- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
ay bir günde nasıl alıcaksıno bana alırsa alıcam geçen sene sarardan cüzdan almıştım bu senede kıyafet felan alırım heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bir günde nasıl alıcaksıno bana alırsa alıcam geçen sene sarardan cüzdan almıştım bu senede kıyafet felan alırım heralde
kesin kararlı olan nişanlım ! yanaşmıyor bir türlü maddiyat ve mantık tarafından.. artık bende sıkıldım kavga etmekle de olmuyor zamana bıraktım belki paramız olur vs birşeyler yaver gider belki o zaman ama tabi yer mekan bulunursa o zamanda .. ona kalsa söz nişan bir arada sessiz sedasız birde kuru bir nikah tamamdır. oynamayı sevmiyor oda tabi onu caydıran bir nokta nişanımızda baya zorlandı. onun dediği bana milleti eğlendirmek mantıksız geliyor zaman çabucak geçiyor anlamadan stresi zaten ayrı adım adım para ne gerek var ona vereceğim paraya güzel bir balayı yaparım yada fazla borca girmeden kafamız rahat olur nikah yaparız nikahtan sonrada yemekli canlı müzikli istersen yada arkadaş çevremizle eğlenmeye falan gideriz diyor nasılsa nişanımızı kınamızı yapıyoruz doya doya eğleneceksin diyor zaten istesemde yapamıyorum yetiştiremiyorum herşey ucu ucuna diyor orada da söz hakkı bana kalmıyor.olmayacağına kesin karar verdinizmi canım
İlk başta ikiniz de böyle bi karar aldığınız için kendini ona göre planlamış, planlar ters teptiğinde de erkekler biraz strese giriyorlar işte. Bizim aileler karşı çıkmasaydı biz de düğün yapmayacaktık, ciddi masraf çünkü. Ama nikah sonrası eğlencede de cebinizden az para çıkmayacak hani, onu oturup bi değerlendirin derim. Küçük çapta öyle yemekliydi kokteyldi kısmına kaçmadan düğün yapılabilir eğlence masrafına biraz daha ekleyip.kesin kararlı olan nişanlım ! yanaşmıyor bir türlü maddiyat ve mantık tarafından.. artık bende sıkıldım kavga etmekle de olmuyor zamana bıraktım belki paramız olur vs birşeyler yaver gider belki o zaman ama tabi yer mekan bulunursa o zamanda .. ona kalsa söz nişan bir arada sessiz sedasız birde kuru bir nikah tamamdır. oynamayı sevmiyor oda tabi onu caydıran bir nokta nişanımızda baya zorlandı. onun dediği bana milleti eğlendirmek mantıksız geliyor zaman çabucak geçiyor anlamadan stresi zaten ayrı adım adım para ne gerek var ona vereceğim paraya güzel bir balayı yaparım yada fazla borca girmeden kafamız rahat olur nikah yaparız nikahtan sonrada yemekli canlı müzikli istersen yada arkadaş çevremizle eğlenmeye falan gideriz diyor nasılsa nişanımızı kınamızı yapıyoruz doya doya eğleneceksin diyor zaten istesemde yapamıyorum yetiştiremiyorum herşey ucu ucuna diyor orada da söz hakkı bana kalmıyor.
alırım canm ya nolcak :)ay bir günde nasıl alıcaksın
Peki bu konuda ailelerin bir yorumu yok mu canım.kesin kararlı olan nişanlım ! yanaşmıyor bir türlü maddiyat ve mantık tarafından.. artık bende sıkıldım kavga etmekle de olmuyor zamana bıraktım belki paramız olur vs birşeyler yaver gider belki o zaman ama tabi yer mekan bulunursa o zamanda .. ona kalsa söz nişan bir arada sessiz sedasız birde kuru bir nikah tamamdır. oynamayı sevmiyor oda tabi onu caydıran bir nokta nişanımızda baya zorlandı. onun dediği bana milleti eğlendirmek mantıksız geliyor zaman çabucak geçiyor anlamadan stresi zaten ayrı adım adım para ne gerek var ona vereceğim paraya güzel bir balayı yaparım yada fazla borca girmeden kafamız rahat olur nikah yaparız nikahtan sonrada yemekli canlı müzikli istersen yada arkadaş çevremizle eğlenmeye falan gideriz diyor nasılsa nişanımızı kınamızı yapıyoruz doya doya eğleneceksin diyor zaten istesemde yapamıyorum yetiştiremiyorum herşey ucu ucuna diyor orada da söz hakkı bana kalmıyor.
