• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoşbuldum :21: güle güle otur evinde , çok güzel olmuşş

YEKTA61 YEKTA61 canım herşey çok güzel gözüküyor mutfağın çok şirin özellikle güle güle oturun inşallah

hepsi birbirinden güzel tertemiz hersey yerli yerinde güle güle huzurunuzla oturun

Çok teşekkür ederim kızlaar evi yerleştirince anca bişeye benzedi ufak tefek eksikler var ama zamanla toparlanır onlardaa :)

Kızlar çarşama günü eşimin d.günü ve ben hala hediye bulamadım ya :( Evliyken hediye almak ne zormuş eve giriş çıkışlar bir hafta sonu birlikteyiz sinir oldum valla. Yarın doktora gitmeden birşeyler bakayım diyorum ne alabilirim ki ?

Kızlar çarşama günü eşimin d.günü ve ben hala hediye bulamadım ya :KK43: Evliyken hediye almak ne zormuş eve giriş çıkışlar bir hafta sonu birlikteyiz sinir oldum valla. Yarın doktora gitmeden birşeyler bakayım diyorum ne alabilirim ki ?
Hediye gelmesine bayılırım ama hediye almak kadar zorlandığım bir şey yok :KK53: Kolay gelsin kuzucum fikir gelirse söylerim :)

Hediye gelmesine bayılırım ama hediye almak kadar zorlandığım bir şey yok :KK53: Kolay gelsin kuzucum fikir gelirse söylerim :)

Günaydın kuzucum :KK15:
Off işin kötüsü vakitte yok aslında dün bir parfüm beğendi 270 liraydı ama :rolleyes:

Kızlar çarşama günü eşimin d.günü ve ben hala hediye bulamadım ya :KK43: Evliyken hediye almak ne zormuş eve giriş çıkışlar bir hafta sonu birlikteyiz sinir oldum valla. Yarın doktora gitmeden birşeyler bakayım diyorum ne alabilirim ki ?
Kuzu soru ne kadar da zor geldi bana :D
Orjinal bir fikir bulamıyorum şuan ama. Gömlek falan alsan olmaz mı?
Benim eşimin ciddi bir gömlek merakı vardır, baya koleksiyon yapılır vaziyette. Ne kadar alsan ilk kez alıyormuş gibi seviniyor ona mesela. :D :D
Ya da onun meraklı olduğu başka bişey vardır falan

Back