• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

4 ocak kuzu 2,5 ay değil 3 ay varmış şuan farkettim :KK70:

Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancak

Hahah yakın diyelim :KK70:
oğlaksın yani :confused:

zaten becerikli olsanda aynı anda giriyormuşsunuz o sıkıntı bizdede var zor bir durum :KK17:
biraz erken çıkıp belki hazırlanılabilir :KK9:

yani erken çıkma ihtimalide sıfır aslında :) çıksam da toplu taşıma ile yollarda geçer zaman:KK45: avrupa yakasında çalışıp, anadolu yakasının başında oturan ender insanlardanım :KK55::KK45:

Hmm tatil olursa çok güzel olur evet. Ya bizde birlikte giriyoruz eve yemek olayı olmaz. Dışarıda bir yer ayarlayabiliriz yemek için ancak

aaaa süpersin ya , şimdi aklıma geldi bir yer vardı, devamlı gidicez diye tutturup, gitmiyorduk :21: bak orası çok iyi olur ..

ayyyyy çok teşekkür ederimmmmmm:KK55:

bizim de iki hafta sonra çarşamba günü :) tek avantaj doğum gününden sonra resmi tatil olabilme ihtimali..o_O
ben de bilmiyorum ya, level atlayıp yemek mi yapsam diye düşünüyorum, ama aynı anda eve giriyoruz.. ki çok da becerikli sayılma yemek konusunda :cool: kadının da odunu benim ya :KK57::KK53:
Canım baya uzak orası kahvaltı için gitmeye gerek yok bence kalıp ertesi gün gezicekseniz olabilirde

aaaa süpersin ya , şimdi aklıma geldi bir yer vardı, devamlı gidicez diye tutturup, gitmiyorduk :21: bak orası çok iyi olur ..

ayyyyy çok teşekkür ederimmmmmm:KK55:

Oh iyi bari sizinkini çözdük :D

inatsındırda sen fena şekilde :KK70:
Hahah hemde ne inat :rolleyes:
Ay allahım sinirlendiği şeye bak :KK70: Sen kaçlısın çözelim şu işi bi :cool:

Burca bak :KK70: Boğa olaraktan sana yakın sayılırım :KK53:
Aaa sende bendensin ozaman :D

Benimde 6 ocak :) :KK49:

Back