How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink Mrs Pink canım hepsi çok çok güzel nasıl seçeceksin bilemiyorum ben çok zorlandım senin yerine :confused::KK9:
birde pozların hepsini fotoğrafçımı ayarladı sen örnek gösterdinmi
biliyorsun ben senin tercihlerinden diğer fotoğrafçıyla anlaştım :KK70:

@blisss İndirimleri de kaçırmazmış :) Bakarım canım artık onlara da.
Mrs Pink Mrs Pink Nasıl da güzelsiniz yaa :) Alyansları mı yenilediniz ayrıca, gözümden kaçmadı bak :KK70:
Kaçmaz kuzu msj geliyor mail geliyor bırakta kaçmasın :D O kafaların olmadğını bende çok beğendim poz listemde vardı kendileri :D
Ah kuzucum benim teşekkür ederiiim :)
Ama hayıır yenilemedik. Sadece öncesinde bir partlatma-temizleme işlemi yapıldı ondan mı öyle geldi acaba :KK70:

Kuzu arka ve ön kapak için 2 tane albüm içi için de 48 tane..
4 de poster var 35*50 . İstersen daha büyük 2 tane de yapabilirim dedi.
O mutlaka olacak not alındı :KK70:
Oo işin zor valla hangi birini seçeceksin hepsi çok güzel :D

35x50'den büyüğü de nereye konur ki çok büyük olur sanki :KK51: Ama cidden nasıl seçilir bilemedim :KK70: O kafaların olmadığı da güzelmiş kapak olabilecek gibi geldi ay bilemedim hepsi de güzel ki
Di mi ondan güzel kapak olur sanki gibi, ben de bilemedim inan :D
Ayrıca bence de ya 35*50 ideal sanki daha büyğünü nereye koyayım, binanın dışına astırabilirim tek bi tane yapıp anca :D :D Ay megalomanlık böyle bişey herhalde :D

Kaçmaz kuzu msj geliyor mail geliyor bırakta kaçmasın :KK70: O kafaların olmadğını bende çok beğendim poz listemde vardı kendileri :KK70:
Ay demek ki hepimiz aynı kanıdayız :) Kapak için çok güzel :)
Di mi ondan güzel kapak olur sanki gibi, ben de bilemedim inan :KK70:
Ayrıca bence de ya 35*50 ideal sanki daha büyğünü nereye koyayım, binanın dışına astırabilirim tek bi tane yapıp anca :KK70: :KK70: Ay megalomanlık böyle bişey herhalde :KK70:
Ayy ahaha çok güldüm yaa :D:D Davetiyeliyi dev poster yaptır bari de reklam olsun :D:D Şimdi hangimiz daha megaloman söyle bana :D

Mrs Pink Mrs Pink canım hepsi çok çok güzel nasıl seçeceksin bilemiyorum ben çok zorlandım senin yerine :confused::KK9:
birde pozların hepsini fotoğrafçımı ayarladı sen örnek gösterdinmi
biliyorsun ben senin tercihlerinden diğer fotoğrafçıyla anlaştım :KK70:
Canım teşekkür ederim çook :)
Ayrıca hayır ben tek kelime bir yönlendirme yapmadım, hepsini o ayarladı. Zaten aklım yerinde değilmiş o saatlerde herhalde unuttuğum şeyler oldu çünkü :)
Oo işin zor valla hangi birini seçeceksin hepsi çok güzel :KK70:
Vallahi beğenmenize çok sevindim ya :) İnşallah bir şekilde seçicez artık bakalım :D
Ayy ahaha çok güldüm yaa :KK70::KK70: Davetiyeliyi dev poster yaptır bari de reklam olsun :KK70::KK70: Şimdi hangimiz daha megaloman söyle bana :KK70:
Hahaha çok zor bir soru oldu bu bence, ikimizde birbirimizden fenayız :D :D

