- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
aklımda bişey yok diyenden korkcaksın
ahh bitsede kurtulsam yarın okul var
neler var aklında
mutluhatun bu mesajı sana sırıtarak yazıyorum, inan aklımda birşey yok ama o gece olmazsa çok iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklımda bişey yok diyenden korkcaksın
ahh bitsede kurtulsam yarın okul var
neler var aklında
mutluhatun bu mesajı sana sırıtarak yazıyorum, inan aklımda birşey yok ama o gece olmazsa çok iyi olur
valla kurtuluşun yok ben şu an kahkaha atıyorummutluhatun bu mesajı sana sırıtarak yazıyorum, inan aklımda birşey yok ama o gece olmazsa çok iyi olur
Bu kadar tırsıyosan evlenme dicem ama seviyosun işte :) :)
Genelde ilk gece o yorgunlukla uyunuyormus. Daha dogrusu damat gelinin sacini cozerken fln da yoruluyormus benim cevremde tum evlenenler oyle diyo kizlar
Seviyorum yaaa,tırsmıyorum da düşünsene düğüne gelen herkes o gecenin sonunu biliyo ,
Yes canımcım
Genelde ilk gece o yorgunlukla uyunuyormus. Daha dogrusu damat gelinin sacini cozerken fln da yoruluyormus benim cevremde tum evlenenler oyle diyo kizlar
ohhh ne güzel , sabahlar olmasınnn
ayyy benimde akrep bende yengeç bizim gibi olan varmı başka maşallah biz çok iyi anlaşıyoruz nazar değmesinnSevgilimde akrep burcu tırsıyorummmmmmm
valla kurtuluşun yok ben şu an kahkaha atıyorum
aklımda bişey yok diyenden korkcaksın dedim yaaTam tersi oluyomuş, adam benden kaçacak yer arıyomuş..ayy ne utanmaz oldum bennn
Bence korkmaya gerek yok oyle daha kotu oluyormus cunku. Cok yakin bi arkadasim 2 3 hafta yapamadi korkusundan. En son uzman yardimi aldilarBenimde bütün umudum bu uyuma zatenAma gece uyuyanlar, sabah uyanıyormuşş
Bende düğmeli yaptırıcam gelinliğimin arka kısmını tek tek küçük küçükkk azıcıkta o yorulsun dimii ? :)
Adet böyle canım naparsın o geceyi bilmeleri sorun değil de diğer gün bide aramaları yok muuu Ben teli kapatıcam valla :)
Özelliklerimizden bir alıntıı yaptım eğer detay istersen :) :) http://akrep.burcu.gen.tr/cinsel-hayati/
Akrep burcu insanları ile birlikteyseniz, yepyeni cinsel fantezilere açık ve hazırlıklı olmalısınız. Ama sizi sevmediğiniz ya da istemediğiniz bir şeye zorlamayacaklardır. Bu burcun insanları güvenilir oldukları için, size aşık olduklarında sadakatini de gösterecektir. İyi bir eş olan akrep burcu, evlendikten sonra da cinsel fantezilerini gerçekleştirmekten hiç bir zaman bıkmayacaktır.
ayy kıyamam ya işte bende ondan çok korkyorum korkmayın kızlaaar onun tıpta bi adı vardı ama unuttum şimdiBence korkmaya gerek yok oyle daha kotu oluyormus cunku. Cok yakin bi arkadasim 2 3 hafta yapamadi korkusundan. En son uzman yardimi aldilar
Benim de erkek arkadasim yengecayyy benimde akrep bende yengeç bizim gibi olan varmı başka maşallah biz çok iyi anlaşıyoruz nazar değmesinn
aklımda bişey yok diyenden korkcaksın dedim yaa
Ya baktımda 2015 modellerini bekliyorum. Bide açık gelinlikleri kapatıyolarmş o nasl olur bilmem :*Beterin beteri var haline şükret dostumm moduna girdim bak şimdi bir zahmet bak artık gelinliği yahu senin yerine strese girdim