börek hamuru açmıyordum O çılgınlık mertebesine ulaşamadımdondurulmuşmuydu o bak hatırlıyorum ama o kısmı atlamışım
Off Allahımmmm...Ayy o şaşkın ifadeyi düşünüyorum da
Haha bırak ya ben en azından mantı yapamadım onlar hiçbirini yapamıyo pehhhMrs Pink Hala o insanların içine çıkıyor kızım sen nereye kaçıyorsun
az kalmış bende 3 ay önce nişanlandım salonda yapıldı benim dans çıkış şarkımız burcu güneş ve Selami şahin düeti ( ben birtek kadın sevdim) şarkısı dinle bir bak çok güzeldikızlar selam, 25 gün sonra nişanım var, henüz müzikleri bulamadım. Slayt,giriş,pasta ve dans müziği lazım. Sizlerin nelerdi ya da ne düşünüyorsunuz fikir verir misiniz
yapamam ki kendisinede dedim zaten anneside ben yaparım size dedi o dertten kurtuldum kuzu bir gün
Auralee gibi bir girişimde bulunursam bilemiyorum günlerce börek yapmak için eve kapatırım kendimi
oo kiminle dans ediyormuşuz biz yaaMrs Pink Hala o insanların içine çıkıyor kızım sen nereye kaçıyorsun
Kuzu ben küçüklükten antrenmanlıydım anneannemle tepsi tepsi arnavut böreği açardık hep, o da çok güzel yapardı ayıptır söylemesi
valla helal olsun iyi motive etmişler kuzumhihi İştee böyle dil ucuyla bak bi de biz Kayserili diye geçiniyoruz helal olsun kızım sana ellerine sağlık . falan dediler. Ben de tabi zaten rezil oplmuşum ay yapamadım ki ama çok zormuş falan dedim. Aaa olur mu ilk kez yapıyosun çok da güzel falan dediler ama yalan diye bağırıyordu tabi ifadeler
bende aynen kesin bırakırdım unumu çırpıp üstümden yatardımbende iyi ki sevgiliyken yemek yapmayı biliyorum vs dememişim ya Auralee sabrına hayran kaldım ya,, ben yarıda kesip gidip uyurdum
Teselli yöntemlerii, neyse bu travmanı daha fazla yüzüne vurmamalıyız diye düşünüyorumHaha bırak ya ben en azından mantı yapamadım onlar hiçbirini yapamıyo pehhh
En iyisini yapmışsın Ben de o kadar aç olmasam devam edemezdim. Bi de o kadar açtığım hamurların çöp olmasına göz yumamadım, hadi pırasayı yemek niyetine yerdim de hamura yazıkbende iyi ki sevgiliyken yemek yapmayı biliyorum vs dememişim ya Auralee sabrına hayran kaldım ya,, ben yarıda kesip gidip uyurdum
az çok biliyorum ama tekrar dinlicem canım çok sağol. peki diğer müziklerin nelerdi?az kalmış bende 3 ay önce nişanlandım salonda yapıldı benim dans çıkış şarkımız burcu güneş ve Selami şahin düeti ( ben birtek kadın sevdim) şarkısı dinle bir bak çok güzeldi
5 yaşımdaki halimden hatırladıklarımlaoo kiminle dans ediyormuşuz biz yaa
Ama sonrasında yiyeceğin böreği düşününce olmuyor. Açken hele Ay allahtan güzel oldu tadı yoksa oturur ağlardımbende aynen kesin bırakırdım unumu çırpıp üstümden yatardım
kesinlikle çok guzel marjınal bir duruş nerde ve ne kadar bu urunOoo ne kadar da çılgın bir alışveriş olurdu o kimbiliiir. Birbirimizi gaza getirir getirir alırdık misler gibi
Ayrıca şunun tipine bak ya ne tatlı, klasik bir şamdan yerine bunu mu almalıyım yoksa ?
Of deme valla pancar gibi oldum şalımın arkasına saklıyorum suratımıayy ben hala Mrs Pink gülüyorum ya , ortamda musait değil gülemiyorum domates gibi oldum oldum ya
bende aynen kesin bırakırdım unumu çırpıp üstümden yatardım
şimdiden alıştır benimki uzun yıllardır tek yasadığı için alışkın mesela bize geldiğinde balık ,et ve tavuk ondan sorulur annem babam çağırır ona yaptırır hem lezzetli yapıyor hemde alıştırmaca ouylor deneNe güzel umarım nişanlımda bana yardım eder
atılıyorum ve almak istiyorum