• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet evet bunada şükür :KK70: Bugün açık mr a giremiyordum yine neresi açık bunun ya yüzünü kapatıyolar yine akşma yapacağım yemekten düğünümüze kadar düşündüm zor durdum :KK70:

aaa maşallah hiç göstermiyosun kuzum
sen kaç yaşındasın ve diğer kızlar kaç yaşındasınız :p

Evet evet bunada şükür :KK70: Bugün açık mr a giremiyordum yine neresi açık bunun ya yüzünü kapatıyolar yine akşma yapacağım yemekten düğünümüze kadar düşündüm zor durdum :KK70:

aaa maşallah hiç göstermiyosun kuzum
saol canım :) valla zor dayanmak onların içinde ama işte mecbur napalım

uzun kalınmayacak aslında 1 gece sadece..ya eşimin doğum günü için düşünüyorum da o_O
çok güzel fikir bence ;)

saol canım :) valla zor dayanmak onların içinde ama işte mecbur napalım

çok güzel fikir bence :KK66:

Ay çok güzel düşünmüşsün kuzuuu, uygulamalısın mutlaka :)

o zaman bana fikir verin lütfen,:KK54::KK52:.otele gidebilirsek akşam giriş yapmış olucaz, yani en erken akşam 10 da otelde oluruz .. Ertesi gün de öğlen 12 de odayı teslim etmek gerekiyormuş. pek bir şey anlamıcaz yani..

bende diyorum ki akşamı evde geçirip, kahvaltıya mı gitsek o_O

yok uzun bi süre kimse yaşımı sormadı bana galiba ben bile şaşırdım şuan yaşıma :KK70::KK70:
O oluyor ama bazen ya. Ben 20lere çıkışımı hatırlamıyorum ama yarılamak üzereyim enteresan geliyor. He düğün vakti geldiğinde artık 24ü doldurmuş olucam

Back