• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

oh süpermiş inşallah kolaylıkla seçersiniz :p
Canım teşekkür ederiim, İnşallah :)
ben bile nerdeyse bir ayda seçtim ki seninkiler çok çok daha güzel işin zor valla :KK70:

Ayy olur mu kuzucum seninkiler de çok güzeldiiii.
Ayrıca 1 ay mııı :D Olamaz ya, 1 ayda seçersem albüm için fazla beklemem gerekir ben bir kaç güne bu ii çözmeliyim :D :D

ben bile nerdeyse bir ayda seçtim ki seninkiler çok çok daha güzel işin zor valla :KK70:

bana göre küçüksünüz :KK70: ama evliliğe göre normalsiniz canım. çok daha küçük gözüküyorsunuz ama ne güzel kıymetini bilin :)
dimi güzel bişey aslında :KK70:
sen kaç yaşındasın sende büyük göstermiyosun :KK66:

Eeg çekilecek yine daha önce 20 dklıktı şimdi 1 saat sürecekmiş geceden uyumadan gelecekmişim birde:KK43:
Olsun kuzucum kötü ihtimaller eleniyor en azından, çözümü olsun da azıcık bunlara katlanıcaksın artık :)

Hoşgeldin canım teşekkür ederim :KK15:

Eeg çekilecek yine daha önce 20 dklıktı şimdi 1 saat sürecekmiş geceden uyumadan gelecekmişim birde:KK43:
Zor ama olsun kuzucum ya, çözümü olsun da bir güncük katlanıverirsin canını sıkma

Zor ama olsun kuzucum ya, çözümü olsun da bir güncük katlanıverirsin canını sıkma

tamam işte tesellisi da var :KK70:
Evet evet bunada şükür :KK70: Bugün açık mr a giremiyordum yine neresi açık bunun ya yüzünü kapatıyolar yine akşma yapacağım yemekten düğünümüze kadar düşündüm zor durdum :KK70:
30a bi kaç ay kaldı :) evet küçük götseriyorsun diyorlar banada avantaj bu tabiki :)
aaa maşallah hiç göstermiyosun kuzum

Back