• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar ozellikle mutluhatuncum sorum sana.evlikikfuari diye link paylastin ya.o turkiye capindaki fuarlar icin gecerli adres demi.online davetiye var sanirim orda.acaba doguda olurmu bu fuarlardan :/

Kizlar ozellikle mutluhatuncum sorum sana.evlikikfuari diye link paylastin ya.o turkiye capindaki fuarlar icin gecerli adres demi.online davetiye var sanirim orda.acaba doguda olurmu bu fuarlardan :/
sadece istanbuldakinden haberim var canım izmirdede oluyormuş sanırım doğuyuda araştırmak lazım:KK49:

Ooof 1000 tl cok pahali bi kere giycem sonucta. Belki bi model bulup ufak detaylar ekleyebilirim :KK43:

evet malesef dikim pahalı :KK43: bende istediğim gibi bulamazsam,uzun bi modelin bi kısmını belki kestiririm fln.ben bu modelide beğendim aslında fiyatıda uygun geldi ama ablam sen sarışınsın biraz daha canlı bi renk olsun,açık renk seni soluk gösterebilir dedi :KK43:

http://www.forevernew.com.tr/elbise/arlia-ustu-isli-elbise_487_37387

fotoğraf kopyalanmıyor ama linkten bakabilirsin elbiseye.

Son düzenleme:
bende çok korkuyorum hatta hiç olmasın uyuyalım hemen ne güzel olur ama

ertesi gün tatile gitsek

evet malesef dikim pahalı :KK43: bende istediğim gibi bulamazsam,uzun bi modelin bi kısmını belki kestiririm fln.ben bu modelide beğendim aslında fiyatıda uygun geldi ama ablam sen sarışınsın biraz daha canlı bi renk olsun,açık renk seni soluk gösterebilir dedi :KK43:

http://www.forevernew.com.tr/elbise/arlia-ustu-isli-elbise_487_37387

fotoğraf kopyalanmıyor ama linkten bakabilirsin elbiseye.
Bence deneyip gormelisin.. ben begendm elbiseyi canim :)

Kizlarr bizim 14 subatta sozumuz olcak ve ben cok ozel olmasini istiyorum elbise almak yerine diktirmek istiyorum. Ne kadar zaman oncedeen halletmem lazim ? Bu konularda hic bi fikrim yok :KK43: daha once elbise diktiren filan var mi :)

canım hayırlı olsun istanbuldaydın dimi sen ayhan mağazalarına bakmanı tavsiye ederim birde fatihteki mağazalarda güzel elbiseler var.

ben sözümde uzun balık model elbise istiyorum açıkçası ilk bakacağım yer ayhan olacak

aynen yaa :KK43: ben bide ztn düm tüm günü berbat hasta geçirdim hala da kötüyüm,,gün geçmiyor :KK43:

benimde nişanım sömestr tatilinde :) aynı günde olur belki de :)

benimde yok kızlar,kendinizi hiç yalnız hissetmeyin.

ayyy benim sözlümde akrep burcu:KK17: bunları duyunca gözüm korktu şimdii,,kolasına uyku ilacı fln mı atsam o zmn napsam acaba :KK17::p

benimde yükselenim akrep ama bend ehiç öyle şeyler yok ahahaha:)

canım hayırlı olsun istanbuldaydın dimi sen ayhan mağazalarına bakmanı tavsiye ederim birde fatihteki mağazalarda güzel elbiseler var.

ben sözümde uzun balık model elbise istiyorum açıkçası ilk bakacağım yer ayhan olacak
Malesef kuzum ankaradayim :( bele kadar dar etekleri hafif kabarik pembe bi elbise hayal ediyorum hep bir de kocaman bi fiyonk olcak arkasnda. Belki aradgm tarz bulursam sadece fiyonk yaptirirm. Daha var ama simdiden bakmak lazim galiba :( haftasonu erkek arkadasmin ailesine gidicem annesine sorayim bir de belki onun vardir bildigi :)

Malesef kuzum ankaradayim :KK43: bele kadar dar etekleri hafif kabarik pembe bi elbise hayal ediyorum hep bir de kocaman bi fiyonk olcak arkasnda. Belki aradgm tarz bulursam sadece fiyonk yaptirirm. Daha var ama simdiden bakmak lazim galiba :KK43: haftasonu erkek arkadasmin ailesine gidicem annesine sorayim bir de belki onun vardir bildigi :)

hımm anladım canım sen dışarda yaıcaksın nişanı sanırım umarım gönlüne göre bulursun tatlım.
nişan elbisesini fazla önem verme gelinliğe daha çk öenm verin diye modacı kadın bizim geline söylemişti.

