2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu tabi ki bekledim o kadar aç karınla hamur açmışım yemeden uyur muyum Ertesi gün işe de getirmiştim baya beğenildi, sonuç iyiydi yani Çılgın mantıcı allahım çok güldüm yaa
olsun bi kerede olsa yapmışsın ayy sen bi ara çiğ börektemi yapmıştın baya hergün yiyodun sanki
Ayy evet 5 öğün çiğ börek yiyordum ama dondurulmuştu o Bayadır almıyodum alayım artık bari
ayyy çok güldüm pişirdikten sonra ki kısmı görmek isterdim
kayserili teyzelere nasıl mantı götürdün deseydin bu mantı değil bizim yörenin yöresel ev yemeği
adıda MANTIMSI
Hahahah çok güldüm buna

Bak okudukça daha çok gülüyorum Ne çeşit bi bahtsızlığın var senin

Yani tek kaçış yolu oydu hayır sende neden deplasmana gidersin çağıraydın evine
teyze yok dert yok tasa yok

Sonuç güzelmiş bak hem 12 de ye yat hemde iş yerine götür vay be hamarat seni
bende hala gülüyorum bide yazmış oraya pişirdikten sonra çılgına döndüler yeterince çılgın değiller miydi zaten?

Bak okudukça daha çok gülüyorum Ne çeşit bi bahtsızlığın var senin
Hahah hava yapacaktım güya çarpıldım mı ne bilmiyorum ki gerçekten. Allahım ya resmen bordı bi renk almıştım. Teyzeler de dilinin ucuyla bak güya biz kayseriliyiz görüyomusun helal olsun demişlerdi hahah
Yani tek kaçış yolu oydu hayır sende neden deplasmana gidersin çağıraydın evine
teyze yok dert yok tasa yok
Sevgiliydik ama o zaman yaaa, hep deplasmana gidiyordum mecburen .. Ama antrenör yoktu başımda , kadro da baya zayıfsa demek.
Hahahah çok güldüm buna
Mantımsı dedi ya hahah cidden söyleyecek bişey bulamıyorum kahkaha atıyorum hala burda

onuç güzelmiş bak hem 12 de ye yat hemde iş yerine götür vay be hamarat seni
bende hala gülüyorum bide yazmış oraya pişirdikten sonra çılgına döndüler yeterince çılgın değiller miydi zaten?
İşte pişirdikten sonraki hallerini görünce Allahım meğer pişmeden önce ne güzellermiş bunlar keşke pişirmeseydim dedim, öyle bişeydi yani düşünn

yok kızım sevgiliyken mantı yapıp götürerek zaten 1-0 öne geçmişsin tek başına kadrosun sen
teyzeler dil ucuylada olsa demişler bak
dua et ben gibi bi teyze yokmuş yoksa bordodan siyaha dönerdin
Allahım ne fenayım ben ya

başlarız bi yerden kuzu benim annemde onun annesi de gerçekten çok güzel yemek yapıyorlar çıta çok yüksek
arnavut börekleri çok zor aman Allahım

he bu arada, evde hazır yufka var o bozulmadan ne yapsam diye düşünüyorum ben , sen arnavut böreği dedin ya senin çıta gökyüzünde yavru

Sonuç güzelmiş bak hem 12 de ye yat hemde iş yerine götür vay be hamarat seni
Çılgın hatundan çılgın mantı çıkar anca zaten Bak diyorum işte artizliğe lüzum yok hazırı varken
İyi bari bozmamışlar
İşte pişirdikten sonraki hallerini görünce Allahım meğer pişmeden önce ne güzellermiş bunlar keşke pişirmeseydim dedim, öyle bişeydi yani düşünn
Ay allahım her yeni mesajda daha çok gülüyorum

he bu arada, evde hazır yufka var o bozulmadan ne yapsam diye düşünüyorum ben , sen arnavut böreği dedin ya senin çıta gökyüzünde yavru
yapamam ki kendisinede dedim zaten anneside ben yaparım size dedi o dertten kurtuldum kuzu bir gün
Auralee gibi bir girişimde bulunursam bilemiyorum günlerce börek yapmak için eve kapatırım kendimi

ayyy ya sesli güldüm resmen her aşamayı hayalimde canlandırdım ya

üyeliğimi iptal edicem yahu, bu utançla duramıyorum burda
Mrs Pink Hala o insanların içine çıkıyor kızım sen nereye kaçıyorsun
yapamam ki kendisinede dedim zaten anneside ben yaparım size dedi o dertten kurtuldum kuzu bir gün
Auralee gibi bir girişimde bulunursam bilemiyorum günlerce börek yapmak için eve kapatırım kendimi
Kuzu ben küçüklükten antrenmanlıydım anneannemle tepsi tepsi arnavut böreği açardık hep, o da çok güzel yapardı ayıptır söylemesi

ayyy o değilde ne yorum yaptılar çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…