• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlarr bizim 14 subatta sozumuz olcak ve ben cok ozel olmasini istiyorum elbise almak yerine diktirmek istiyorum. Ne kadar zaman oncedeen halletmem lazim ? Bu konularda hic bi fikrim yok :KK43: daha once elbise diktiren filan var mi :)

bende nişanım için diktirmek istedim ama dikim elbiselerin astarı yüzünden pahalı oluyor.o yüzden vazgectim :(

bence diktirme hazır çok zarif kıyuafetler var canım mutlaka bulursun...

haketmiş patlatsaydın bi kaç tane:confused:
:( kisa ve biraz etegi kabarik dursun pembe tonlari olsun istiyorum hiiic gormedim daha oyle bisey. Daha dogrusu cok kisa filan oluyorlar tam dizlerimin ustunde istiyorum ben de :(

:KK43: kisa ve biraz etegi kabarik dursun pembe tonlari olsun istiyorum hiiic gormedim daha oyle bisey. Daha dogrusu cok kisa filan oluyorlar tam dizlerimin ustunde istiyorum ben de :KK43:
images
bu tarz bişey mi istiyosun:KK51:

Çok şükür sevdiceğim çapkın değil:)
benimkide değil aslında her insan gerçekten sevdiği inandığı ruh ikizi biriyle krşılaştığında sadık olamzmı en sadakatsiz güvensiz insan bile :KK68:
Ooof cook zor bizim anlasmamiz aslinda. Ben de aslan burcuyum ben daha hakim olmayi filan severim biraz bana ayak uydurmaya calisiyor o yuzden. Ben biraz daha ozgurum o daha aileye bagli filan. Bunlar ilk zamanlarda cok sorun oldu ama hepsi gecti cok sukur :) mesela ben sinirliyken orda agzima geleni sayarim o daha sakin yaklasip sakinlesince konusmak ister o zamanda benim sinirim gectigi icin tartismam filan :) hep bu tarz seyler oluyor aramizda. Ama boyle olmasa yapamazdik heralde :)
yükselen burcuda etkilidir aslında canım mesela benle erkek arkadasım yukselen burcunun özellklerini de çok taşıyoruz aslında yükselenleriniz uyuyoda oalbilir sizin yengeç burcu daha sinrili olmaıs gerek çünkü altta kalamaz sinirli anında:KK57:

Çapkın mı bilmiyorum ama bayanda da erkekte de bir çekicilik var sanırsam o_O
olmasın çekicilikleri çok kıskanıyomm çook ona bakan bütün bayanları öldüresim geliyo belli etmiyom ama :KK62:

Yok artık daha nelerrr :D

napayım gözüm korktu :(

Hadi yaaa :KK43: of kafam cok karisti. Hic terzi birisini de tanimiyorum sorup fikir alabilecegim :KK43:

benim bu işlerden anlayan bi arkadaşım vardı ona sormuştum.bide instagramda sormustum birine dikerseniz bu modeli ne kdr olur die,1000 küsür fln demişti ve bi de kısa bi elbiseydi yani boydan bile değildi.o yüzden hiç takibe almamıstım onu :( isminide hatırlamıorum yoksa sende bi görüş istersen derdim :( ama forumun abiye kısmında,diktirmeyle ilgili bi başlıkta vardı sanırım.orya da bi bak istersen.

görsellerden buldum canım adı sanı yok
ama istediğin tarzda kotonda elbiseye oluyodu diye hatırlıyorum

koton'da bu tarz olanlar genelde lise mezuniyetinde giyilecek gibi :) baya bi gençlere hitap ediyor.neyse şansıma küseyim bi an ümitlenmiştim :(

Dimi ama bakın bende bi akrebim istemiyomusunuz beniii :KK71:

yok benim derdim akrebin erkeği ile bayanı ile deil :D

Back