How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ama 6 ay öncesi açılıyormuş bende aradım alalım gidelim dedik 2016 için beklemeniz lazım başvurular ocağın ilk haftası başlayacak dedi o yüzden dedim
Canım mayıstan 6 ay gerisi kasım zaten. O da belgelerin geçerlilik süresi 6 ay olduğundan dolayı verilen bi süre. Belediyeden belediyeye değişiyordur tabi. En sağlıklı bilgi gidip oradan alınır.

Canım mayıstan 6 ay gerisi kasım zaten. O da belgelerin geçerlilik süresi 6 ay olduğundan dolayı verilen bi süre. Belediyeden belediyeye değişiyordur tabi. En sağlıklı bilgi gidip oradan alınır.
hadi ya dur o zaman tekrar arayıp öğreneyim madem iyiki söyledin :KK15:

hoşbulduk canım evet evlendim :KK15:
balayı bayram iş koşturması derken hiç boş vaktim olmadı :KK51:
sen nasılsın canım evini gördüm çok hoş olmuş huzurla oturun :KK49:

sağol canım hayırlı olsun . Rabbim mesut etsin . Düzelttinizmi aranızı esinle nasıl evlendikten sora sana karşı tatlımm

bu arada biz fotoğraf çekimi yapamadık hava yağmurluydu o yüzden güzel hava kolluyoruz şuan :)
sizin için olanlardan bi kaç foto attım albüme bakabilirsiniz :cool:

Hihi evet bu ciddi bir merak konusu yaa :KK70:

Kuzu ben de tedirgin olmuştum ama çok heyecanlı bir süreç yap yap güzel olacak :KK70: :KK70:

Zeytinyaglı yapıyorum onda başarılıyım da, kıymalı nasıl oluyor aşamaları nasıl onu bilmiyorum , bilen biri aydınlatsın beni lütfennn :kk77::oops:

Zeytinyaglı yapıyorum onda başarılıyım da, kıymalı nasıl oluyor aşamaları nasıl onu bilmiyorum , bilen biri aydınlatsın beni lütfennn :kk77::oops:
Oo iyi o zaman ya zeytinyağlısı varsa mesele yok :P Acaba içini kıymayla önceden mi kavuruyorlar, internetten bakmaya da bu kadar üşenilir :D

Hihi yani ben kısmen aydınlatabilirim :D
Bizim biberler tahmini 10-12 taneydi sanki ve iç tam gelmişti.
250 gr. kadar kıyma kullandım 1 su bardağı kadar da pirinç
Sıvı yağ miktarını hatırlamnıyorum sen göz kararı haleldersin onu :D 1er kaşık gibi domates ve biber salçası ben genelde karıştırırım ikisini :D )
Sonra baharatlar zaten tuz, karabiber azcık da pulbiber koymuştum ben. Başka baharat koymadım sanırım :D
Onları tam sığacak bir tencereye koydum, ağızlarına da domates koydum tabii biberlerin :) Sonra tencereye ılık suda çözündürülmüş salçalı bir sos , sosda da tuz var azcık.
Oldu bitti işte kuzu. :D

Oo iyi o zaman ya zeytinyağlısı varsa mesele yok :p Acaba içini kıymayla önceden mi kavuruyorlar, internetten bakmaya da bu kadar üşenilir :KK70:

uyuz şirket bilgisayarı, saçma sapan uygulamaları var, yemek siteleri yasaklı mı olur :KK62: ..
kıyma önceden kavrulur bence, pişme süreleri farklı ya , en kötü doğaçlama yaparım :KK56:

Back