kızlar bu arada bende artık ufak tefek bişiler alıp başlayayım bi yerden çeyize diyorum.teflon tencere seti almayı düşünüyorum.tencere çeyiz setleri var ama onlarda cezve,çaydanlık,düdüklü flnda oluyor.benim düdüklüm var çeyizlik,evimde kullandıgım caydanlıgım ve cezvemde var.eski değiller o yuzden o setleri almayı düşünmüyorum cunku 300-400 tl arası oluyorlar pahalı gelıyor bana.dün n11'de gördüm 3 teflon tencere 50 küsürdü.var mı sizinde bildiğiniz bir kampanya? ya da çeyize aldıysanız nasıl bi tencere seti aldınız?

kızlar bu arada bende artık ufak tefek bişiler alıp başlayayım bi yerden çeyize diyorum.teflon tencere seti almayı düşünüyorum.tencere çeyiz setleri var ama onlarda cezve,çaydanlık,düdüklü flnda oluyor.benim düdüklüm var çeyizlik,evimde kullandıgım caydanlıgım ve cezvemde var.eski değiller o yuzden o setleri almayı düşünmüyorum cunku 300-400 tl arası oluyorlar pahalı gelıyor bana.dün n11'de gördüm 3 teflon tencere 50 küsürdü.var mı sizinde bildiğiniz bir kampanya? ya da çeyize aldıysanız nasıl bi tencere seti aldınız?

tava olarak emsanı çok öneriyorlar canım birde tavaların saplarını içine olarak koyabiliyorsun çıkıyormuş çok kullanışlı geldi bana en azından yer kaplamaz.
ben korkmazın tencere setini adım ama öyle çaydanlık ddüklü cezvesi içinde değildi düdülü olarak tefal alacağım diye

ama tefalinde düdüklürde çok özeliği var hangisi iyidir bilmiyorum

tava olarak emsanı çok öneriyorlar canım birde tavaların saplarını içine olarak koyabiliyorsun çıkıyormuş çok kullanışlı geldi bana en azından yer kaplamaz.
ben korkmazın tencere setini adım ama öyle çaydanlık ddüklü cezvesi içinde değildi düdülü olarak tefal alacağım diye

ama tefalinde düdüklürde çok özeliği var hangisi iyidir bilmiyorum

benim düdüklüm var çeyizde işte o yüzden onu almıcam.sen korkmazın hangi tencere setini aldın? çelik mi,teflon mu? seramiklerde var ama ben onlara nedense bi türlü alışamadım sanırım seramik almıcam.bi de sorması ayıp ne kdra aldın o seti?

hımm anladım canım sen dışarda yaıcaksın nişanı sanırım umarım gönlüne göre bulursun tatlım.
nişan elbisesini fazla önem verme gelinliğe daha çk öenm verin diye modacı kadın bizim geline söylemişti.
Nisan bile degil kzum soz icin soruyorum :) nisanda haziran gibi olcak galiba :)

benim düdüklüm var çeyizde işte o yüzden onu almıcam.sen korkmazın hangi tencere setini aldın? çelik mi,teflon mu? seramiklerde var ama ben onlara nedense bi türlü alışamadım sanırım seramik almıcam.bi de sorması ayıp ne kdra aldın o seti?

ben çelik tencere aldım canım 2 sene evvel inan hatırlamıyorum ama 400 tl felandır sanırım ama katalogdan bir bakım yazım sana
index.php

ablam korkmazın sermaik tenceresi kullanıyor pek memnun değil açıkcası

Kaçış yok canım tatile de gitsen sonuçta olacak yani :)

:(:( offf offf canım
Nisan bile degil kzum soz icin soruyorum :) nisanda haziran gibi olcak galiba :)

söz için fiyonk felan abartı değil mi canım ? hani bn söz nişan bir arada sandım :)söz için bana kalırsa koton veya mango gibi yerlerden günlük siyah bir elbise veya saks maviside olabilir öyle tarz düşünürdüm açıkçası ama bnmki bir arada olacağı için uuzn bir elbise şart:)

http://www.korkmaz.com.tr/urunler/pisirme-urunleri/5-li-tencere-seti/a1987-a1987---flora-843
canım sen bu linke bak istersen nette 450 tl yazıyor başka sitede ama 450-500 civarıdır sanırsam.

Back