• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy çok sevindim begendiklerini görebilir miyiz şimdiden hayırlı olsun :)
Canım modellerin resmini koyayım ama ben çok değiştirdim sanırım :KK48:
Bayi değil, showroommuş İstanbul Gültepedeki 4 katlı mağazaya gittim. Vaktim de olduğu için (1buçuk aydan fazla süre varsa istediğiniz her değişikliği mobilyalarda uygulatabiliriz dediler) beğendiğim her mobilyayı kendime göre değiştirttim :) çok içime sindi o yüzden zaten. Hiç "şurası da şöyle olsaydı" demedim :KK36:

evet bencede ama cogunun fiyatları da güzel :D Oleg Cassini'yi de begenıyorum ama onun fiyatları daha da uçuk :)

Bilmezmiyim, bir elbise beğendim gittim ,geldim belki fiyatları iner diye hiçbişey olmadı..:KK53: Oleg cassini demi öyle ? Cevahir avm de var mağazası ama hiç girmemiştim içine

:KK43::KK43: offf offf canım

söz için fiyonk felan abartı değil mi canım ? hani bn söz nişan bir arada sandım :)söz için bana kalırsa koton veya mango gibi yerlerden günlük siyah bir elbise veya saks maviside olabilir öyle tarz düşünürdüm açıkçası ama bnmki bir arada olacağı için uuzn bir elbise şart:)
Bilemedim valla :) ben hepsii ayri ayri olsun istiyorum. Dugunu seneye yazin dusunuyoruz. Biz biraz surecler uzun olsun istiyoryz ama aileler hemen olsun istiyor :KK47:

Bilemedim valla :) ben hepsii ayri ayri olsun istiyorum. Dugunu seneye yazin dusunuyoruz. Biz biraz surecler uzun olsun istiyoryz ama aileler hemen olsun istiyor :KK47:

Hımm evet aileler hemen olsun istiyor canım gerçi fazlada nişanlı alınca sorunlar oluşabiliyor

Hımm evet aileler hemen olsun istiyor canım gerçi fazlada nişanlı alınca sorunlar oluşabiliyor
Ben de ondan cok korkuyorum. Ama cok sukur ikimiznde aileleri oyle bize karisip bizi bunalticak insanlar degil :) bunlarin hepsini konustuk erkek arkadasimla :) bizi 4 ay sozlu 1 seneye yakinda nisanli olmus olucaz yani. Atanma durumumuz var cunku olmasa da biraz birikim yapmak acisindan aradaki zamanin uzun olmasini tercih ediyoruz yani

http://www.korkmaz.com.tr/urunler/pisirme-urunleri/5-li-tencere-seti/a1987-a1987---flora-843
canım sen bu linke bak istersen nette 450 tl yazıyor başka sitede ama 450-500 civarıdır sanırsam.

bakayım cnm tşk ederim ama sanırım ben tencere için pahalı birşey almıcam.ilk esnada çok pahalı birşeye gerek yok die düşünüyorum.ztn iki kişiyiz,başlangıcta uygun bişi alıp,ilerde değişirim sanırım.şuan ztn hersey masraf o yuzden bi kaç parça tencereye bile 400 küsür vermek istemiorum :( insan içine girmeyince bilmiyormus bunların bu kdr pahalı oldugunu.çatal-kaşık dedıgın sey bile 300 tl'lerden başlıyor :(

Bilmezmiyim, bir elbise beğendim gittim ,geldim belki fiyatları iner diye hiçbişey olmadı..:KK53: Oleg cassini demi öyle ? Cevahir avm de var mağazası ama hiç girmemiştim içine

oleg cassini'de daha pahalı fiyatlar.elbiseleri güzel ama fiyatlar ucuk.nette bi bak mesela,avuç içi kdr kısacık elbise bile 500 küsür ama kumaşı vs kaliteli orası başka :)

nasıl bişey var aklında canım ben dış çekimi galatada istiyorum bizim için özel diye:)
mekana karar versen detaylarda çıkar aslında :)

malesef bilmiyorum :)

kuzum çok para istiyolar böyle tepsilere ya
bide sadece kahve sunumu için fazla olabili bu tepsi :)

sherwo0031b.jpg
biz cibinlikli yatak istiyoruz kızlar :)
mobilyaları istediğimiz gibi bulamazsak mecbur yaptırcaz :KK43:

konsepti bilmiyorum ama romantik fotograflar istiyorum:KK60:

Bizde gecenlerde mobilya baktik aşkuşum takti bu cibinlikten istiyorum diye:mad:

