- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
aaa ne güzel canımcım çok sevindim sorunlar genelde neden çıkıyo sizde :)Benim de erkek arkadasim yengec
Bence korkmaya gerek yok oyle daha kotu oluyormus cunku. Cok yakin bi arkadasim 2 3 hafta yapamadi korkusundan. En son uzman yardimi aldilar
Desene çok renkli ve aktif günler bizi bekliyo
akreplere diyolar güvenilmez çapkın doğrumudur akrepler bide size sorayım bakalım bayan olarak :)Desene çok renkli ve aktif günler bizi bekliyo
biz cibinlikli yatak istiyoruz kızlar :)
mobilyaları istediğimiz gibi bulamazsak mecbur yaptırcaz
Ya baktımda 2015 modellerini bekliyorum. Bide açık gelinlikleri kapatıyolarmş o nasl olur bilmem :*
Ooof cook zor bizim anlasmamiz aslinda. Ben de aslan burcuyum ben daha hakim olmayi filan severim biraz bana ayak uydurmaya calisiyor o yuzden. Ben biraz daha ozgurum o daha aileye bagli filan. Bunlar ilk zamanlarda cok sorun oldu ama hepsi gecti cok sukur :) mesela ben sinirliyken orda agzima geleni sayarim o daha sakin yaklasip sakinlesince konusmak ister o zamanda benim sinirim gectigi icin tartismam filan :) hep bu tarz seyler oluyor aramizda. Ama boyle olmasa yapamazdik heralde :)aaa ne güzel canımcım çok sevindim sorunlar genelde neden çıkıyo sizde :)
akreplere diyolar güvenilmez çapkın doğrumudur akrepler bide size sorayım bakalım bayan olarak :)
akreplere diyolar güvenilmez çapkın doğrumudur akrepler bide size sorayım bakalım bayan olarak :)
Bakacm işte 1ay sonraİnşallah içine sinen,isteyerek giyebileceğin bir gelinlik bulursun..Benim bildiğim kadarıyla açık gelinliklerin modeline dokunmadan, içine tül tarzı bişey dikiliyor.
Onlar cok guzel olmuyormus diye duymustum canimYa baktımda 2015 modellerini bekliyorum. Bide açık gelinlikleri kapatıyolarmş o nasl olur bilmem :*
Çok şükür sevdiceğim çapkın değil:)akreplere diyolar güvenilmez çapkın doğrumudur akrepler bide size sorayım bakalım bayan olarak :)
Bizde sözlümle cibinlikli istiyoruzz bursada oturcaz biz inşallahh inegöl mobilyada çok var diyo sevdiceğimm oralara bakıcaz bayılıyoruz çünküü
inşallah buluruz aradığımızı ben çok zor begeniyorum berbat bi huyBizde sözlümle cibinlikli istiyoruzz bursada oturcaz biz inşallahh inegöl mobilyada çok var diyo sevdiceğimm oralara bakıcaz bayılıyoruz çünküü
Araştırcam canım :) aralığın ilk haftası memlekete gitmeyi düşünüyorm :)Onlar cok guzel olmuyormus diye duymustum canimyine de bakmak lazim.
bence diktirme hazır çok zarif kıyuafetler var canım mutlaka bulursun...Kizlarr bizim 14 subatta sozumuz olcak ve ben cok ozel olmasini istiyorum elbise almak yerine diktirmek istiyorum. Ne kadar zaman oncedeen halletmem lazim ? Bu konularda hic bi fikrim yokdaha once elbise diktiren filan var mi :)
haketmiş patlatsaydın bi kaç taneBende bendeeee, hatta dün dedim cibinlik istiyorum diye , Adamın sorusuna bak cibinliği ne yapıcaz,, neden korunucaz diyo kafasına aynen bölepatlatasım geldi
günaydn kızlar tatilden snra iş hiç çekilmiyo yaa dün btn gün yattım cok güzeldi hala mayışıklık var üstümde:)
Günaydın güzeller nasılsınızz :) Rabbim nasip ederse bende 2015 gelini olacağımm. Sevdiğimin annesi ve kız kardeşi yrn İstanbuldan - Trabzona geliyorlar tanışmak için. 2 Gün kalıcaklar. Sömestır tatilindede söz ve nişan planlıyoruz hayırlısıyla. Rabbim hayırlarla sevdiceklerimize kavuşturur inşaAllahhh
Yok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok,Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin
Ne zaman evlilikk :) bu kadar emin olma benimde bişeyim yok
Sevgilimde akrep burcu tırsıyorummmmmmm
Seviyorum yaaa,tırsmıyorum da düşünsene düğüne gelen herkes o gecenin sonunu biliyo ,
Özelliklerimizden bir alıntıı yaptım eğer detay istersen :) :) http://akrep.burcu.gen.tr/cinsel-hayati/
Akrep burcu insanları ile birlikteyseniz, yepyeni cinsel fantezilere açık ve hazırlıklı olmalısınız. Ama sizi sevmediğiniz ya da istemediğiniz bir şeye zorlamayacaklardır. Bu burcun insanları güvenilir oldukları için, size aşık olduklarında sadakatini de gösterecektir. İyi bir eş olan akrep burcu, evlendikten sonra da cinsel fantezilerini gerçekleştirmekten hiç bir zaman bıkmayacaktır.
Çapkın mı bilmiyorum ama bayanda da erkekte de bir çekicilik var sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?