How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ah mantı dedin mi onda akan sular durur zaten kuzu :KK70:
Öyle geçiştirmelik şeyler ben de severim ama benimki pek yanaşmıyor gibi ya :KK70:

Eh peki madem, bugün yemek yapayım oraya da yarın giderim. Hem evde yemek var diye huzurla otururum :KK70:

Ayy ihihi varlığı yokluğu bir kuzu ya, gelecek mi yarın bilmiyoum ben baya şüpheliyim. Zaten bunun daha seçmesi var albümü var ohoo.
Ayrıca sizin de olacaaaaaaak :KK68:
canım benim nasıl alıştırrısan öyle gider. her akşam dört dörtlük bir sofrayada alıştırmayın kocişlerinizi :D

:D Mrs Pink Mrs Pink çözümcü bir eşin olduğu için sevinmelisin heeheh :D
birde kuzu merak ettim sen annene gititğinde neden eşin evde oluyor o neden senle gelmiyor?

Evet ya, valla vakit sıkıntısı çekmeyince baya eğlenerk yapıyorum aslında bakma :KK70:
Ama böyle engeller can sıkıcı oluyo işte.
Eşim hala mesajla telkinler veriyo. Yok buzluktan çıkarırmışım da paketiyle sıcak suya koyarmışım o çözülürken de pilav yaparmışım. Hale bak ya haha :KK70: :KK70:
Eğer etse yapmayın sakın çok zararlı. Bakteriler için süper zemin hazırlanıyormuş.

Evet ya, valla vakit sıkıntısı çekmeyince baya eğlenerk yapıyorum aslında bakma :KK70:
Ama böyle engeller can sıkıcı oluyo işte.
Eşim hala mesajla telkinler veriyo. Yok buzluktan çıkarırmışım da paketiyle sıcak suya koyarmışım o çözülürken de pilav yaparmışım. Hale bak ya haha :KK70: :KK70:

Hay allah ya taktikte veriyor bak :D Auralee Auralee nin dediğini bende duymuştum canım bencede yapma

:KK70: Mrs Pink Mrs Pink çözümcü bir eşin olduğu için sevinmelisin heeheh :KK70:
birde kuzu merak ettim sen annene gititğinde neden eşin evde oluyor o neden senle gelmiyor?
Haha işine gelince süper çözümler üretir :D
Kuzu gelir o ya çok da sever annemi , dün annem için annemi özledim falan diyordu hatta :D
Vardiyalı çalışıyor da bu hafta öğlenci olduğundan çok geç geliyo o yüzden tek gidiyorum :)
Eğer etse yapmayın sakın çok zararlı. Bakteriler için süper zemin hazırlanıyormuş.
O ikisi için de söyledi de yok et için onu yapmaya cesart edemem kuzucuğuım :)
Ahh ah bi an bana sorulduğunu hayal ettim yarama tuz basıldı :KK70: Ama tabi şu an Mrs Pink Mrs Pink in durumu farklıdır.
Ay hihi :D Cevap acıklı da olsa yukarıdaki gibi :D

Haha işine gelince süper çözümler üretir :KK70:
Kuzu gelir o ya çok da sever annemi , dün annem için annemi özledim falan diyordu hatta :KK70:
Vardiyalı çalışıyor da bu hafta öğlenci olduğundan çok geç geliyo o yüzden tek gidiyorum :)

O ikisi için de söyledi de yok et için onu yapmaya cesart edemem kuzucuğuım :)

Ay hihi :KK70: Cevap acıklı da olsa yukarıdaki gibi :KK70:
anladım kuzucum.. aman vardiyada kötü işte. yinede haklı evine alışmaya çalış

Sorma sorma :KK70:
Yapmiciğim kuzular korkarım ete bunu uygulamaya. Ama tavuk için sıkıntı olmaz herhalde :KK70:
ne fenasın :D buzluktan çıkar herşey için bunu diyorlar kuzucum :D -18 derecedeki buzuktan çıkartıp 4 derecedeki normal soğutucu bölmesinde çözdürün diyorlar. bunu geçenlerde denedim 18 saat falan sürdü tam olarak çözülmesi

ne fenasın :KK70: buzluktan çıkar herşey için bunu diyorlar kuzucum :KK70: -18 derecedeki buzuktan çıkartıp 4 derecedeki normal soğutucu bölmesinde çözdürün diyorlar. bunu geçenlerde denedim 18 saat falan sürdü tam olarak çözülmesi
Hahah o da olmuyor ama :KK70::KK70:
HAha tamam tamam çareyi buldum ben. Dün o tavuklu salata için tavuk haşlamıştık ama fazla gelmişti . Didilmiş bir şekilde duruyor bir pilav bir çorba tamamdır bu iş! :D

Sorma sorma :KK70:
Yapmiciğim kuzular korkarım ete bunu uygulamaya. Ama tavuk için sıkıntı olmaz herhalde :KK70:
Sakın hee tavuk daha da tehlikeli. En çok zehirlenme olayı tavuktan oluyor. Yiyeceksen önceden çöz işte öyle dalavereler kurma, yoksa da kır iki yumurta yine sağlığından olma.

Tamam işte süper ben ne yapsam acaba :KK70:
O zamaan sen de basit bişeyler uyduracaksın artık, bu defa da sen mantı yap yahu :D :D
Sakın hee tavuk daha da tehlikeli. En çok zehirlenme olayı tavuktan oluyor. Yiyeceksen önceden çöz işte öyle dalavereler kurma, yoksa da kır iki yumurta yine sağlığından olma.
Temem ya yapmıyorummm :D
Ayrıca ben babam evde değil sanıyordum ablamlarda olacak vallahi tutamicam kendimi gidicem özledim ya. Babamı görmeyeli çok zaman oldu dayanamicim :D

Ay kıyamam ya korkmuştur tabi, tekrarlarsa doktora mutlaka gidin ama.
Ben bilmiyorum ya sabah yine tekrarlandı bu 3. oldu :KK43: Akşam mr a giricem işte sonuçlar cuma dan önce çıkmıyormuş haftaya kaldı sanırım sonuçlar
hadi hayırlısı inşallah sonuçların temiz çıkar dua edeceğim senin için

Back