Kuzu tabi ki bekledim o kadar aç karınla hamur açmışım yemeden uyur muyumHaha burada benim kafama bir taş geldi ya, ben de stoklamadım ki. Pazar günü pazarda da vardı halbuki uzaktan bakup kaçmıştım. Bakalım ne olacak
Haha peki yemişmiydin pişmaesini bekleyip?Sonuç nasıl olmuştu bir de en merak ettiğim.
Ay ben de artistlik olsun diye mantı seviyosun ama hep ahzır yiyosun dur ben sana açayım da gör demiştim . HAmurla ilk mücadelemdi zaten o. Allahım kış günü soğuk terler attım. HAmuru açtım bir şekilde tamam ama şekilleri görme yani, o kadar uğraşmış olmama rağmen avucumda sıkıp bırakmışım gibi saçma sapan bi görüntü çıkmıştı. Allahım bir de pişirdim iyice çılgına döndüler
Onlara götürdüm bir de ne göreyim birsürü Kayserili teyze orada, benim mantılar eciş bücüş.O anı hatırlamak istemiyorum. O günden sonra hamura küstüm işte...
Ayy evet 5 öğün çiğ börek yiyordum ama dondurulmuştu oolsun bi kerede olsa yapmışsın ayy sen bi ara çiğ börektemi yapmıştın baya hergün yiyodun sanki
Hahahah çok güldüm bunaayyy çok güldüm pişirdikten sonra ki kısmı görmek isterdim
kayserili teyzelere nasıl mantı götürdün deseydin bu mantı değil bizim yörenin yöresel ev yemeği
adıda MANTIMSI
Bak okudukça daha çok gülüyorumAma gülmeyin benim psikolojim çok bozulmuştu o gün.
Resmen lanetlenmiş gibi o teyzeler yengeler kalkın siz oraya gidin o gün . Kapıdan geri kaçmadığım için hala ilk günkü pişmanlığı yaşıyorum.
Yaaa hahahah karnıma ağrı girdi yemin ederim hahahah
Ay ben bilsem onlar orda gtürürmüyüm ya, elim kırılaydı cidden
Hahah mantımsııı.. offf
Yani tek kaçış yolu oydu hayır sende neden deplasmana gidersin çağıraydın evineAma gülmeyin benim psikolojim çok bozulmuştu o gün.
Resmen lanetlenmiş gibi o teyzeler yengeler kalkın siz oraya gidin o gün . Kapıdan geri kaçmadığım için hala ilk günkü pişmanlığı yaşıyorum.
Hahah mantımsııı.. offf
Kuzu tabi ki bekledim o kadar aç karınla hamur açmışım yemeden uyur muyumErtesi gün işe de getirmiştim baya beğenildi, sonuç iyiydi yani Çılgın mantıcı allahım çok güldüm yaa
Ayy evet 5 öğün çiğ börek yiyordum ama dondurulmuştu oBayadır almıyodum alayım artık bari
Hahahah çok güldüm buna
Hahah hava yapacaktım güya çarpıldım mı ne bilmiyorum ki gerçekten. Allahım ya resmen bordı bi renk almıştım. Teyzeler de dilinin ucuyla bak güya biz kayseriliyiz görüyomusun helal olsun demişlerdi hahahBak okudukça daha çok gülüyorumNe çeşit bi bahtsızlığın var senin
Sevgiliydik ama o zaman yaaa, hep deplasmana gidiyordum mecburen .. Ama antrenör yoktu başımda , kadro da baya zayıfsa demek.Yani tek kaçış yolu oydu hayır sende neden deplasmana gidersin çağıraydın evine
teyze yok dert yok tasa yok
Mantımsı dedi ya hahah cidden söyleyecek bişey bulamıyorum kahkaha atıyorum hala burdaHahahah çok güldüm buna
İşte pişirdikten sonraki hallerini görünce Allahım meğer pişmeden önce ne güzellermiş bunlar keşke pişirmeseydim dedim, öyle bişeydi yani düşünnonuç güzelmiş bak hem 12 de ye yat hemde iş yerine götür vay be hamarat seni
bende hala gülüyorum bide yazmış oraya pişirdikten sonra çılgına döndüler yeterince çılgın değiller miydi zaten?
başlarız bi yerden kuzu benim annemde onun annesi de gerçekten çok güzel yemek yapıyorlar çıta çok yüksek
arnavut börekleri çok zor aman Allahım
yok kızım sevgiliyken mantı yapıp götürerek zaten 1-0 öne geçmişsin tek başına kadrosun senHahah hava yapacaktım güya çarpıldım mı ne bilmiyorum ki gerçekten. Allahım ya resmen bordı bi renk almıştım. Teyzeler de dilinin ucuyla bak güya biz kayseriliyiz görüyomusun helal olsun demişlerdi hahah
Sevgiliydik ama o zaman yaaa, hep deplasmana gidiyordum mecburen .. Ama antrenör yoktu başımda , kadro da baya zayıfsa demek.
