How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet hem herşeyi yapmak istiyorum hemde hiçbir şey yapmamak :KK70:

hatta bu moddayım :KK70:
BzGO_EvCYAALdaA.jpg

hahah iyiymiş bu ruh hali :D

Kızlar ben geldim,, doktor salı günü bir test daha istedi. Ama mr sonucu temiz çıktı. İyi huylu nörolojik bir hastalıkmış geçici global amnezi diye bir durum ama araştırmaya devam ediyor işte.

Aman çok şükür canım, geçici bir durum dememkki, çok sevindim ya.. sen yine de tüm testleri tamamlattır.. Allah acil şifa versin :21:

Bugün gönderdi canım, seçicez sonra albümü beklicez İnşallah. E aslında şü güzel havaları kaçırmamak gerek, yani sıcak olmasa da çok, güneş var :KK70:

Bu arada yüklendi kızlar bakabilirsiniiiz :)
Ya ama hepsi çoookk güzel maşallah size nazar değmesinnn :nazar::nazar::nazar:
Her kare harika, özellikle benimde aklımd olan pozlar var aralarında, yerde yattığınız falan çok güzel olmuş hepsi gerçekten canım :KK36:

Bugün gönderdi canım, seçicez sonra albümü beklicez İnşallah. E aslında şü güzel havaları kaçırmamak gerek, yani sıcak olmasa da çok, güneş var :KK70:

Bu arada yüklendi kızlar bakabilirsiniiiz :)

Nasıl güzeller ya bayıldımmm, :21::21::21: biraz zor seçersin albümü sen :cool:

Ya ama hepsi çoookk güzel maşallah size nazar değmesinnn :nazar::nazar::nazar:
Her kare harika, özellikle benimde aklımd olan pozlar var aralarında, yerde yattığınız falan çok güzel olmuş hepsi gerçekten canım :KK36:
Nasıl güzeller ya bayıldımmm, :21::21::21: biraz zor seçersin albümü sen :cool:
Kuzular teşekkür ederiiim, çok sevindim beğenmenizeee :)
Ay size gösterirken elemekte bile zorlandım bu kadar oldu yani :) Bir an önce seçeyim de gelsin albüm ama :))

Kuzular teşekkür ederiiim, çok sevindim beğenmenizeee :)
Ay size gösterirken elemekte bile zorlandım bu kadar oldu yani :) Bir an önce seçeyim de gelsin albüm ama :))
Kaç poz seçeceksin canım ? Hepsi çok güzel ya yerde yatan mutlaka olmalı bak :D

@blisss İndirimleri de kaçırmazmış :) Bakarım canım artık onlara da.
Mrs Pink Mrs Pink Nasıl da güzelsiniz yaa :) Alyansları mı yenilediniz ayrıca, gözümden kaçmadı bak :D

@blisss İndirimleri de kaçırmazmış :) Bakarım canım artık onlara da.
Mrs Pink Mrs Pink Nasıl da güzelsiniz yaa :) Alyansları mı yenilediniz ayrıca, gözümden kaçmadı bak :KK70:
Ah kuzucum benim teşekkür ederiiim :)
Ama hayıır yenilemedik. Sadece öncesinde bir partlatma-temizleme işlemi yapıldı ondan mı öyle geldi acaba :KK70:
Kaç poz seçeceksin canım ? Hepsi çok güzel ya yerde yatan mutlaka olmalı bak :KK70:
Kuzu arka ve ön kapak için 2 tane albüm içi için de 48 tane..
4 de poster var 35*50 . İstersen daha büyük 2 tane de yapabilirim dedi.
O mutlaka olacak not alındı :D

Ah kuzucum benim teşekkür ederiiim :)
Ama hayıır yenilemedik. Sadece öncesinde bir partlatma-temizleme işlemi yapıldı ondan mı öyle geldi acaba :KK70:

Kuzu arka ve ön kapak için 2 tane albüm içi için de 48 tane..
4 de poster var 35*50 . İstersen daha büyük 2 tane de yapabilirim dedi.
O mutlaka olacak not alındı :KK70:
35x50'den büyüğü de nereye konur ki çok büyük olur sanki :KK51: Ama cidden nasıl seçilir bilemedim :D O kafaların olmadığı da güzelmiş kapak olabilecek gibi geldi ay bilemedim hepsi de güzel ki

Back