• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence salonu tuttuktan sonra tarih alınmalı. Burada evli arkadaşlar o şekilde yaptılar. Düğün salonunda yer kalmıyor, ama nikah tarihini 6 ay kala zaten hemen dolduramazlar, hemen gider alırsınız. Biz mayısta evleniyoruz, yerimizi tuttuk, nikah tarihini de kasımda alıcaz inşallah.

nikah tarihi ayarlamak kolay iş ama salonu bulmak tarihi ayarlamak daha zor. önce salon olmalı bence.biz öyle yaptık

Bende oyle dusunuyorum olmasi gereken o cunku.
Peki nikahi dugunde yaptirsak cok pahaliya patlar mi tam olarak ucretini bilen var mi?
Cok istiyorum aslinda dugunde olmasini

Bende oyle dusunuyorum olmasi gereken o cunku.
Peki nikahi dugunde yaptirsak cok pahaliya patlar mi tam olarak ucretini bilen var mi?
Cok istiyorum aslinda dugunde olmasini
Bu durum belediyeye göre değişiyor.
Benim bulunduğum belediye bir çok yere göre hayli pahalıydı mesela 480 lira ödemiştik düğünde yaptırmak için.
Kendi belediyenizden ya da yakın çevredekilerden fiyat almanız gerekecek bunun için

Bu durum belediyeye göre değişiyor.
Benim bulunduğum belediye bir çok yere göre hayli pahalıydı mesela 480 lira ödemiştik düğünde yaptırmak için.
Kendi belediyenizden ya da yakın çevredekilerden fiyat almanız gerekecek bunun için

ooo cidden epey pahalıymıs
bizim belediyenin de uygun olacagini dusunmuyorum ben.
neyse dugunden 1 hafta once olur en olmadi ne yapayim

Nasıl yani ne dedi ki sen duydun mu konuşulanı?
@blisss Bugün farklı bişey oldu mu?
Annem benden önce gidip doktora danışmış ozaman söylemiş annemde bana ciddi bişey olabilir git diye söylemek zorunda kaldı kuzum. Hayır bugün birşey olmadı çok şükür.

böyle şeylerde hemen bir olaydan teşhis koymak yada yönlendirmek yanlış zaten. birde tek doktora bağımlı kalmamak laızm. sonucu bi kaç doktora göstermek gerekiyor. birde mutlaka üniversite hastanesine falan git. sonuç çıkıktan sonra ne derse desin sen üni hastanesine profa falan göster.
Sonuçları alınca göstericem zaten canım birkaç yere. Bende öyle düşünüyorum tek yerle kalmam.

Kuzu sen iş durumlarını falan daha iyi bilirsin tabi ki ama konuşmalısın bence de bugün gitmeye çalış.Konudan da haberdarlardır sanıyorum o kadar anlayışsız olamazlar herhalde ya. Hem senden önemli değil bir an önce yaptır şunu da bir görsünler sonucu nedir ne değildir diye ..
Şimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen :(

@blisss kuzu bi yer var alsancakta bayada büyük orda yokmudur ki bi sorsanmı hep oraya yönlendiriyolarda hem yarına kalmamış olursun
Hastane sevk etmeyince 550 lira istiyorlar mr için :(

Şimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen :KK43:
Kuzu gidip randevuyu bugüne aldıramıyor musun, yarınkini iptal edersin online randevu sisteminden de yapılabiliyordu devlette. Taksiyle falan da gidilebilir hem.

Annem benden önce gidip doktora danışmış ozaman söylemiş annemde bana ciddi bişey olabilir git diye söylemek zorunda kaldı kuzum. Hayır bugün birşey olmadı çok şükür.

Sonuçları alınca göstericem zaten canım birkaç yere. Bende öyle düşünüyorum tek yerle kalmam.

Şimdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen :KK43:

Hastane sevk etmeyince 550 lira istiyorlar mr için :KK43:
Hadi ya anladım kuzu :(

Hastane sevk etmeyince 550 lira istiyorlar mr için :KK43:
Aslında öğleden sonrası müsaitse değiş kuzu randevunu izbanla 1 saate gidersin

imdi görüştüm müdürümle bu konuda canını sıkma izinlisin merak etme dedi ama ben randevu aldım bir kere. Birde burdan beni oraya götürecek biri lazım o yüzden yarına kalıyor mecburen :KK43:
Bak izin sıkıntın da yok, randevunu değiştirip gidebilirsin bi şekilde ya ona göre azcık erken çıkarsın mesafe fazlaysa . Sen bi baksan randevunu değiştirip değiştireyemeceğine ona göre halledersin yolu kuzu ya

Kuzu gidip randevuyu bugüne aldıramıyor musun, yarınkini iptal edersin online randevu sisteminden de yapılabiliyordu devlette. Taksiyle falan da gidilebilir hem.

Aslında öğleden sonrası müsaitse değiş kuzu randevunu izbanla 1 saate gidersin

Bak izin sıkıntın da yok, randevunu değiştirip gidebilirsin bi şekilde ya ona göre azcık erken çıkarsın mesafe fazlaysa . Sen bi baksan randevunu değiştirip değiştireyemeceğine ona göre halledersin yolu kuzu ya

Kızlar saat 4 uygunmuş bir tek oda çok ters bir saat oluyor 2 gibi çıkmam gerekecek yine :( En iyisi yarın sabahtan gideyim ben bir yandanda gitmek istemiyorum nedense

Kızlar saat 4 uygunmuş bir tek oda çok ters bir saat oluyor 2 gibi çıkmam gerekecek yine :KK43: En iyisi yarın sabahtan gideyim ben bir yandanda gitmek istemiyorum nedense
Kuzu ya baskı yapıyor olmak istemiyorum ama tüm şartlar müsaitken ne bileyim.
En doğrusunu sen bilirsin tabi ama öyle yada böyle gitmen gerek netice de boşverebileceğin bir durum değil .

Kuzu ya baskı yapıyor olmak istemiyorum ama tüm şartlar müsaitken ne bileyim.
En doğrusunu sen bilirsin tabi ama öyle yada böyle gitmen gerek netice de boşverebileceğin bir durum değil .
Canım yarın diye izin aldım ya başta şimdi değiştirmekten çekiniyorum bir gün daha bekleyeyim napayım :(

Kızlar daha önce bindallı kiraladığımı ancak üstüme düzgün olmadığını 400 tl kapora verdiğimi söylemiştim. Oraya 400 tl daha ödeme yapacaktım 800 e kiralamıştım. Tadilat yapacağını söylemişti anck bi türlü içime sinmedi üstü baya büyük durdu arkadan toparlayıncada göğüs kısmı açılıyor. Onu iptal edip başka bindallı kiralamaya karar verdim :( maalesef 400 tl kaporam yanacak. Şöyle düşündüm 400 daha oraya vereceğime 600 e başka yerden üstüme daha düzgün oturan bir bindallı kiralarım en azından içim rahat olur. Diğer bindallıyı da kiraladım ikisinin resmide albüme koyuyorum kızlar bi bakıp yorum yaparmısınız :KK42:

fotoğrafları albüme koydum kızlar kırmızı olan yenisi. Fotolar boydan çkildiği için yan eklendi kusura bakmayın kızlar

Back