• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Baktım kuzu da kendime göre bişey bulamadım yoksa english home cu başı @blisss varken haberdar olmamak imkansız :))

Oh o zaman oleeey! Eve gideyim de geçireyim şu yüzleri bir an evvel :KK70:
Alasım geldi benim de :D Zaten alacağım mobilyaya uyar yani bunlar her türlü :D

sen yalnızmı yaşıyorsun kuzu Auralee Auralee
birde bence alma bana diyorlardı ben yinede alıyordum hala alıyorum sonra almak daha güzel sanki ev kurulu iken :KK48:
tabi demirbaşlar hariç onları alabildiğin herşeyi al :KK53:

Hahah english home cu başı cuk oturdu :KK70:
Haha evet bu ünvanı çoktan hak ettin kuzucum :D
Alasım geldi benim de :KK70: Zaten alacağım mobilyaya uyar yani bunlar her türlü :KK70:
Ayy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsiniz :D

Bugün gönderdi canım, seçicez sonra albümü beklicez İnşallah. E aslında şü güzel havaları kaçırmamak gerek, yani sıcak olmasa da çok, güneş var :KK70:

Bu arada yüklendi kızlar bakabilirsiniiiz :)
resimlerine bittim helal olsun fotoğrafçına çok güzel kareler yakalamış maşallah nazardan saklasın özellikle çok beğendiğimi dile getirmek istiyorum avucunuzdaki kurumuş yaprağın içinde yüzüğünüz var muhteşem bir resim hepsi 10 numerooo:KK71:

resimlerine bittim helal olsun fotoğrafçına çok güzel kareler yakalamış maşallah nazardan saklasın özellikle çok beğendiğimi dile getirmek istiyorum avucunuzdaki kurumuş yaprağın içinde yüzüğünüz var muhteşem bir resim hepsi 10 numerooo:KK71:
Canım çok teşekkür ederimm :) Daha güzelleri sizin olsun İnşallah! :)

Haha evet bu ünvanı çoktan hak ettin kuzucum :KK70:

Ayy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsiniz :KK70:

Dimi ya bencede hakettim :cool: hahah huyumdur diyo ya :D:D:D

sen yalnızmı yaşıyorsun kuzu Auralee Auralee
birde bence alma bana diyorlardı ben yinede alıyordum hala alıyorum sonra almak daha güzel sanki ev kurulu iken :KK48:
tabi demirbaşlar hariç onları alabildiğin herşeyi al :KK53:
Erkek kardeşle beraber hem de :D Ay ne bileyim bi an önce kurtulayım istiyorum şu alışveriş muhabbetinden çok sıkıldım :KK51:
Ayy mağazayı çok dağıttım ama ben. Ordan burdan getirip yan yana koydum. Her yer her yerde bıraktım kaçtım tabi. Huyumdur bilirsiniz :KK70:
Huya bak hele :D

Erkek kardeşle beraber hem de :KK70: Ay ne bileyim bi an önce kurtulayım istiyorum şu alışveriş muhabbetinden çok sıkıldım :KK51:

Huya bak hele :KK70:
dur canım son 1 ay daha nelerden sıkılacaksın aman tamam deyip seçip çıkacaksın omu bumu çok düşünmeyeceksin yani ben öyle oldum:mad: cidden Allah yardımcın olsun kuzum :KK36:

Back