• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu soru ne kadar da zor geldi bana :KK70:
Orjinal bir fikir bulamıyorum şuan ama. Gömlek falan alsan olmaz mı?
Benim eşimin ciddi bir gömlek merakı vardır, baya koleksiyon yapılır vaziyette. Ne kadar alsan ilk kez alıyormuş gibi seviniyor ona mesela. :KK70: :KK70:
Ya da onun meraklı olduğu başka bişey vardır falan
Ne kadar kolay bir eşin var :D:D

Uu çok fena, kolay gelir İnşallah kuzucum :KK70: :KK70:
Amin kuzucum inşallah. Bir yandan da nevresim takımı bakıyorum :D Sadece 2 tane var bende, bi tane de kaliteli bir şey alayım ilk onu sererim dedim. Karaca homedan bakıyorum seçemedim :D Ama 3e düşürdüm :KK53:

Kızlar çarşama günü eşimin d.günü ve ben hala hediye bulamadım ya :KK43: Evliyken hediye almak ne zormuş eve giriş çıkışlar bir hafta sonu birlikteyiz sinir oldum valla. Yarın doktora gitmeden birşeyler bakayım diyorum ne alabilirim ki ?

ah ahh aynı dert bende de var ya :KK51:

Kuzu soru ne kadar da zor geldi bana :KK70:
Orjinal bir fikir bulamıyorum şuan ama. Gömlek falan alsan olmaz mı?
Benim eşimin ciddi bir gömlek merakı vardır, baya koleksiyon yapılır vaziyette. Ne kadar alsan ilk kez alıyormuş gibi seviniyor ona mesela. :KK70: :KK70:
Ya da onun meraklı olduğu başka bişey vardır falan

Bizim ki de çok gömlek giyer aslında ama gömlek aldım, kıyafet bakıcam yine büyük ihtimal ya.
Sen şanslıymışsın ne güzel :-)

Düğün sonrası hiç hoş maliyetler değil bunlar :KK70:
Hemde hiç :D

Amin kuzucum inşallah. Bir yandan da nevresim takımı bakıyorum :KK70: Sadece 2 tane var bende, bi tane de kaliteli bir şey alayım ilk onu sererim dedim. Karaca homedan bakıyorum seçemedim :KK70: Ama 3e düşürdüm :KK53:
Kaliteli olanı kırmızı saten alman gerek, olmazsa olmazlardan :P :D :D

Kızlar şimdi ben hep soluk renkler aldım nevresimde, soft mavi ve beyaz grili var. Bi tane de renkli olsun, renklisi de kaliteli olsun solmasın dedim, seçenekleri yolluyorum bi bakıverin :KK70:
http://urun.n11.com/cift-kisilik-ne...nforce-cift-kisilik-nevresim-takimi-P66572017

Bunlar iki renk seçemedim arasından :KK70:
http://urun.n11.com/cift-kisilik-ne...t-kisilik-nevresim-takimi-leon-lila-P21838469
http://urun.n11.com/cift-kisilik-ne...-kisilik-nevresim-takimi-leon-pudra-P21838540

http://urun.n11.com/cift-kisilik-ne...cift-kisilik-nevresim-takimi-gatsby-P39689282

Bizim ki de çok gömlek giyer aslında ama gömlek aldım, kıyafet bakıcam yine büyük ihtimal ya.
Sen şanslıymışsın ne güzel :-)
O zaman yine düşünülebilir. Kıyafet kurtarıcı zaten başka ne alınır ki bilemedim. Parfüm alınmaz onu anladım sadece :D :D
Ay dalga geçtin dimi, ciddi ciddi cevap yazıyordum da :KK70:
Hahah neden dalga geçeyim ya ciddiydim ben :D

Kuzu 2.cisi açılmıyor sondakini beğendim ben

O zaman yine düşünülebilir. Kıyafet kurtarıcı zaten başka ne alınır ki bilemedim. Parfüm alınmaz onu anladım sadece :KK70: :KK70:

Hahah neden dalga geçeyim ya ciddiydim ben :KK70:

Parfümü eleyelim ozaman :D Kıyafet cüzdan olabilir

İlki güzelmiş kuzu, ikinciyi göremedim açılmadı.
3.de yine soft bir renk onu da geç diyorum :D
4.de güzelmiş ilkini andırıyr zaten :)

Hahah neden dalga geçeyim ya ciddiydim ben :KK70:
Saten almam kuzucum ya sevmem, bir de kırmızı istemiyorum bi ara öyle bir kırmızı takıntım vardı ki çok sıkıldım. Tıpkı şimdi sarıya nasıl takıksam daha fenaydım, sıkıldım :D Sadece kıyafette kırmızı seviyorum artık :P

Saten almam kuzucum ya sevmem, bir de kırmızı istemiyorum bi ara öyle bir kırmızı takıntım vardı ki çok sıkıldım. Tıpkı şimdi sarıya nasıl takıksam daha fenaydım, sıkıldım :KK70: Sadece kıyafette kırmızı seviyorum artık :p
HAha çok sevince bıkıyor insan bi süre sonra sen de haklısın :D
Gönderdiklerinden 1 ve 4 ü sevdim . 4 daha iyi ama geyikten hoşlanmadım pek :D
Yine de biraz daha bakılabilir sanki ne dersin :)

İlki güzelmiş kuzu, ikinciyi göremedim açılmadı.
3.de yine soft bir renk onu da geç diyorum :KK70:
4.de güzelmiş ilkini andırıyr zaten :)
3. soft olanın lila rengi 2. olan kuzu. İlkiyle sonuncu arasında seçin yapsam hangisi ona da karar veremem :D Öf ya :KK51:
İvit cüzdan da güzel fikirmiş bak, şöyle güzel yumuşak bir deriden :)))
Uu evet cüzdan mantıklı bakk :)

Back