- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
hahaha hadi bakalım yolun açık olsunbu arada beğeni prensesi olmuşum ne kadar başındayım yolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha hadi bakalım yolun açık olsunbu arada beğeni prensesi olmuşum ne kadar başındayım yolun
senin düğün fotolarını göremedim ben canımhahaha hadi bakalım yolun açık olsun
Ay çünkü burada paylaşmadım canım dış çekim yapılmadı dahasenin düğün fotolarını göremedim ben canım
Kendi de çözemedi kiMrs Pink basın açıklaması istiyorum Çok karıştı
Bence aralığa kadar rahat rahat 23 diyebilir, ben ondan yıl olarak küçük olsam da aramızda 6 ay var aslında, ben 23ü mayısta doldurdum, o önceki aralıkta doldurmuştu, şimdi 24ü dolduracak.canım kağıda yazınca anlıyorsun :) 91-92-93-94.....2014-2015 aradakilere say 24 yapıo üzgünüm Mrs Pink 24dü yaşıyorsun şuan :)
Biz de göremediksenin düğün fotolarını göremedim ben canım
Aşkolsun sanki fotoğraf var elimde VArda sizdenmi sakladım heBiz de göremedik
aynen canım bizde yapamadık haftaya düşünüyoruz ama havalara güvenilmiyorkiAy çünkü burada paylaşmadım canım dış çekim yapılmadı daha
kuzum bak işte sen ocakta doldurdun oda aralıkta dolduracak 24 ü yani 25den gün almış olacak :) sen şuan 25 i yaşıyorsun :)tamamda daha 24e aralıkta girecek canım yıl sonunda doğduğu için
bende öyle biliyorum çünkü aralıkta doğmuş ben ocakta 24dü doldurdum o daha 24 doldurmadı
Ya bizim mayısa kalacak gibiaynen canım bizde yapamadık haftaya düşünüyoruz ama havalara güvenilmiyorki
Ahahah ama ben soranlara 24 diyorum yıl hesabıyla da 24 oluyorkuzum bak işte sen ocakta doldurdun oda aralıkta dolduracak 24 ü yani 25den gün almış olacak :) sen şuan 25 i yaşıyorsun :)
Tamam kuzu doğru diyosun işteYa bizim mayısa kalacak gibi
Ahahah ama ben soranlara 24 diyorum yıl hesabıyla da 24 oluyor
Amaan herkes kendi yaşından sorumlu hahahh kız karıştırdı biziTamam kuzu doğru diyosun işte
Bi 23 olduğunu söylemek için etrafı karıştırdı bi de kaçtı yaniAmaan herkes kendi yaşından sorumlu hahahh kız karıştırdı bizi
Ay evet ya düz hesap 20 desin bariiiBi 23 olduğunu söylemek için etrafı karıştırdı bi de kaçtı yani
Ya bizim mayısa kalacak gibi
Ahahah ama ben soranlara 24 diyorum yıl hesabıyla da 24 oluyor
işte asıl sorun orası yaşadığın yılımı söylemeliyiz doldurduğumuzumu doldurduğumuz ise 28 imTamam kuzu doğru diyosun işte
Bence biz bu konuyu kapatalm zaten Mrs Pink ciğiim kaçtıişte asıl sorun orası yaşadığın yılımı söylemeliyiz doldurduğumuzumu doldurduğumuz ise 28 im
Doldurduğumuzu tabi kiii Sonuçta o kadar yıldır bu dünyadayız diyoruz Ohoo daha 30a çok varmış rahat olişte asıl sorun orası yaşadığın yılımı söylemeliyiz doldurduğumuzumu doldurduğumuz ise 28 im
yaşadığın yıl zaten doldurduğun yıl olmuyormuişte asıl sorun orası yaşadığın yılımı söylemeliyiz doldurduğumuzumu doldurduğumuz ise 28 im
küçültmek için açık arıyoruz sanırımyaşadığın yıl zaten doldurduğun yıl olmuyormu
Doldurduğumuzu tabi kiii Sonuçta o kadar yıldır bu dünyadayız diyoruz Ohoo daha 30a çok varmış rahat ol
Ama ben konuyu kapatalım demiştimyaşadığın yıl zaten doldurduğun yıl olmuyormu
Hadi kapatalım da başka konu aç yine herkes susacak çünküAma ben konuyu kapatalım demiştim