dün akşam yine benimkiyle cebelleştim düğün için istiyorum diyorum ama fuzuli yok masraf gerek yok o paraya balayına gideriz niye milleti eğlendiriyim diyip durdu nasıl ikna edicem bilmiyorum keşke baştan nikahı kabul etmeseydim haklıda 1 seneden beri nikah yaparız diye planlıyorduk şimdide elindeki koz ben kendimi ona göre hazırladım çocuk oyuncağımı pat diye düğün istiyorum diyorsun diyor yetiştiremem olmaz diyor ben hesabımı kitabımı ona göre ayarladım diyor gel de ne de şimdi:KK67:
allah yardımcın olsun canım. ama inş gönlüne göre olur bir yolunu bulursun.
Ee kızlar dün dolma yapanlar elini kaldırsın :KK70:
bennn :) foto çekemedim çok acıkmıştık ama harika olmuştu :) acemi şansı heralde
bu arada biz fotoğraf çekimi yapamadık hava yağmurluydu o yüzden güzel hava kolluyoruz şuan :)
sizin için olanlardan bi kaç foto attım albüme bakabilirsiniz :cool:
daha önce fotolarını gördüğümü hatırlamıyorum ama çok küçük duruyorsunuz maşallah size. allah mutlu mesut etsin inş sizi.
Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.
oh be çok sevindim. geçici olması süpermiş küçük bir tedaviyle yenersin sen bunları. ama genede iyice araştırmak lazım ne olur ne olmaz. şimdi bu güzel haber şerefine kahvemi alıp yudumlucam :)
Bugün gönderdi canım, seçicez sonra albümü beklicez İnşallah. E aslında şü güzel havaları kaçırmamak gerek, yani sıcak olmasa da çok, güneş var :KK70:

Bu arada yüklendi kızlar bakabilirsiniiiz :)
bayıldım tek kelime ile :D harika ya çok zorlanacaksın seçmekte :)

bennn :) foto çekemedim çok acıkmıştık ama harika olmuştu :) acemi şansı heralde

daha önce fotolarını gördüğümü hatırlamıyorum ama çok küçük duruyorsunuz maşallah size. allah mutlu mesut etsin inş sizi.

oh be çok sevindim. geçici olması süpermiş küçük bir tedaviyle yenersin sen bunları. ama genede iyice araştırmak lazım ne olur ne olmaz. şimdi bu güzel haber şerefine kahvemi alıp yudumlucam :)

bayıldım tek kelime ile :KK70: harika ya çok zorlanacaksın seçmekte :)

Son istediği testi de yaptırıcam zaten canım sonra rahatım inşallah, o zaman karşılıklı yudumlayalım kuzucum :-)

bayıldım tek kelime ile :KK70: harika ya çok zorlanacaksın seçmekte :)
daha önce foto yoktu canım herkes öyle söylüyor ama 26 yaşındayız küçükmüyüz acaba :p

Canım teşekkür ederim çook :)
Ayrıca hayır ben tek kelime bir yönlendirme yapmadım, hepsini o ayarladı. Zaten aklım yerinde değilmiş o saatlerde herhalde unuttuğum şeyler oldu çünkü :)

Vallahi beğenmenize çok sevindim ya :) İnşallah bir şekilde seçicez artık bakalım :KK70:

Hahaha çok zor bir soru oldu bu bence, ikimizde birbirimizden fenayız :KK70: :KK70:
oh süpermiş inşallah kolaylıkla seçersiniz :p

Ayy çok teşekkür ederim kuzucuuumm :))
Evet ya galiba öyle olacak, iyice gözümü korkuttunuz :KK70: :KK70:
ben bile nerdeyse bir ayda seçtim ki seninkiler çok çok daha güzel işin zor valla :D
daha önce foto yoktu canım herkes öyle söylüyor ama 26 yaşındayız küçükmüyüz acaba :p
bana göre küçüksünüz :D ama evliliğe göre normalsiniz canım. çok daha küçük gözüküyorsunuz ama ne güzel kıymetini bilin :)

Back