Bende buyuk bi ev alirsan olur dedim halbuki istemiyorum:KK69:

tasarimcibayan tasarimcibayan seni instagramda takip ettim sende beni takip edebilirsin istersen :KK53:

ya kizlar ben buraya yazan herkesi takip ettim ama simdi kim kimdi cikaramiyorum:KK48:

bakayım cnm tşk ederim ama sanırım ben tencere için pahalı birşey almıcam.ilk esnada çok pahalı birşeye gerek yok die düşünüyorum.ztn iki kişiyiz,başlangıcta uygun bişi alıp,ilerde değişirim sanırım.şuan ztn hersey masraf o yuzden bi kaç parça tencereye bile 400 küsür vermek istemiorum :KK43: insan içine girmeyince bilmiyormus bunların bu kdr pahalı oldugunu.çatal-kaşık dedıgın sey bile 300 tl'lerden başlıyor :KK43:

oleg cassini'de daha pahalı fiyatlar.elbiseleri güzel ama fiyatlar ucuk.nette bi bak mesela,avuç içi kdr kısacık elbise bile 500 küsür ama kumaşı vs kaliteli orası başka :)

evet canım pahalı gerçekten ben hep aldığım içn hem bir borç ödeme durumum söz konusu bitmiyr birde yani.

ben geçen gün aldım misafir için 529 tl ye düşün

çok pahalı herşey ucuz bir şey yok

KIZLARRRRRR KONUYA COK ALAKASIZ Bİ YERDEN DALARAK HEPİNİZİN NACİZANE FİKRİNE İHTİYACIM VARR
:(
Çok yakın bi arkdasım var annesi ve kendisii el işlerine acayip yatkınlar kuzenlern arkdasların nişanlara düğünlere kınalar hep bi mumluk nişan yastığı işte iğnelik falan yaparlar bizde arkdasmla konusyoruz ne zamandr bu işi biraz ticaret boyutuna getrsek belirli bi bütçe koysak once ufak tefek seyler yapıp dha sonra işi kavrayınca brlikte yürütsek gibi bi fikrimiz var artık dha da gündem de ailelermzle de knusup hayata gecirmeyi planlıyoruz sizce cok mu hayalperest davranmş oluruz ?

evet canım pahalı gerçekten ben hep aldığım içn hem bir borç ödeme durumum söz konusu bitmiyr birde yani.

ben geçen gün aldım misafir için 529 tl ye düşün

çok pahalı herşey ucuz bir şey yok

misafir için aldıgın ne cnm? yemek takımı mı? çatal-kaşık seti mi? ben Nehir markasının London serisini çok beğendim 280 tl onun fiyatıda.ama sandıklı istemiyorum cok yer tutar diye.çünkü yemek odası takımı ayrıca olacak mı,olursa nasıl olacak daha bilmiyorum.kutulu bulursam alıcam.

KIZLARRRRRR KONUYA COK ALAKASIZ Bİ YERDEN DALARAK HEPİNİZİN NACİZANE FİKRİNE İHTİYACIM VARR
:KK43:
Çok yakın bi arkdasım var annesi ve kendisii el işlerine acayip yatkınlar kuzenlern arkdasların nişanlara düğünlere kınalar hep bi mumluk nişan yastığı işte iğnelik falan yaparlar bizde arkdasmla konusyoruz ne zamandr bu işi biraz ticaret boyutuna getrsek belirli bi bütçe koysak once ufak tefek seyler yapıp dha sonra işi kavrayınca brlikte yürütsek gibi bi fikrimiz var artık dha da gündem de ailelermzle de knusup hayata gecirmeyi planlıyoruz sizce cok mu hayalperest davranmş oluruz ?
Bence hayalperest olmazsiniz. Instagramdan satis yapanlar da boyle boyle basliyorlar sonucta :)
Buradan ya fiyatlarini resminlerini paylasirsin bir konu acip, biz de goruruz hem belki siftahi bile yapariz :)
Kinam 31ocakta, disari cikip alisveris yapacak vaktim yok. Internetten almayi dusunuyorum bu tarz seyleri. Neden olmasin :)

bakayım cnm tşk ederim ama sanırım ben tencere için pahalı birşey almıcam.ilk esnada çok pahalı birşeye gerek yok die düşünüyorum.ztn iki kişiyiz,başlangıcta uygun bişi alıp,ilerde değişirim sanırım.şuan ztn hersey masraf o yuzden bi kaç parça tencereye bile 400 küsür vermek istemiorum :KK43: insan içine girmeyince bilmiyormus bunların bu kdr pahalı oldugunu.çatal-kaşık dedıgın sey bile 300 tl'lerden başlıyor :KK43:

İstanbuldasın sanırım sende, ben abimin düğünü için nişantaşından almıştım elbisemi orda da çok şık elbiseler var..Şişlide de ayhan mağzası var ama oranında fiyatları uçmuş..önceden böyle değildi.

