- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Hahha hayır kuzu , sadece yemeğe çıktım bugün o bölgeden uzak durmaya çalışıyorum mümkün mertebe , ama bir yandan da git evinde aksesuar yok diyor şeytanMrs Pink yine h&m home damı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahha hayır kuzu , sadece yemeğe çıktım bugün o bölgeden uzak durmaya çalışıyorum mümkün mertebe , ama bir yandan da git evinde aksesuar yok diyor şeytanMrs Pink yine h&m home damı acaba
Hmm iyi bari bugün gitmemişsin aksesuar hallolur ya indirimleri takip et canımHahha hayır kuzu , sadece yemeğe çıktım bugün o bölgeden uzak durmaya çalışıyorum mümkün mertebe , ama bir yandan da git evinde aksesuar yok diyor şeytan
Kuzu hallolmuyor resmen koca ev dizdik aksesuar bulamıyorum ya. Ne alacağımı da bilmiyorum ki ev hala showroom gibi . Sinirimi bozmaya başladı durumHmm iyi bari bugün gitmemişsin aksesuar hallolur ya indirimleri takip et canım
willow tree lerden istiyordun dimi sen trendyolda falan indirime giriyor bazen oraları takip et kuzum aslında aksesuar çokta sen farklı şeyler istiyorsunKuzu hallolmuyor resmen koca ev dizdik aksesuar bulamıyorum ya. Ne alacağımı da bilmiyorum ki ev hala showroom gibi . Sinirimi bozmaya başladı durum
Ayy bi bakayım dedim internet sitesinden ama lanet gelsin her şeyi beğendim Beni oraya bi bıraksınlar daha yeni sıfırladığım kredi kartını anında doldurmak isimli çalışmamı gerçekleştirirdim ŞahanelerHahha hayır kuzu , sadece yemeğe çıktım bugün o bölgeden uzak durmaya çalışıyorum mümkün mertebe , ama bir yandan da git evinde aksesuar yok diyor şeytan
h&mdeki cam kutulardan alıp içini taşlarla doldurup dekorasyon amaçlı kullan mesela Ay ben çok hayal kurdum sonra hangi birini alsam karar veremedim kaçtım siteden Oradaki yıldız süsler var mesela, düğünde bi tema istiyordum onlarla etrafı süslesem mi dedim şu anKuzu hallolmuyor resmen koca ev dizdik aksesuar bulamıyorum ya. Ne alacağımı da bilmiyorum ki ev hala showroom gibi . Sinirimi bozmaya başladı durum
Ay çok pahalı onlar kuzu ya indirime girse bile pahalı olacaklar bence, onlar sadece birer istek olarak kalacak gibiwillow tree lerden istiyordun dimi sen trendyolda falan indirime giriyor bazen oraları takip et kuzum aslında aksesuar çokta sen farklı şeyler istiyorsun
HAhah di mi ya, girip çıldırıp çıkıyorum ben de, ayrıca o cam kutuları ben de çok sevmiştim de bak böyle bir hayal kurmamuştım olabilir aslında niden olmasııın.h&mdeki cam kutulardan alıp içini taşlarla doldurup dekorasyon amaçlı kullan mesela Ay ben çok hayal kurdum sonra hangi birini alsam karar veremedim kaçtım siteden Oradaki yıldız süsler var mesela, düğünde bi tema istiyordum onlarla etrafı süslesem mi dedim şu an
İviiit, çıldırtan müşterilere mi maruz kaldın yoksa yineeeBi türlü yazamadım bugün
Beni de al beraber gidip çılgınlar gibi para harcayalım demek istiyorum benHAhah di mi ya, girip çıldırıp çıkıyorum ben de, ayrıca o cam kutuları ben de çok sevmiştim de bak böyle bir hayal kurmamuştım olabilir aslında niden olmasııın.
Of yarın yine h&m e mi gideyim yani onu mu demek istiyosun sen
Yine mi müşteriler :/Bi türlü yazamadım bugün
Ooo ne kadar da çılgın bir alışveriş olurdu o kimbiliiir. Birbirimizi gaza getirir getirir alırdık misler gibiBeni de al beraber gidip çılgınlar gibi para harcayalım demek istiyorum ben
Ama of yaaMrs Pink Bak kuzu bunları kullanasım geldi görünce
http://www.hm.com/tr/product/33637?article=33637-A
http://www.hm.com/tr/product/47066?article=47066-B
Tabi duvar şamdanları da ayrı bir güzelmiş
Ne güzel umarım nişanlımda bana yardım ederyemek yapsam belki seçecek de genelde beraber hazırladığımız için ,sevdiğimiz yemekleri yapıyoruz
İviiit, çıldırtan müşterilere mi maruz kaldın yoksa yineee
Yine mi müşteriler :/[/QUOTE yoğunluktan kuzu müşteri sıkıntıları yok şu an ayyy olmasınn da ben acayip yorgunum
bunun fiyatı nedir :)Ooo ne kadar da çılgın bir alışveriş olurdu o kimbiliiir. Birbirimizi gaza getirir getirir alırdık misler gibi
Ayrıca şunun tipine bak ya ne tatlı, klasik bir şamdan yerine bunu mu almalıyım yoksa ?
69,9 tl kuzuubunun fiyatı nedir :)
değer69,9 tl kuzuu