• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok acil birşey olsa hemen çektir derdi zaten doktor dimii :-)
Canım benim tabi ki sonuçta daha bir bulgu yok elde ama annenle de konuşmuş ihmal etmeyin diye, tedbir ve iç rahatlatma amaçlı gidip dönüceksin zaten. Ay vallahi orada olsam tutup kolundan götürücem artık :D Erteledikçe zorlaşır çünkü böyle şeyler. Ama tabi sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap, bu mr'da da dayanamayacak gibi olsan da zorla kendini, kapa gözünü uyuyor gibi hayal et. Kısacık sürüyor zaten :)

Canım benim tabi ki sonuçta daha bir bulgu yok elde ama annenle de konuşmuş ihmal etmeyin diye, tedbir ve iç rahatlatma amaçlı gidip dönüceksin zaten. Ay vallahi orada olsam tutup kolundan götürücem artık :KK70: Erteledikçe zorlaşır çünkü böyle şeyler. Ama tabi sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap, bu mr'da da dayanamayacak gibi olsan da zorla kendini, kapa gözünü uyuyor gibi hayal et. Kısacık sürüyor zaten :)
Heeh @blisss benim de tam olarak içimden geçen bu cümleydi "Ay vallahi orada olsam tutup kolundan götürücem artık" :D

Canım benim tabi ki sonuçta daha bir bulgu yok elde ama annenle de konuşmuş ihmal etmeyin diye, tedbir ve iç rahatlatma amaçlı gidip dönüceksin zaten. Ay vallahi orada olsam tutup kolundan götürücem artık :KK70: Erteledikçe zorlaşır çünkü böyle şeyler. Ama tabi sen nasıl rahat hissedeceksen öyle yap, bu mr'da da dayanamayacak gibi olsan da zorla kendini, kapa gözünü uyuyor gibi hayal et. Kısacık sürüyor zaten :)

Heeh @blisss benim de tam olarak içimden geçen bu cümleydi "Ay vallahi orada olsam tutup kolundan götürücem artık" :KK70:

Açık mr a girdim daha önce srorun olmuyor kızlar :D Ay iyi ki burada değilsiniz ozaman zorla götüreceksiniz yoksa :-)

Ne 1 ay mı yok artık ver hemen adresini numarasını :KK70:
Ay bayramdan da önceydi aldığımda yaa hergün bu akşam yarın öğlen getiricem diye diye bu vakti etti.
Hayır annem güzel bir çemkirdi de dün ama :D I ıh tamam abla getiricem akşama dedi dün için yine yok.
Yarı parasını hediye diye almadı ya ondan mı yapıyo nedir haha :D :D

Ay bayramdan da önceydi aldığımda yaa hergün bu akşam yarın öğlen getiricem diye diye bu vakti etti.
Hayır annem güzel bir çemkirdi de dün ama :KK70: I ıh tamam abla getiricem akşama dedi dün için yine yok.
Yarı parasını hediye diye almadı ya ondan mı yapıyo nedir haha :KK70: :KK70:
Hahah olurmu canım para verdiniz sonuçta olmadı git dükkana tut kolundan getir eve :D

Back