kızlar bu arada bende artık ufak tefek bişiler alıp başlayayım bi yerden çeyize diyorum.teflon tencere seti almayı düşünüyorum.tencere çeyiz setleri var ama onlarda cezve,çaydanlık,düdüklü flnda oluyor.benim düdüklüm var çeyizlik,evimde kullandıgım caydanlıgım ve cezvemde var.eski değiller o yuzden o setleri almayı düşünmüyorum cunku 300-400 tl arası oluyorlar pahalı gelıyor bana.dün n11'de gördüm 3 teflon tencere 50 küsürdü.var mı sizinde bildiğiniz bir kampanya? ya da çeyize aldıysanız nasıl bi tencere seti aldınız?
ben seramik aldım canım...
bide çelik küçük boy aldım 2 kişiye yeter şekilde
bide teflon tencere setim var ama onu anneme bırakırım heralde 2 set yeter diye düşünüyorum...
ben hiç set almadım nerde indirim varsa ordan aldım taksitle...

konsepti bilmiyorum ama romantik fotograflar istiyorum:KK60:

Bizde gecenlerde mobilya baktik aşkuşum takti bu cibinlikten istiyorum diye:mad:

Bende buyuk bi ev alirsan olur dedim halbuki istemiyorum:KK69:
biz ikimizde istiyoruz valla ev belli ya o konuda şükür içimiz rahat gardırobu almıycaz mesela oda daha ferah görünür giyinme odası olcak :)
nişan fotoğraflarına bakıp karar vermen daha kolay olur aslında hatta begendiğin pozları çektirirsiniz :)

gunaydinn canim ne heyecanlisindir simdi sen:KK49:

Evet canım heycanlıyım:oops:

Ay ne kadar güzellll :) valla yazdıklarından heyecanlı halini hissettim bende 1 hafta önce böyleydim :) :)

daha önce tanışmıştım ama aileler ilk defa karşılaşacakları için heyecan var merak var hayırlısı :KK45:

hoşgeldinn Yekta sana çok ihtiyacım olucak çok güzel hazırlıkların var şimdiden :)
ayyy çok heyecanlı ya inşallah herşey çok güzel geçer :)

Hoşbulduk canım amiiin çok sağol. Hazırlıklara hep beraber tam gaz devam daha çooook eksik var :-)
Ailesi ile daha önce tanışmıştım oyüzden onlar tarafından rahatımda benim ailemle nasıl olacak bilmiyorum artık yrn görcezzz

benimde nişanım sömestr tatilinde :) aynı günde olur belki de :)

31 Ocak olucak büyük ihtimalle bakalım dediğin gibi aynı gün olur belkide ne güzel olur

Bence hayalperest olmazsiniz. Instagramdan satis yapanlar da boyle boyle basliyorlar sonucta :)
Buradan ya fiyatlarini resminlerini paylasirsin bir konu acip, biz de goruruz hem belki siftahi bile yapariz :)
Kinam 31ocakta, disari cikip alisveris yapacak vaktim yok. Internetten almayi dusunuyorum bu tarz seyleri. Neden olmasin :)
Çok sağol canım gercekten bunu teklif etmenin bile değeri cok büyük ilk adım atacak olan biri için düşününce :) biz malzemeleri aldığımz an haber veririm sana örnek bişeyler cıkmış olursa ortaya yyada istediğin beğendiğin tarzda bişey olursa ne şahane olur :)

kızlar İstanbul bilişim sitesine bakın derim fiyatlar çok uygun dışarıda mağazalara göre

Hoşbulduk canım amiiin çok sağol. Hazırlıklara hep beraber tam gaz devam daha çooook eksik var :-)
Ailesi ile daha önce tanışmıştım oyüzden onlar tarafından rahatımda benim ailemle nasıl olacak bilmiyorum artık yrn görcezzz
hiç sorma canım alıyorum yapıyorum ama resmen hala yerimde sayıyorum bi türlü bitmiyo çeyizler bi yanda nişan hazırlıkları bi yanda resmen ortada kaldık:KK70:
bide insan detaycı olunca iş daha zor:KK51:

İstanbuldasın sanırım sende, ben abimin düğünü için nişantaşından almıştım elbisemi orda da çok şık elbiseler var..Şişlide de ayhan mağzası var ama oranında fiyatları uçmuş..önceden böyle değildi.

nişantaşını bana da söylediler ama nişantaşı lüks bi semt oldugundan sanki bana orda da pahalı olur gibi gelmişti.ortalama ne kdr fiyatlar orda bilgin var mı? ayhan magazasını işyerimdekilerde söyledi ama evet onlarda söyledi çok uçukmuş fiyatlar o yüzden bakmayı düşünmüyorum hiç orya :(

Back