acayip uykum var gibi bir iki gündür gözlerim kendi kendine sulanıyor falan anlamıyorum. hani uyuma saatimde normal ama çözemiyorumNeden ki kuzu
Kuzuuu ilk yatak odasını beğendim bende ama sanmıyorum çok uçacağını :)Kızlar bir de yeni bir dertle yanıbaşınızdayım. Nişanlım mobilyaları yaptıracak, tanıdık var. Koltuk hazır ama yatak odası ve yemek odası yaptırılacak, ilk başta seçtiğimiz modellere yakın bir şey olursa fiyatı baya bir inecek. Şimdi de bu kadar seçeneğin arasında kayboldum resmenYemek odasını böyle seçtim,
http://www.dogtas.com/yemek-odalari/yemek-odasi/brenda-yemek-odasi#/1
Yatak odası da bunu çok beğendim ama sanki fiyat uçar gibi, o yüzden buna döndüm. Ama hala baksam daha güzelini bulur muyum kafasındayım of
Kızlar bir de yeni bir dertle yanıbaşınızdayım. Nişanlım mobilyaları yaptıracak, tanıdık var. Koltuk hazır ama yatak odası ve yemek odası yaptırılacak, ilk başta seçtiğimiz modellere yakın bir şey olursa fiyatı baya bir inecek. Şimdi de bu kadar seçeneğin arasında kayboldum resmenYemek odasını böyle seçtim,
http://www.dogtas.com/yemek-odalari/yemek-odasi/brenda-yemek-odasi#/1
Yatak odası da bunu çok beğendim ama sanki fiyat uçar gibi, o yüzden buna döndüm. Ama hala baksam daha güzelini bulur muyum kafasındayım of
o nasıl bi söyleniş noldu
Kesinlikle hepsinin suçlusu havalar kuzu yaa. Ne kadar uyusan da uykusuzsun yani ben de öyleyimacayip uykum var gibi bir iki gündür gözlerim kendi kendine sulanıyor falan anlamıyorum. hani uyuma saatimde normal ama çözemiyorum
Ay öyle mi dersinn. Bir de ona gardrop uydurması var tabi, burada model yokKuzuuu ilk yatak odasını beğendim bende ama sanmıyorum çok uçacağını :)
İki tane link var orada kuzu görünmüyor mu :)ben ilk yatak odasını göremedim
ooo bizim burası sakin ama çok sıkıcı bi hava varyağmur yağıyor çok feci, tırsarım da gök gürültüsündensıkıldım yahu
Ay öyle mi dersinn. Bir de ona gardrop uydurması var tabi, burada model yokBir de çok mu karanlık olur, sıkılırım gibi de. Aman bilemedim işte seçenek bol olunca kafayı yedim
İki tane link var orada kuzu görünmüyor mu :)
ooo bizim burası sakin ama çok sıkıcı bi hava var
O zaman özel gösterim yapayım hemen :)ider mobilya olanı görebiliyorum da , ilk linkte olanı göremiyorum
Nasılsa hazır yapılıcak kuzu o renk yapmassın başlık koyu renk ahşabı bi kaç ton açığı olabilir :)Ay öyle mi dersinn. Bir de ona gardrop uydurması var tabi, burada model yokBir de çok mu karanlık olur, sıkılırım gibi de. Aman bilemedim işte seçenek bol olunca kafayı yedim
İki tane link var orada kuzu görünmüyor mu :)
aynen baharı yaşamıyoruz artık atlıyoruz direkburda da baya yağmur yağdı, mevsimler değişti artık, bir den soğudu havalar
ooo bizim burası sakin ama çok sıkıcı bi hava var
O zaman özel gösterim yapayım hemen :)
Bak nasıl da aklıma girdiNasılsa hazır yapılıcak kuzu o renk yapmassın başlık koyu renk ahşabı bi kaç ton açığı olabilir :)
Ya ben de bayıldım işte öyle böyle değil baktıkça daha güzel geliyoren sevdiğim, ben bu tarz yatak odalarını çok beğeniyorumörtü kısmı biraz sıkıntı oluyor sadece , tavsiye ederim
bende ilkini beğendim. @Conchiglia kide harika tabiki :)Bak nasıl da aklıma girdiAma bütün başlığın eve sığmama riski de var, of açıkçası burda görüldüğü gibi kaliteli de durmayabilir. Neden bu kadar panikledim ben ya O değil de senin yatak odasında valla benim aklım, o en güzeli gördüklerimden
Ya ben de bayıldım işte öyle böyle değil baktıkça daha güzel geliyorÖrtü de istediği kadar sıkıntı olabilir ben aşağı sarkıtmayı sevmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?