• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahha hayır kuzu , sadece yemeğe çıktım bugün o bölgeden uzak durmaya çalışıyorum mümkün mertebe , ama bir yandan da git evinde aksesuar yok diyor şeytan
Hmm iyi bari bugün gitmemişsin :D aksesuar hallolur ya indirimleri takip et canım

Kuzu hallolmuyor resmen koca ev dizdik aksesuar bulamıyorum ya. Ne alacağımı da bilmiyorum ki ev hala showroom gibi . Sinirimi bozmaya başladı durum :KK43:
willow tree lerden istiyordun dimi sen trendyolda falan indirime giriyor bazen oraları takip et kuzum aslında aksesuar çokta sen farklı şeyler istiyorsun :-)

Hahha hayır kuzu , sadece yemeğe çıktım bugün o bölgeden uzak durmaya çalışıyorum mümkün mertebe , ama bir yandan da git evinde aksesuar yok diyor şeytan
Ayy bi bakayım dedim internet sitesinden ama lanet gelsin her şeyi beğendim :D Beni oraya bi bıraksınlar daha yeni sıfırladığım kredi kartını anında doldurmak isimli çalışmamı gerçekleştirirdim :D Şahaneler :KK37:

Kuzu hallolmuyor resmen koca ev dizdik aksesuar bulamıyorum ya. Ne alacağımı da bilmiyorum ki ev hala showroom gibi . Sinirimi bozmaya başladı durum :KK43:
h&mdeki cam kutulardan alıp içini taşlarla doldurup dekorasyon amaçlı kullan mesela :P Ay ben çok hayal kurdum sonra hangi birini alsam karar veremedim kaçtım siteden :D Oradaki yıldız süsler var mesela, düğünde bi tema istiyordum onlarla etrafı süslesem mi dedim şu an :D

willow tree lerden istiyordun dimi sen trendyolda falan indirime giriyor bazen oraları takip et kuzum aslında aksesuar çokta sen farklı şeyler istiyorsun :-)
Ay çok pahalı onlar kuzu ya indirime girse bile pahalı olacaklar bence, onlar sadece birer istek olarak kalacak gibi :D
ayrıca her türlü fikre açığım, saygılar :D :D :D
h&mdeki cam kutulardan alıp içini taşlarla doldurup dekorasyon amaçlı kullan mesela :p Ay ben çok hayal kurdum sonra hangi birini alsam karar veremedim kaçtım siteden :KK70: Oradaki yıldız süsler var mesela, düğünde bi tema istiyordum onlarla etrafı süslesem mi dedim şu an :KK70:
HAhah di mi ya, girip çıldırıp çıkıyorum ben de, ayrıca o cam kutuları ben de çok sevmiştim de bak böyle bir hayal kurmamuştım olabilir aslında niden olmasııın.
Of yarın yine h&m e mi gideyim yani onu mu demek istiyosun sen :D :D

HAhah di mi ya, girip çıldırıp çıkıyorum ben de, ayrıca o cam kutuları ben de çok sevmiştim de bak böyle bir hayal kurmamuştım olabilir aslında niden olmasııın.
Of yarın yine h&m e mi gideyim yani onu mu demek istiyosun sen :KK70: :KK70:
Beni de al beraber gidip çılgınlar gibi para harcayalım demek istiyorum ben :D

Beni de al beraber gidip çılgınlar gibi para harcayalım demek istiyorum ben :KK70:
Ooo ne kadar da çılgın bir alışveriş olurdu o kimbiliiir. Birbirimizi gaza getirir getirir alırdık misler gibi :D :D
Ayrıca şunun tipine bak ya ne tatlı, klasik bir şamdan yerine bunu mu almalıyım yoksa ?

Eklentiler

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 34
Back