• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:) :) bende akrep burcuyum beklemek olmaz bizim burçta :KK45:ama k.validenler başka bi eve gitseler ne güzel olurr en azından özel geceyi başbaşa rahatça geçirirsiniz yada balayına gidinceee :KK66:
Ya kaynımla kayınvalidemlerin evi yanyana:) valla bana kalsa balayını beklerim ama sevdicek beklemez:)))

o yorgunlukla bayılıp kalma sakın :KK31:

Anneme diyorum düğün isterim oynamadan gitmem..Yok kız kendimi fazla yormucam gelinim sonuçta böyle kibar kibar oynarım kendimi hırpalamadan..Sonuçta önemli bir gece :) Bayılıcağımı düşünmüyorum :)

Sevgilime kalırsa seneye eylülde düğün var, ah birde bana sorsa :KK45:

ooohoo daha varmış ama sen başla en azından zamanı belliiymiş benim söz oldu 25 ekimde 1 ay içinde sevdiceklere gidicez o zamanda nişan düğün konuşulucak :) :) sen bence çeyize başla ilk gecede ne giyeceğini sonra düşünürsün ;) ;)

Kızlar şimdi biz düğünden sonra evimizde olmayacaz. Bi gece kayınvalidemlerde kalıp sonra balayına gitcez. O yüzden ilk gece nasıl nevresimim olur bilmiyorum :) valla benimki tipik akrep burcu sanırım beklemez ertesi geceyi. Ama ne yaparız bilmiyorum :oops::KK14:

Bizimde kısmetse düğün başka şehirde olucak, ve söylediğine göre otelde olucaz mecbur, artık otel çalışanları ne yaparsa kabul edicizz,mecburr :KK14::KK45:

Yok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok, :63::KK49: Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin:KK45:
aklımda bişey yok diyenden korkcaksın:KK70:

Uzan böyle koltuğa battaniyeyi de çek kafana kadar, oh misss, o okul bitecek sende işe başlayacaksın o zaman görücem ben seni :p:KK53:

Aklımda birşey yok da acayip sorular var kafamda:KK76:
ahh bitsede kurtulsam yarın okul var
neler var aklında:KK73:

Anneme diyorum düğün isterim oynamadan gitmem..Yok kız kendimi fazla yormucam gelinim sonuçta böyle kibar kibar oynarım kendimi hırpalamadan..Sonuçta önemli bir gece :) Bayılıcağımı düşünmüyorum :)

Vallahi gece için bahanem olur, dansöz, köçek gib oynarım ortalıkta :D:KK49::KK76:

ooohoo daha varmış ama sen başla en azından zamanı belliiymiş benim söz oldu 25 ekimde 1 ay içinde sevdiceklere gidicez o zamanda nişan düğün konuşulucak :) :) sen bence çeyize başla ilk gecede ne giyeceğini sonra düşünürsün :KK66: :KK66:

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin :KK54: Bende nişandan sonra başlarım diyorum, geç olmaz heralde

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin :KK54: Bende nişandan sonra başlarım diyorum, geç olmaz heralde

Amin canım inşallahhh :) yoo olmaz ama en azından aklında fikirler olsun intten bak gittiğin yerlerde mağazalara bak sonra karar vermek zor oluyo ;)

Back