- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
sende bendensin![]()
Bakalım ne giyicekmiş kızlar fikir olsun :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bendensin![]()
Fena fantazilerim var benim, hayal dünyam pek genişUtanırım ben yahu öyle dantelli falan gecelikler bana göre değil sanki,
![]()
geceliği özellikle ben almadım aslında halam victoria secrettan almış öyle olunca bu ilk gece için iyidir dedimAt cnm geceligini cok merk.ettm :) ben daha o gune ozel nevresm ve gecelik almadim. Yani setimin geceligi cok guzel zaten.belki onu kullanorim.gul kurusu bisi.ama daha guzel bisi bulirsam alcam
ben senin yerinede keyif yaparımmŞu an elimde kahve, karşımda tv ve bilgisayar üzerimde de battaniye yatıp keyif yapmak istiyorum yaaa..Yağmur ve soğuk havada şantiye hiç çekilmiyo, her yer çamur, soğuk![]()
var senin aklında bişeyler bizden saklamaaFena fantazilerim var benim, hayal dünyam pek genişUtanırım ben yahu öyle dantelli falan gecelikler bana göre değil sanki,
![]()
Hangi fuaar ne davetiyesiii aa fransz kaldım wallahiibennn aşkla davetiyemiiz aldık bile canım![]()
http://www.evlilikfuari.com/Hangi fuaar ne davetiyesiii aa fransz kaldım wallahii![]()
Hangi fuaar ne davetiyesiii aa fransz kaldım wallahii![]()
Şu an elimde kahve, karşımda tv ve bilgisayar üzerimde de battaniye yatıp keyif yapmak istiyorum yaaa..Yağmur ve soğuk havada şantiye hiç çekilmiyo, her yer çamur, soğuk![]()
Bi ilk geceye atlatalimda..alicam elime kirbaci![]()
![]()
valla biz uyuruzda sevdiceklerin uyucaklarını ben pek sanmıyorummbn hiçbişey düşünmedim hahaha yatıp uyumayı tercih ederim o yorgunlukla![]()
bende doktorculuk oynarım kırbaç filan olmazBi ilk geceye atlatalimda..alicam elime kirbaci![]()
![]()
http://www.evlilikfuari.com/
bundan bahsediyoruz canım :)
aa anladımm şimdikkk bizimde ocak şubat gibi oluyo izmirde :)EVLİLİK FUARI CANIM OCAK AYINDA
BİZE GEZMEK OLSUN İNŞALLAH AŞK O GÜN İZİNLİ OLUR
Senin aklındaki nedir merak ettim şimdiiii![]()
valla biz uyuruzda sevdiceklerin uyucaklarını ben pek sanmıyorumm![]()
Yok canım ya benim aklımda hiçbirşey, vallahi benim çeyizim bile yok,Bu topikte en hazırlıksız benimdir kesin
![]()
ben senin yerinede keyif yaparımm
var senin aklında bişeyler bizden saklamaa![]()
Kızlar şimdi biz düğünden sonra evimizde olmayacaz. Bi gece kayınvalidemlerde kalıp sonra balayına gitcez. O yüzden ilk gece nasıl nevresimim olur bilmiyorum :) valla benimki tipik akrep burcu sanırım beklemez ertesi geceyi. Ama ne yaparız bilmiyorum![]()