• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar nişan kapı süsü istiyorum var mı bildiğiniz gördüğünüz uygun fiyata olan :KK76:

images
bu tarz bişey mi istiyosun:KK51:
Kuzucm cok saol ilgine :) mesela daha acik pembe ve daha uzun tabii ki. Bir de askili istiyorum.tum bunlar olunca hazir bulamam diye terziye yoneldim anlicagin :)

benimkide değil aslında her insan gerçekten sevdiği inandığı ruh ikizi biriyle krşılaştığında sadık olamzmı en sadakatsiz güvensiz insan bile :KK68:

yükselen burcuda etkilidir aslında canım mesela benle erkek arkadasım yukselen burcunun özellklerini de çok taşıyoruz aslında yükselenleriniz uyuyoda oalbilir sizin yengeç burcu daha sinrili olmaıs gerek çünkü altta kalamaz sinirli anında:KK57:

olmasın çekicilikleri çok kıskanıyomm çook ona bakan bütün bayanları öldüresim geliyo belli etmiyom ama :KK62:
Yok canim ben daha cok sinirliyim. O sinirliyken konusmaz sakinlesmeyi bekler sonra sakin sakin aciklar iste

napayım gözüm korktu :KK43:

benim bu işlerden anlayan bi arkadaşım vardı ona sormuştum.bide instagramda sormustum birine dikerseniz bu modeli ne kdr olur die,1000 küsür fln demişti ve bi de kısa bi elbiseydi yani boydan bile değildi.o yüzden hiç takibe almamıstım onu :KK43: isminide hatırlamıorum yoksa sende bi görüş istersen derdim :KK43: ama forumun abiye kısmında,diktirmeyle ilgili bi başlıkta vardı sanırım.orya da bi bak istersen.
Ooof 1000 tl cok pahali bi kere giycem sonucta. Belki bi model bulup ufak detaylar ekleyebilirim :(

Back