kesin kararlı olan nişanlım ! yanaşmıyor bir türlü maddiyat ve mantık tarafından.. artık bende sıkıldım kavga etmekle de olmuyor zamana bıraktım belki paramız olur vs birşeyler yaver gider belki o zaman ama tabi yer mekan bulunursa o zamanda .. ona kalsa söz nişan bir arada sessiz sedasız birde kuru bir nikah tamamdır. oynamayı sevmiyor oda tabi onu caydıran bir nokta nişanımızda baya zorlandı. onun dediği bana milleti eğlendirmek mantıksız geliyor zaman çabucak geçiyor anlamadan stresi zaten ayrı adım adım para ne gerek var ona vereceğim paraya güzel bir balayı yaparım yada fazla borca girmeden kafamız rahat olur nikah yaparız nikahtan sonrada yemekli canlı müzikli istersen yada arkadaş çevremizle eğlenmeye falan gideriz diyor nasılsa nişanımızı kınamızı yapıyoruz doya doya eğleneceksin diyor zaten istesemde yapamıyorum yetiştiremiyorum herşey ucu ucuna diyor orada da söz hakkı bana kalmıyor.
aynen öyle ilk kararımız buydu. o yüzden planlar ödemeler ayarlandı. aileler konusunda o tarafta mantıksız diyor onun yerine cebinizde kalır daha güzel balayı yaparsınız borç sıkıntısı olmaz evliliğinizin tadını yaşayın eşyanın lüks şeylerin kurbanı olmayın diyorlar. ama karışmıyorlar yine de siz bilirsiniz sadece fikrimiz bu dediler. benim ailem önce istiyordu ama biz karar verdikten sonra hiç bir şey demeden kabul ettiler bize bıraktılar olursa da olur olmazsa da olmaz çünkü nişanlımın babası rahmetli durumlar ortada tek başına yapmaya çalışıyor babamda bunu bildiği için üsteleyip diretmiyor. bende bir an yapalım bir an yapmayalım modundayım ama konuşulanlar fikirler kafamı karıştırıyor.İlk başta ikiniz de böyle bi karar aldığınız için kendini ona göre planlamış, planlar ters teptiğinde de erkekler biraz strese giriyorlar işte. Bizim aileler karşı çıkmasaydı biz de düğün yapmayacaktık, ciddi masraf çünkü. Ama nikah sonrası eğlencede de cebinizden az para çıkmayacak hani, onu oturup bi değerlendirin derim. Küçük çapta öyle yemekliydi kokteyldi kısmına kaçmadan düğün yapılabilir eğlence masrafına biraz daha ekleyip.
olursa istanbulda olacak karşı taraf adanada,balıkesirde ve antalyada hiç kimsesi yok buradaPeki düğün nerede olucak canım, sanırım farklı şehirlerde yaşıyor aileler.
Ya çevreyi çok fazla dinlemen sizin açınızdan problem çünkü her ağzı olanın bi fikri oluyor o anki koşulları değerlendirmeden herkes yorum yapar, mühim olan bunlardan etkilenmeden düşünmen. Çok zor insan kolay etkileniyor bişey içinde kalmasın istiyor, ama bunlar yüzünden huzurunuzu kaçırmaya da gerek yok bence.aynen öyle ilk kararımız buydu. o yüzden planlar ödemeler ayarlandı. aileler konusunda o tarafta mantıksız diyor onun yerine cebinizde kalır daha güzel balayı yaparsınız borç sıkıntısı olmaz evliliğinizin tadını yaşayın eşyanın lüks şeylerin kurbanı olmayın diyorlar. ama karışmıyorlar yine de siz bilirsiniz sadece fikrimiz bu dediler. benim ailem önce istiyordu ama biz karar verdikten sonra hiç bir şey demeden kabul ettiler bize bıraktılar olursa da olur olmazsa da olmaz çünkü nişanlımın babası rahmetli durumlar ortada tek başına yapmaya çalışıyor babamda bunu bildiği için üsteleyip diretmiyor. bende bir an yapalım bir an yapmayalım modundayım ama konuşulanlar fikirler kafamı karıştırıyor.
