• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay valla çok güldüm kendime ya gözümü açtım çikolata yiyodum ben rüyamda diyip mutfağa koştum , yer yemez de uyudum geri :KK70: Bir de rüyamda diyorum ki "ayy bi dw şöyle sıcak çikolata olsa da içine girsek uyusak" hahahah . Nasıl bişey o hala aklım almıyo cidden :KK70: :KK70:
Ayrıca evet kuzucum, cumartesi yapılmalı kesinlikle ama işte bir anda gelişiverdi sonuç bu oldu malesef :KK43:
Su içmeye devam edeyim o halde ben :KK70:
Sıcak çikolatanın içinemi girmek :D:D:D Kuzucum açık kalmış sanırım ahhah iyi örtün bak :D
Su candır öncesinde de sonrasında da :D

Sıcak çikolatanın içinemi girmek :KK70::KK70::KK70: Kuzucum açık kalmış sanırım ahhah iyi örtün bak :KK70:
Su candır öncesinde de sonrasında da :KK70:
Hahah ay vallahi şuan kahkahaya boğuldum, hakikaten de açılmıştı üstüm ondan oldu herhalde. Bir serinlik geldiyse demek sıcak çikolatanın içinde uyumak istemişim. Bi de gördüm o görüntüyü işte o kısmı çok feciydi hahahah :D

Günaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin? :KK70:

Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmiş :KK70:
E öyle olunca ona göre bi sofra kuruldu. Onun erkek arkadaşı da vardı yemek sırasında. E geç saate kadar da oturunca sabah böyle uyanmak kaçınılmaz oldu. Valla ne yapsam bilemedim feci bir haldeyim.
Ay bi de sabah eşim 6da kalktı, ben de uyandım. Gece rüyamda çikolata yiyodum canım çok istedi dedim sabahın o saatinde çikolatamı yiyip yattım ya hahah :KK70:
evet canım diğeride benim

Hahah ay vallahi şuan kahkahaya boğuldum, hakikaten de açılmıştı üstüm ondan oldu herhalde. Bir serinlik geldiyse demek sıcak çikolatanın içinde uyumak istemişim. Bi de gördüm o görüntüyü işte o kısmı çok feciydi hahahah :KK70:
hahah sabah sabah iyi oldu bu çikolata mevzusu bak keyfim geldi yerine :D Bir de canım çektiiii :rolleyes:
evet canım diğeride benim
Sen neler yaptın bakalım nasıl geçti :-)

İnşallah kuzucum.
Ah ben de yatılı misafir mağduruyum bu sabah hahah :KK70:
Durumum içler acısı, kendimi hangi yandan toplayayım bilemedim. Mideyi mi düzelmeye çalışayım baş ağrısını mı.. Uykusuzluk zaten perişan etti .. Pofff :KK43:
Sıcak bi çorba iç canım geçmiş oldun akşama dinlen biraz

Günaydın kızlar haftasonu misafir mağduru bir gelin daha geldi :)
günaydın cnm hoşgeldinn. Anaaam benimde bu tempoya katılmama az kaldı ee neler yaptınız bakayımm :) Nasıl ağırladın misafirlerini

hahah sabah sabah iyi oldu bu çikolata mevzusu bak keyfim geldi yerine :KK70: Bir de canım çektiiii :rolleyes:
Hahah , ay haydi herkes çikolata yesin o zaman 1-2-3 başla! :D
Sıcak bi çorba iç canım geçmiş oldun akşama dinlen biraz
Sağol canım, öğle yemeği için tek hayalim bir çorba zaten şuanda :)
Akşam olsa da gidip dinlensek bi de evet :(

Ah kıyamam ya çokmu yoruldun. Yatılı misafir yoruyor gerçekten.. Midene nolduu ?

Dinlenmek mümkün değil valla çalışırken vitamin alıcam bol bol :KK43: Hadi hayırlısı bakalım fotoğraf yokmu kuzu.

Birazdan atmaya çalışcam cnm inşallah :)

Gözün aydın canım , herşey tamamlansın da dinlenirsin bol bol düğün sonrası artık

Öyle olucak bakalım ozmnda yer değişikliği nedeniyle biraz huzursuz olurum ama idare edicez artık :)

İnşallah kuzucum.
Ah ben de yatılı misafir mağduruyum bu sabah hahah :KK70:
Durumum içler acısı, kendimi hangi yandan toplayayım bilemedim. Mideyi mi düzelmeye çalışayım baş ağrısını mı.. Uykusuzluk zaten perişan etti .. Pofff :KK43:
sen kombo yapmışsın resmen seni rahatsız edici ne varsa sıra sıra sende dinlen madem haftasonu yorucuydu demek baya

Günaydın kuzuu, kesinlikle o benim. Diğeri de senmiydin? :KK70:

Kuzu söylemesi ayıp arkadaşım ev hediyesi olarak baya baya bir büyük getirmiş :KK70:
E öyle olunca ona göre bi sofra kuruldu. Onun erkek arkadaşı da vardı yemek sırasında. E geç saate kadar da oturunca sabah böyle uyanmak kaçınılmaz oldu. Valla ne yapsam bilemedim feci bir haldeyim.
Ay bi de sabah eşim 6da kalktı, ben de uyandım. Gece rüyamda çikolata yiyodum canım çok istedi dedim sabahın o saatinde çikolatamı yiyip yattım ya hahah :KK70:
:KK70::p

Öyle olucak bakalım ozmnda yer değişikliği nedeniyle biraz huzursuz olurum ama idare edicez artık :)
Alışırsın canım o kısmı kolay bence :)
sen kombo yapmışsın resmen seni rahatsız edici ne varsa sıra sıra sende dinlen madem haftasonu yorucuydu demek baya
Öyleydi canım, bugünü atlatırsak geçecek İnşallah :)

kızlar bende hafta sonu cumartesi sabah mekan için görüşmeye gittik fiyatları öğrendik zaten daha önce gitmiştim kafamda 2 mekan vardı arkadaşlar kına gecelerini yapmıştı buralardan aklımda kaldı. neyse fiyatları görüştük çok makul dün de salonları görmeye gittik 2 side güzel ama biri daha güzeldi ama uzak mesafe o yüzden yakın olanı tercih ettik eğer bugün maaş alabilirsem sözleşmeyi yapmayı düşünüyoruz tabi nişanlımın bir şartı var o olursa adana tatlısı onların adetinde kız istemede ve kınada adananın tatlısı yenir ikram edilir. eminim yeseniz bir daha başka tatlının yüzüne bakmazsınız o denli lezzetli diyebilirim. ama sorun şu ki dışarıdan yiyecek kabul edilmiyormuş ama kız bizi kırmadı müdürle konuşun kabul ederse olur dedi. biz artık nasipse paramızla ve teklifimizle gidip bu işi halletmek istiyoruz. sonrasında ise kararsız kaldığım bir nokta var size de tecrübelerinize de danışacağım. tuttuğum yer sadece mekan ve müzik dj başka hiçbirşey yok. bende kına organizasyon yerleriyle görüştüm yalnız fiyatlar uçuk 1.500 tl civarında mekan ve müzik bile ondan ucuz 750 tl düşünün sizin tanıdığınız bildiğiniz önerdiğiniz bir yer var mıdır ?

Kızlaarr resimleri yükledim albüme bakabilirsiniz :)

Back