- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Rica ederim kuzucum afiyet olsun
Teşekkür ederim canım gel beraber olsun dicem ama ah kmler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim kuzucum afiyet olsun
hemde nasıl küt diye vallahi köşeli inmiyorda ay düşünmek istemiyorum delireceğim inan ki parra da parra parra artık bu şarkıyı söylüyorumYaa nasıl içine oturdu değil mi
Şöyle, biz 14 mayıs nikah istiyoruz, 14 kasımda alabiliriz en erken.
bu arada mayıs kısmını anladım da kasım yani önümüzdeki aydan mı bahsediyorsun yoksa ben mi yanlış okudum yani bulabilirsen önümüzde ay nikahlanıcan mayısı düğün yapıcan öylemiYaa nasıl içine oturdu değil mi
Şöyle, biz 14 mayıs nikah istiyoruz, 14 kasımda alabiliriz en erken.
Yok kasımda nikah için gün alabiliriz anlamında söyledim.bu arada mayıs kısmını anladım da kasım yani önümüzdeki aydan mı bahsediyorsun yoksa ben mi yanlış okudum yani bulabilirsen önümüzde ay nikahlanıcan mayısı düğün yapıcan öylemi
selam herkese
uzun bir aradan sonra buradayım
nasılsın canım nasıl gidiyorselammm
nasılsın canım nasıl gidiyor
nasılsın canım nasıl gidiyor
olabilir ben bayadır giremiyorum da tam hatırlayamıyorumÖnceden tanışmadık sanırım
olabilir ben bayadır giremiyorum da tam hatırlayamıyorum
çilek cnm hoşgeldin nasılsın evlendinmi sen?olabilir ben bayadır giremiyorum da tam hatırlayamıyorum
ama 6 ay öncesi açılıyormuş bende aradım alalım gidelim dedik 2016 için beklemeniz lazım başvurular ocağın ilk haftası başlayacak dedi o yüzden dedimYok kasımda nikah için gün alabiliriz anlamında söyledim.