Kizlarr bizim 14 subatta sozumuz olcak ve ben cok ozel olmasini istiyorum elbise almak yerine diktirmek istiyorum. Ne kadar zaman oncedeen halletmem lazim ? Bu konularda hic bi fikrim yokdaha once elbise diktiren filan var mi :)
ayyy benim sözlümde akrep burcubunları duyunca gözüm korktu şimdii,,kolasına uyku ilacı fln mı atsam o zmn napsam acaba
bence diktirme hazır çok zarif kıyuafetler var canım mutlaka bulursun...
haketmiş patlatsaydın bi kaç tane
Hadi yaaabende nişanım için diktirmek istedim ama dikim elbiselerin astarı yüzünden pahalı oluyor.o yüzden vazgectim
Hadi yaaabende nişanım için diktirmek istedim ama dikim elbiselerin astarı yüzünden pahalı oluyor.o yüzden vazgectim
kisa ve biraz etegi kabarik dursun pembe tonlari olsun istiyorum hiiic gormedim daha oyle bisey. Daha dogrusu cok kisa filan oluyorlar tam dizlerimin ustunde istiyorum ben de
benimkide değil aslında her insan gerçekten sevdiği inandığı ruh ikizi biriyle krşılaştığında sadık olamzmı en sadakatsiz güvensiz insan bileÇok şükür sevdiceğim çapkın değil:)
yükselen burcuda etkilidir aslında canım mesela benle erkek arkadasım yukselen burcunun özellklerini de çok taşıyoruz aslında yükselenleriniz uyuyoda oalbilir sizin yengeç burcu daha sinrili olmaıs gerek çünkü altta kalamaz sinirli anındaOoof cook zor bizim anlasmamiz aslinda. Ben de aslan burcuyum ben daha hakim olmayi filan severim biraz bana ayak uydurmaya calisiyor o yuzden. Ben biraz daha ozgurum o daha aileye bagli filan. Bunlar ilk zamanlarda cok sorun oldu ama hepsi gecti cok sukur :) mesela ben sinirliyken orda agzima geleni sayarim o daha sakin yaklasip sakinlesince konusmak ister o zamanda benim sinirim gectigi icin tartismam filan :) hep bu tarz seyler oluyor aramizda. Ama boyle olmasa yapamazdik heralde :)
olmasın çekicilikleri çok kıskanıyomm çook ona bakan bütün bayanları öldüresim geliyo belli etmiyom amaÇapkın mı bilmiyorum ama bayanda da erkekte de bir çekicilik var sanırsam
Yok artık daha nelerrr
Hadi yaaaof kafam cok karisti. Hic terzi birisini de tanimiyorum sorup fikir alabilecegim
bu tarz bişey mi istiyosun
napayım gözüm korktu
ay canım o kadar da korkunç değiller akrepcik onlarnapayım gözüm korktu
.
görsellerden buldum canım adı sanı yokaa ben buna bayıldım cok guzelmıssss..nerden buldun bunu mutluhatun? linkini atar mısınnnn? :)
ay canım o kadar da korkunç değiller akrepcik onlar
sen başımızın tacısın :)Dimi ama bakın bende bi akrebim istemiyomusunuz beniii
erkeklerde ilk gece lkorkusu varmıdır kızlar duydunuzmu böyle bişey hiç ?
görsellerden buldum canım adı sanı yok
ama istediğin tarzda kotonda elbiseye oluyodu diye hatırlıyorum
Dimi ama bakın bende bi akrebim istemiyomusunuz beniii
olabilir belki hani tatmin edemem diye düşünebilirler yaniiHiç duymadım ve sanmıyorum da :)
yok benim derdim akrebin erkeği ile bayanı ile deil
ay kızlar bnde ki tam tersi ben istem,iyorum o gidip gidip cibindirik mi ne ondan bakıyo delirtiyo benii :)bence diktirme hazır çok zarif kıyuafetler var canım mutlaka bulursun...
haketmiş patlatsaydın bi kaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?