• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hoho muhteşem bir soru. Hiçbişey yok desem? :KK70:
Ay alışveriş de yapmadık evde de pek bişey yok zaten . Buzluktan da bişey çıkarmadığımıza göre bu akşam açız galiba resmen :KK70: :KK70:
Sizde ne var kuzuu
Bütün koşullar aynı desem inanırmısın :D

Hahaha ev hanımlığı elimizde mi patladı sanki ne :KK70: :KK70:

Aaa bu da bişey amaaa :KK70: Bende de 3 günlük biber dolma var zehirlenmeden atsam iyi olcak 4. gün hatta galiba. Dolapda neden duruyosa hala :KK70: :KK70:

Ya şu yemek olayına alışamadım henüz benimde dolapta biberlerim var dolma olmayı bekleyen ama bozulmuş olabilir :D NE yapsak ki acaba basitinden :-)

Ya şu yemek olayına alışamadım henüz benimde dolapta biberlerim var dolma olmayı bekleyen ama bozulmuş olabilir :KK70: NE yapsak ki acaba basitinden :-)
Ay alışasım da gelmiyor ya :D Hayır ne yapacağını bulmak bile bir dert.
Kendimi kurtarmak adına anneme gitmeyi düşünüyorum resmen şuan, ama evdeki diğer birey için durumlar çok tehlikeli :D :D

ben biber dolması yapıcam ilk defa :KK70: inş olur
Haha sende mi :D İnşallah biberler sağlamsa bende yarın için hazırlıcam bugünden yarın pişiricem bizim beyefendi sıcak seviyormuş :D
Ay alışasım da gelmiyor ya :KK70: Hayır ne yapacağını bulmak bile bir dert.
Kendimi kurtarmak adına anneme gitmeyi düşünüyorum resmen şuan, ama evdeki diğer birey için durumlar çok tehlikeli :KK70: :KK70:
Güzel yöntem :D Dün ben annemdeydim o yüzden bugüne hiç bişey yok yani kaçış yok kuzucum o yemek illa ki yapılacak :rolleyes:

bende dün haazırlıcaktım bugün pişirecektim ama sonra anneme gitmeye karar verince kaldı herşeyi bugün yapcam :)
bu haftayı biber haftası ilan ediyorum :D

Haha sende mi :KK70: İnşallah biberler sağlamsa bende yarın için hazırlıcam bugünden yarın pişiricem bizim beyefendi sıcak seviyormuş :KK70:

Güzel yöntem :KK70: Dün ben annemdeydim o yüzden bugüne hiç bişey yok yani kaçış yok kuzucum o yemek illa ki yapılacak :rolleyes:
Haha sorma kuzu galiba öyle olacak. Eşime diyorum şimdi anneme gideyim dedim diye. Yemek te yok diyorum :D E yap diyo. Evde bişey yok diyorum çözüm üretiyo zorla. Alışmalıymışım... :D

bende dün haazırlıcaktım bugün pişirecektim ama sonra anneme gitmeye karar verince kaldı herşeyi bugün yapcam :)
bu haftayı biber haftası ilan ediyorum :KK70:
Bir de işin komiği bir gün önce hazırlayıp ertesi gün yiyor olmamız. Biber dolmasının kuralı bu herhalde ben de öyle yapmıştım :D

Ya şu yemek olayına alışamadım henüz benimde dolapta biberlerim var dolma olmayı bekleyen ama bozulmuş olabilir :KK70: NE yapsak ki acaba basitinden :-)
Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.
ben biber dolması yapıcam ilk defa :KK70: inş olur
Zeytinyağlı mı etli mi? :D

bu haftayı biber haftası ilan ediyorum :KK70:
Hahah yemek kardeşiliği o halde bizde yarın başlıyor biber haftası :D
Haha sorma kuzu galiba öyle olacak. Eşime diyorum şimdi anneme gideyim dedim diye. Yemek te yok diyorum :KK70: E yap diyo. Evde bişey yok diyorum çözüm üretiyo zorla. Alışmalıymışım... :KK70:
Hahaha haklı ama sanki :D Kaçmamalıyız oturup yemek yapmalıyız :D

Bir de işin komiği bir gün önce hazırlayıp ertesi gün yiyor olmamız. Biber dolmasının kuralı bu herhalde ben de öyle yapmıştım :KK70:
kolaylaştırmak için uğraşıyoruz napalım :D
Ya ben de alışamıyorum çok zor geliyor o tmpo. Bi ramazanda tamı tamına yapabilmiştim bu yemek işini.

Zeytinyağlı mı etli mi? :KK70:
etli olmucak canım :) tarifin varmı :)

Back