- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kuzu piccolo mondo ismi :) ama çok uzun kalmak sıkıcı
uzun kalınmayacak aslında 1 gece sadece..ya eşimin doğum günü için düşünüyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu piccolo mondo ismi :) ama çok uzun kalmak sıkıcı
Ay kuzu turla gitmiştim düşünüyorum düşünüyorum ama hatırlayamadım açıkçası nereye gitmiştik diye
sen kaç yaşındasın ve diğer kızlar kaç yaşındasınızEvet evet bunada şükür Bugün açık mr a giremiyordum yine neresi açık bunun ya yüzünü kapatıyolar yine akşma yapacağım yemekten düğünümüze kadar düşündüm zor durdum
aaa maşallah hiç göstermiyosun kuzum
saol canım :) valla zor dayanmak onların içinde ama işte mecbur napalımEvet evet bunada şükür Bugün açık mr a giremiyordum yine neresi açık bunun ya yüzünü kapatıyolar yine akşma yapacağım yemekten düğünümüze kadar düşündüm zor durdum
aaa maşallah hiç göstermiyosun kuzum
çok güzel fikir benceuzun kalınmayacak aslında 1 gece sadece..ya eşimin doğum günü için düşünüyorum da
sen kaç yaşındasın ve diğer kızlar kaç yaşındasınız
Kuzumm sen ne güzel olmuşssun ya şimdi resimlerin, gördüm maşaallahh çok tatlı olmuşsunuz. Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnaaa hiç göstermiyosun
Bende 24 yaşındayım canımsen kaç yaşındasın ve diğer kızlar kaç yaşındasınız
Evet ya allah düşürmesin bir dahasaol canım :) valla zor dayanmak onların içinde ama işte mecbur napalım
çok güzel fikir bence
Ay çok güzel düşünmüşsün kuzuuu, uygulamalısın mutlaka :)uzun kalınmayacak aslında 1 gece sadece..ya eşimin doğum günü için düşünüyorum da
sen kaç yaşındasın ve diğer kızlar kaç yaşındasınız
offff sizin yanınızda yaşlıymışım yaAhaa yaş problemlerii
Ben 24 , ben de seni daha küçük sanmıştım ama ya
canım çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizinKuzumm sen ne güzel olmuşssun ya şimdi resimlerin, gördüm maşaallahh çok tatlı olmuşsunuz. Rabbim mutluluğunuzu daim etsinn
bende en son 23te kaldım sanıyorum ama ne ara 26 olmuşum23 En küçük ben çıktım
Heheh benim de kafa 18de Mühim olan o zatenbende en son 23te kaldım sanıyorum ama ne ara 26 olmuşum
yok uzun bi süre kimse yaşımı sormadı bana galiba ben bile şaşırdım şuan yaşımaHeheh benim de kafa 18de Mühim olan o zaten
saol canım :) valla zor dayanmak onların içinde ama işte mecbur napalım
çok güzel fikir bence
Ay çok güzel düşünmüşsün kuzuuu, uygulamalısın mutlaka :)
Yok mu azaltan
O oluyor ama bazen ya. Ben 20lere çıkışımı hatırlamıyorum ama yarılamak üzereyim enteresan geliyor. He düğün vakti geldiğinde artık 24ü doldurmuş olucamyok uzun bi süre kimse yaşımı sormadı bana galiba ben bile şaşırdım şuan yaşıma