• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzucum hoşgeldiiin, ah gidememen kötü olmuş ama ya zorlasaydın da giremezmiydin ki yani. O kadar ciddi bir fobi mi bu.
Neyse bir gün sonra olsun güzel olsun diyelim sonuçlar .
Soramadın da di mi nasıl bişeyden şüphelendiğini.
Hayırlısıyla çektir şu mr ı da güzel haberler getir bize kuzu yaa
Girmeyi denedim ama yüzumede bisey kapattılar iceri girdigim gibi cikarin dedim ama denedim yani :) soramadim kuzu zaten yorum yapmıyor pek mr olmadigi için

Ohh mis gibiymiş hediyeler :)
Hihi :)
Mrs Pink Mrs Pink kupalar çok tatlıymış :)
Teşekkür ederim kuzucuuum :)
Girmeyi denedim ama yüzumede bisey kapattılar iceri girdigim gibi cikarin dedim ama denedim yani :) soramadim kuzu zaten yorum yapmıyor pek mr olmadigi için
Canım beniimm.. Keşke dayanabilseymişsin ama denemişsin tabi sen de.. Yarın girince ne zaman alacaksın sonuçları acaba ya. Hemen verseler ya bi an öcne göstersen doktora

Ohh mis gibiymiş hediyeler :)

Ya kuzu hiç mi dayanamadın, ben de duramıyorum ama gerekli olmuştu da girmiştim fena olsam da. Bi içimiz rahatlasaydı hemencik. Hem yarın çok geç değil mi neden bu akşam değil?
Dayanamadim iste girdim ve ciktim aslinda bugun 4de var ama is yerinden izin almayayim tum gun diye istemedim kuzum
neden şüphelendiki acaba
Bilmiyorm canim düşünmek istemiyorum ama tumor vs olabilir allah korusun

Zaten şu cihazın açığı varsa neden bu kadar kapalı olanıyla işkence ediliyor ki. Haklısın bi yandan insan nefes alamıyor gibi hissediyor, keşke daha erkene ayarlansaymış.

Dayanamadim iste girdim ve ciktim aslinda bugun 4de var ama is yerinden izin almayayim tum gun diye istemedim kuzum

Ya kuzu sen boşver izin kısmını, git bugün 4te de hepimizin içine su serpilsin. Boşu boşuna kuruntulara sokuyoruz bak kendimizi.

peki sonuçları hemen vericeklermi kuzu yine aynı yerdemi çekileceksin
Acik olan aliagada varmis kuzu birtek sonuçlari vereceklermi hemen bilmiyorum

Hihi :)

Teşekkür ederim kuzucuuum :)

Canım beniimm.. Keşke dayanabilseymişsin ama denemişsin tabi sen de.. Yarın girince ne zaman alacaksın sonuçları acaba ya. Hemen verseler ya bi an öcne göstersen doktora
Hic bilmiyorum kuzu keske durabilseydim ama denedim yapamadım iste

Zaten şu cihazın açığı varsa neden bu kadar kapalı olanıyla işkence ediliyor ki. Haklısın bi yandan insan nefes alamıyor gibi hissediyor, keşke daha erkene ayarlansaymış.
Ya sorma birdr yuzune bisey kapatiolar daha fena oluyor

canım benim düşünme zaten ama artık bu hastalıklarda aman aman korkutulcak şeyler değil. önemli olan zamanında fark etmek ve hemen tedbirini almak ailemizde vardı yaşadık yakından bu durumu sakın ama sakın ihmal etme yeter

canım benim düşünme zaten ama artık bu hastalıklarda aman aman korkutulcak şeyler değil. önemli olan zamanında fark etmek ve hemen tedbirini almak ailemizde vardı yaşadık yakından bu durumu sakın ama sakın ihmal etme yeter
Cok gecmis olsun canim ben ona ihtimal vermiyorum ama doktorla annem gorustu önce dun hayati tehlike vs dedi bugunde tavrı beni rahatsiz etti acaba dedirtti iste yoksa ben ihtimal vermiyorum

Cok gecmis olsun canim ben ona ihtimal vermiyorum ama doktorla annem gorustu önce dun hayati tehlike vs dedi bugunde tavrı beni rahatsiz etti acaba dedirtti iste yoksa ben ihtimal vermiyorum
Nasıl yani ne dedi ki sen duydun mu konuşulanı?

böyle şeylerde hemen bir olaydan teşhis koymak yada yönlendirmek yanlış zaten. birde tek doktora bağımlı kalmamak laızm. sonucu bi kaç doktora göstermek gerekiyor. birde mutlaka üniversite hastanesine falan git. sonuç çıkıktan sonra ne derse desin sen üni hastanesine profa falan göster.

Kızlar merhaba
Ben bir konu hakkında fikir almak istiyordum
Biz temmuzda dügün yapmayı düşünüyoruz. Şimdiden dugun salonu tutmamiz gerektigini soyledi herkes. Dugun salonlariyla konustugumuzda yaza yer kalmayacagini soyluyorlar.
Fakat nikah tarihide en fazla 6 ay oncesinden alinabliyormus.
Erkek arkadasım ise dügünden once nikah günu alinmasi gerektigini savunuyor ters is yapiyoruz diyor ben ise bi skıntı yaratmayacağını söylüyorum. Siz neler dusunuyorsunuz boyle bir sey yapan var midir

Kızlar merhaba
Biz temmuzda dügün yapmayı düşünüyoruz. Şimdiden dugun salonu tutmamiz gerektigini soyledi herkes. Dugun salonlariyla konustugumuzda yaza yer kalmayacagini soyluyorlar.
Erkek arkadasım ise dügünden once nikah günu alinmasi gerektigini savunuyor ters is yapiyoruz diyor ben ise bi skıntı yaratmayacağını söylüyorum. Siz neler dusunuyorsunuz boyle bir sey yapan var midir
nikah tarihi ayarlamak kolay iş ama salonu bulmak tarihi ayarlamak daha zor. önce salon olmalı bence.biz öyle yaptık

Gorusemedim canim daha ise gidince konusucam. Bir gideyim mudurumlede konusayim bakalim
Kuzu sen iş durumlarını falan daha iyi bilirsin tabi ki ama konuşmalısın bence de bugün gitmeye çalış.Konudan da haberdarlardır sanıyorum o kadar anlayışsız olamazlar herhalde ya. Hem senden önemli değil bir an önce yaptır şunu da bir görsünler sonucu nedir ne değildir diye ..

Kızlar merhaba
Bence salonu tuttuktan sonra tarih alınmalı. Burada evli arkadaşlar o şekilde yaptılar. Düğün salonunda yer kalmıyor, ama nikah tarihini 6 ay kala zaten hemen dolduramazlar, hemen gider alırsınız. Biz mayısta evleniyoruz, yerimizi tuttuk, nikah tarihini de kasımda alıcaz inşallah.

@blisss kuzu bi yer var alsancakta bayada büyük orda yokmudur ki bi sorsanmı hep oraya yönlendiriyolarda hem yarına kalmamış olursun

Back