• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Genelde ilk gece o yorgunlukla uyunuyormus. Daha dogrusu damat gelinin sacini cozerken fln da yoruluyormus :KK53::KK53::KK53: benim cevremde tum evlenenler oyle diyo kizlar :KK49:

Genelde ilk gece o yorgunlukla uyunuyormus. Daha dogrusu damat gelinin sacini cozerken fln da yoruluyormus :KK53::KK53::KK53: benim cevremde tum evlenenler oyle diyo kizlar :KK49:

Bende düğmeli yaptırıcam gelinliğimin arka kısmını tek tek küçük küçükkk :KK45: azıcıkta o yorulsun dimii ? :)

ohhh ne güzel , sabahlar olmasınnn :KK23::KK76:

Özelliklerimizden bir alıntıı yaptım eğer detay istersen :) :) http://akrep.burcu.gen.tr/cinsel-hayati/

Akrep burcu insanları ile birlikteyseniz, yepyeni cinsel fantezilere açık ve hazırlıklı olmalısınız. Ama sizi sevmediğiniz ya da istemediğiniz bir şeye zorlamayacaklardır. Bu burcun insanları güvenilir oldukları için, size aşık olduklarında sadakatini de gösterecektir. İyi bir eş olan akrep burcu, evlendikten sonra da cinsel fantezilerini gerçekleştirmekten hiç bir zaman bıkmayacaktır. :D:D

Bende düğmeli yaptırıcam gelinliğimin arka kısmını tek tek küçük küçükkk :KK45: azıcıkta o yorulsun dimii ? :)

Adet böyle canım naparsın o geceyi bilmeleri sorun değil de diğer gün bide aramaları yok muuu :D Ben teli kapatıcam valla :)

Hele o aramalar, sırıtarak sormalar yokmu, benim tek tesellim ailemden uzak yerde olucak düğün kimseye gözükmeden balayına kaçarsak ne ala :KK55:

Özelliklerimizden bir alıntıı yaptım eğer detay istersen :) :) http://akrep.burcu.gen.tr/cinsel-hayati/

Akrep burcu insanları ile birlikteyseniz, yepyeni cinsel fantezilere açık ve hazırlıklı olmalısınız. Ama sizi sevmediğiniz ya da istemediğiniz bir şeye zorlamayacaklardır. Bu burcun insanları güvenilir oldukları için, size aşık olduklarında sadakatini de gösterecektir. İyi bir eş olan akrep burcu, evlendikten sonra da cinsel fantezilerini gerçekleştirmekten hiç bir zaman bıkmayacaktır. :D:D

Desene çok renkli ve aktif günler bizi bekliyo :KK31::KK23:

Bence korkmaya gerek yok oyle daha kotu oluyormus cunku. Cok yakin bi arkadasim 2 3 hafta yapamadi korkusundan. En son uzman yardimi aldilar o_O
ayy kıyamam ya işte bende ondan çok korkyorum korkmayın kızlaaar onun tıpta bi adı vardı ama unuttum şimdi

Beterin beteri var haline şükret dostumm moduna girdim bak şimdi :KK50: bir zahmet bak artık gelinliği yahu senin yerine strese girdim :KK54:
Ya baktımda 2015 modellerini bekliyorum. Bide açık gelinlikleri kapatıyolarmş o nasl olur bilmem :*

Back