çok zor çok.. dün diyorum ki gel 1.000 tl yer var tutalım hayır diyor allahım maddiyattan ok ama sanki olsada yapma niyetinde değil sıkılıyor sanırım 1.000 ne ki bulunabilir borç yapılabilir. zamanla çözeceğim ama bakalım ne olacak göreceğim. şimdi kına konusunda takılı kaldım salon okeyledik mekan müzik dj toplam 750 tl güzel bir yer ferah daha öncede görmüştüm ama boş olsun istemiyorum herkes benimle doyasıya eğlensin coşsun otantik bir ortamı olsun kendimi iyi hissetmek anlı şanlı doya doya yaşamak istiyorum o yüzden kına org. istedim. baya birşeyler var paket içindede zaten önemsediğim bir konuda erkek karışık gibi olacak kınam düğün yapmazsak diye öyle düşünmüştük o yüzden kalabalık olacak taş patlasın en fazla 200-250 olurYa çevreyi çok fazla dinlemen sizin açınızdan problem çünkü her ağzı olanın bi fikri oluyor o anki koşulları değerlendirmeden herkes yorum yapar, mühim olan bunlardan etkilenmeden düşünmen. Çok zor insan kolay etkileniyor bişey içinde kalmasın istiyor, ama bunlar yüzünden huzurunuzu kaçırmaya da gerek yok bence.
Canım düğün yapmazsanız içinde kalacakmı peki ? Sende tam karar verebilmiş değilsin sanırım. Nişanlında haklı aslında başta kararınız bu yönde olmuş plan ona göre yapılmışaynen öyle ilk kararımız buydu. o yüzden planlar ödemeler ayarlandı. aileler konusunda o tarafta mantıksız diyor onun yerine cebinizde kalır daha güzel balayı yaparsınız borç sıkıntısı olmaz evliliğinizin tadını yaşayın eşyanın lüks şeylerin kurbanı olmayın diyorlar. ama karışmıyorlar yine de siz bilirsiniz sadece fikrimiz bu dediler. benim ailem önce istiyordu ama biz karar verdikten sonra hiç bir şey demeden kabul ettiler bize bıraktılar olursa da olur olmazsa da olmaz çünkü nişanlımın babası rahmetli durumlar ortada tek başına yapmaya çalışıyor babamda bunu bildiği için üsteleyip diretmiyor. bende bir an yapalım bir an yapmayalım modundayım ama konuşulanlar fikirler kafamı karıştırıyor.
olursa istanbulda olacak karşı taraf adanada,balıkesirde ve antalyada hiç kimsesi yok burada
Merhabaaaaa nisan geliniyim çokta bir şey kalmadı
teşekkür ederim cümlemizi inşallah.. çok zorlu süreçti rabbim herkesin yardımcısı olsun. sizin düğün ne zaman?Merhaba , hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin
Hoşgeldin hayırlısı olsun az kalmış sayılır :)Merhabaaaaa nisan geliniyim çokta bir şey kalmadı
teşekkür ederim hoşbulduk sizin ne zaman : )Hoşgeldin hayırlısı olsun az kalmış sayılır :)
Ben geçen ay evlendim sıramızı savdıkteşekkür ederim hoşbulduk sizin ne zaman : )
ay ne güzelllll rabbim mutluluğunuzu daim etsin bende sonunda mutlu olacağım inşallah :)Ben geçen ay evlendim sıramızı savdık