- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
90 :)sene ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 :)sene ?
91 seneyi bile yanlış yazabiliyorum
sen 89lu sayılırsın o zaman
Benimde 6 ocak :)
HAhaha itiraf ediyorum gerçekten iğrençti üzgünümhangimiz inat değiliz sanki hangimiz sevmedik çılgınlar gibi
ay çok iğrençti
Off hem de nasılAaa sende bendensin ozaman
25ten gün alıp 24ü doldurmayacak mıBende 91 ocak evet sen yeni 24den gün almaya başlayacaksın haklısın
Oo doğumgünleri yakın :)Benimde 6 ocak :)
Canım baya uzak orası kahvaltı için gitmeye gerek yok bence kalıp ertesi gün gezicekseniz olabilirde
Aman çorba oldu ya 24e yeni girecek kız yıl sonunda doğmuş Mrs Pink ortalığı karıştırdınOff hem de nasıl
25ten gün alıp 24ü doldurmayacak mı
Oo doğumgünleri yakın :)
Kız dolduracak işte 24ü Ben 23 doldurdum, 92li olaraktan, o da 24 dolduracak.Aman çorba oldu ya 24e yeni girecek kız yıl sonunda doğmuş Mrs Pink ortalığı karıştırdın
En güzel yaş diyorlar görücez bakalım sen bi bak güzelse biz de gelelim16 şubat günü 30 olarak bayrağı ele alacağım hihi :)
16 şubat günü 30 olarak bayrağı ele alacağım hihi :)
Kız dolduracak işte 24ü Ben 23 doldurdum, 92li olaraktan, o da 24 dolduracak.
Biz kavramları karıştırdık ama Yaş dolunca bi üst yaştan gün almaya başlanmaz mı. Yani şu an 2015teyiz 1991 çıkarınca 24 dolmuş oluyor, bir sonrakinden gün almıyor muyuz o yaştan mı gün alınıyormuş bak yanlış biliyormuşum demekYıl olarak bakınca öyle ay olarak bakınca 24e girmedi daha
Aman çorba oldu ya 24e yeni girecek kız yıl sonunda doğmuş Mrs Pink ortalığı karıştırdın
inş öyledirEn güzel yaş diyorlar görücez bakalım sen bi bak güzelse biz de gelelim
yavaş gel canım :) tadını çıkarpeşinden geliyorum
aynen böyle :) bn yazacaktım sen yazmışsın canım :) 2015-1991=24 yapıyor. şuan 24ü yaşıyor aralıkta bitirmiş 25 den gün almış olucakBiz kavramları karıştırdık ama Yaş dolunca bi üst yaştan gün almaya başlanmaz mı. Yani şu an 2015teyiz 1991 çıkarınca 24 dolmuş oluyor, bir sonrakinden gün almıyor muyuz o yaştan mı gün alınıyormuş bak yanlış biliyormuşum demek
Mrs Pink basın açıklaması istiyorum Çok karıştıinş öyledir
yavaş gel canım :) tadını çıkar
aynen böyle :) bn yazacaktım sen yazmışsın canım :) 2015-1991=24 yapıyor. şuan 24ü yaşıyor aralıkta bitirmiş 25 den gün almış olucak
25 den gün alacak ama soranlara 24 diyecek ben öyle biliyoruminş öyledir
yavaş gel canım :) tadını çıkar
aynen böyle :) bn yazacaktım sen yazmışsın canım :) 2015-1991=24 yapıyor. şuan 24ü yaşıyor aralıkta bitirmiş 25 den gün almış olucak
tamamda daha 24e aralıkta girecek canım yıl sonunda doğduğu içincanım kağıda yazınca anlıyorsun :) 91-92-93-94.....2014-2015 aradakilere say 24 yapıo üzgünüm Mrs Pink 24dü yaşıyorsun şuan :)
bende öyle biliyorum çünkü aralıkta doğmuş ben ocakta 24dü doldurdum o daha 24 doldurmadı25 den gün alacak ama soranlara 24 diyecek ben öyle biliyorum