Mantımsı dedi ya hahah cidden söyleyecek bişey bulamıyorum kahkaha atıyorum hala burda
başlarız bi yerden kuzu benim annemde onun annesi de gerçekten çok güzel yemek yapıyorlar çıta çok yüksek
arnavut börekleri çok zor aman Allahım
bak pişirmeden önce güzel bir evre olmasıda takdire şayan bişeyİşte pişirdikten sonraki hallerini görünce Allahım meğer pişmeden önce ne güzellermiş bunlar keşke pişirmeseydim dedim, öyle bişeydi yani düşünn
kuzu gel burda olay var mantılar on ikide pişen börekleray o zaman sana geçmiş olsun
Çılgın hatundan çılgın mantı çıkar anca zatenSonuç güzelmiş bak hem 12 de ye yat hemde iş yerine götür vay be hamarat seni
bende hala gülüyorum bide yazmış oraya pişirdikten sonra çılgına döndüler yeterince çılgın değiller miydi zaten?
İyi bari bozmamışlarHahah hava yapacaktım güya çarpıldım mı ne bilmiyorum ki gerçekten. Allahım ya resmen bordı bi renk almıştım. Teyzeler de dilinin ucuyla bak güya biz kayseriliyiz görüyomusun helal olsun demişlerdi hahah
Sevgiliydik ama o zaman yaaa, hep deplasmana gidiyordum mecburen .. Ama antrenör yoktu başımda , kadro da baya zayıfsa demek.
Mantımsı dedi ya hahah cidden söyleyecek bişey bulamıyorum kahkaha atıyorum hala burda
Ay allahım her yeni mesajda daha çok gülüyorumİşte pişirdikten sonraki hallerini görünce Allahım meğer pişmeden önce ne güzellermiş bunlar keşke pişirmeseydim dedim, öyle bişeydi yani düşünn
en azından 12 dede olsa yapmışssın o böreği girişimde bulunmayan kısım söz konusu burda
yapamam ki kendisinede dedim zaten anneside ben yaparım size dedi o dertten kurtuldum kuzu bir günhe bu arada, evde hazır yufka var o bozulmadan ne yapsam diye düşünüyorum ben , sen arnavut böreği dedin yasenin çıta gökyüzünde yavru
Ben de kesinlikle öyle düşünüyorum, çok gereksiz hareketlerÇılgın hatundan çılgın mantı çıkar anca zatenBak diyorum işte artizliğe lüzum yok hazırı varken
ya ne iptali kuzu ben savaş çıkartırım mutfakta bana bakma lafta sadeceüyeliğimi iptal edicem yahu, bu utançla duramıyorum burda
hayırlı olsun hoş geldinteşekkür ederim hoşbulduk sizin ne zaman : )
Haha burada benim kafama bir taş geldi ya, ben de stoklamadım ki. Pazar günü pazarda da vardı halbuki uzaktan bakup kaçmıştım. Bakalım ne olacak
Haha peki yemişmiydin pişmaesini bekleyip?Sonuç nasıl olmuştu bir de en merak ettiğim.
Ay ben de artistlik olsun diye mantı seviyosun ama hep ahzır yiyosun dur ben sana açayım da gör demiştim . HAmurla ilk mücadelemdi zaten o. Allahım kış günü soğuk terler attım. HAmuru açtım bir şekilde tamam ama şekilleri görme yani, o kadar uğraşmış olmama rağmen avucumda sıkıp bırakmışım gibi saçma sapan bi görüntü çıkmıştı. Allahım bir de pişirdim iyice çılgına döndüler
Onlara götürdüm bir de ne göreyim birsürü Kayserili teyze orada, benim mantılar eciş bücüş.O anı hatırlamak istemiyorum. O günden sonra hamura küstüm işte...
üyeliğimi iptal edicem yahu, bu utançla duramıyorum burda
Kuzu ben küçüklükten antrenmanlıydım anneannemle tepsi tepsi arnavut böreği açardık hep, o da çok güzel yapardı ayıptır söylemesiyapamam ki kendisinede dedim zaten anneside ben yaparım size dedi o dertten kurtuldum kuzu bir gün
Auralee gibi bir girişimde bulunursam bilemiyorum günlerce börek yapmak için eve kapatırım kendimi
ayyy o değilde ne yorum yaptılar çok merak ettimAma gülmeyin benim psikolojim çok bozulmuştu o gün.
Hahah mantımsııı.. offf
bir tanede benden ekle mayıs son haftası geliniyimMErhaba, hayırlı olsun :) Ben de mayıs geliniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?