• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence korkmaya gerek yok oyle daha kotu oluyormus cunku. Cok yakin bi arkadasim 2 3 hafta yapamadi korkusundan. En son uzman yardimi aldilar o_O

Evet ya benimde bi kaç yakın arkadaşım maalesef öyle oldu, en iyisi akışına bırakmak o zaman,,karşındaki insan çok önemli bence.

sherwo0031b.jpg
biz cibinlikli yatak istiyoruz kızlar :)
mobilyaları istediğimiz gibi bulamazsak mecbur yaptırcaz :(

sherwo0031b.jpg
biz cibinlikli yatak istiyoruz kızlar :)
mobilyaları istediğimiz gibi bulamazsak mecbur yaptırcaz :KK43:

Bizde sözlümle cibinlikli istiyoruzz bursada oturcaz biz inşallahh inegöl mobilyada çok var diyo sevdiceğimm oralara bakıcaz bayılıyoruz çünküü

Ya baktımda 2015 modellerini bekliyorum. Bide açık gelinlikleri kapatıyolarmş o nasl olur bilmem :*

İnşallah içine sinen,isteyerek giyebileceğin bir gelinlik bulursun..Benim bildiğim kadarıyla açık gelinliklerin modeline dokunmadan, içine tül tarzı bişey dikiliyor.

aaa ne güzel canımcım çok sevindim sorunlar genelde neden çıkıyo sizde :)
Ooof cook zor bizim anlasmamiz aslinda. Ben de aslan burcuyum ben daha hakim olmayi filan severim biraz bana ayak uydurmaya calisiyor o yuzden. Ben biraz daha ozgurum o daha aileye bagli filan. Bunlar ilk zamanlarda cok sorun oldu ama hepsi gecti cok sukur :) mesela ben sinirliyken orda agzima geleni sayarim o daha sakin yaklasip sakinlesince konusmak ister o zamanda benim sinirim gectigi icin tartismam filan :) hep bu tarz seyler oluyor aramizda. Ama boyle olmasa yapamazdik heralde :)

Kizlarr bizim 14 subatta sozumuz olcak ve ben cok ozel olmasini istiyorum elbise almak yerine diktirmek istiyorum. Ne kadar zaman oncedeen halletmem lazim ? Bu konularda hic bi fikrim yok :( daha once elbise diktiren filan var mi :)

Bizde sözlümle cibinlikli istiyoruzz bursada oturcaz biz inşallahh inegöl mobilyada çok var diyo sevdiceğimm oralara bakıcaz bayılıyoruz çünküü

Bende bendeeee, hatta dün dedim cibinlik istiyorum diye , Adamın sorusuna bak cibinliği ne yapıcaz,, neden korunucaz diyo kafasına aynen böle :KK67: patlatasım geldi

inşallah buluruz aradığımızı ben çok zor begeniyorum berbat bi huy:KK70:

Kizlarr bizim 14 subatta sozumuz olcak ve ben cok ozel olmasini istiyorum elbise almak yerine diktirmek istiyorum. Ne kadar zaman oncedeen halletmem lazim ? Bu konularda hic bi fikrim yok :KK43: daha once elbise diktiren filan var mi :)
bence diktirme hazır çok zarif kıyuafetler var canım mutlaka bulursun...

Bende bendeeee, hatta dün dedim cibinlik istiyorum diye , Adamın sorusuna bak cibinliği ne yapıcaz,, neden korunucaz diyo kafasına aynen böle :KK67: patlatasım geldi
haketmiş patlatsaydın bi kaç tane:confused:

günaydn kızlar tatilden snra iş hiç çekilmiyo yaa dün btn gün yattım cok güzeldi hala mayışıklık var üstümde:)

aynen yaa :( ben bide ztn düm tüm günü berbat hasta geçirdim hala da kötüyüm,,gün geçmiyor :(
Günaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh:KK68:

benimde nişanım sömestr tatilinde :) aynı günde olur belki de :)

Yok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok, :63::KK49: Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin:KK45:

Ne zaman evlilikk :) bu kadar emin olma benimde bişeyim yok

benimde yok kızlar,kendinizi hiç yalnız hissetmeyin.

Sevgilimde akrep burcu tırsıyorummmmmmm :KK57:

Seviyorum yaaa,tırsmıyorum da düşünsene düğüne gelen herkes o gecenin sonunu biliyo , :KK31::KK71::KK53:

Özelliklerimizden bir alıntıı yaptım eğer detay istersen :) :) http://akrep.burcu.gen.tr/cinsel-hayati/

Akrep burcu insanları ile birlikteyseniz, yepyeni cinsel fantezilere açık ve hazırlıklı olmalısınız. Ama sizi sevmediğiniz ya da istemediğiniz bir şeye zorlamayacaklardır. Bu burcun insanları güvenilir oldukları için, size aşık olduklarında sadakatini de gösterecektir. İyi bir eş olan akrep burcu, evlendikten sonra da cinsel fantezilerini gerçekleştirmekten hiç bir zaman bıkmayacaktır. :D:D

ayyy benim sözlümde akrep burcu:KK17: bunları duyunca gözüm korktu şimdii,,kolasına uyku ilacı fln mı atsam o zmn napsam acaba :KK17::p

Back