- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımm Amiiinn Rabbim herkesin evine huzur versincanım çok güzel olmuş .mutlulukla yaşasın inş. özellikle aksesuarlarına ve mutfağına bayıldım :)
Günaydın cnm hoşgeldinnGünaydın kızlarr
Günaydın cnm hoşgeldinn
günaydın cnmmGünaydınnnmmmnn
hepsi birbirinden güzel tertemiz hersey yerli yerinde güle güle huzurunuzla oturunKızlaarr resimleri yükledim albüme bakabilirsiniz :)
Hoşbuldum güle güle otur evinde , çok güzel olmuşş
YEKTA61 canım herşey çok güzel gözüküyor mutfağın çok şirin özellikle güle güle oturun inşallah
hepsi birbirinden güzel tertemiz hersey yerli yerinde güle güle huzurunuzla oturun
Çok teşekkür ederim kızlaar evi yerleştirince anca bişeye benzedi ufak tefek eksikler var ama zamanla toparlanır onlardaa :)
Günaydın kızlarr
Hoşgeldiniz kuzulaar :)Günaydınnnmmmnn
Canım güle güle oturun İnşallah huzurla, herşey çok güzel :)Kızlaarr resimleri yükledim albüme bakabilirsiniz :)
Hediye gelmesine bayılırım ama hediye almak kadar zorlandığım bir şey yok Kolay gelsin kuzucum fikir gelirse söylerim :)Kızlar çarşama günü eşimin d.günü ve ben hala hediye bulamadım ya Evliyken hediye almak ne zormuş eve giriş çıkışlar bir hafta sonu birlikteyiz sinir oldum valla. Yarın doktora gitmeden birşeyler bakayım diyorum ne alabilirim ki ?
Heeh tam da seni sorgulamaya başlıyordum ! :)Günaydın kızlarr :)
Hediye gelmesine bayılırım ama hediye almak kadar zorlandığım bir şey yok Kolay gelsin kuzucum fikir gelirse söylerim :)
Sabahtan koşturmaca başladı bende, şubata kadar anamızı ağlatacaklar gibiHeeh tam da seni sorgulamaya başlıyordum ! :)
Kuzu soru ne kadar da zor geldi banaKızlar çarşama günü eşimin d.günü ve ben hala hediye bulamadım ya Evliyken hediye almak ne zormuş eve giriş çıkışlar bir hafta sonu birlikteyiz sinir oldum valla. Yarın doktora gitmeden birşeyler bakayım diyorum ne alabilirim ki ?
Düğün sonrası hiç hoş maliyetler değil bunlarGünaydın kuzucum
Off işin kötüsü vakitte yok aslında dün bir parfüm beğendi 270 liraydı ama
Uu çok fena, kolay gelir İnşallah kuzucumSabahtan koşturmaca başladı bende, şubata kadar anamızı ağlatacaklar gibi