• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

At cnm geceligini cok merk.ettm :) ben daha o gune ozel nevresm ve gecelik almadim. Yani setimin geceligi cok guzel zaten.belki onu kullanorim.gul kurusu bisi.ama daha guzel bisi bulirsam alcam
geceliği özellikle ben almadım aslında halam victoria secrettan almış öyle olunca bu ilk gece için iyidir dedim:KK71::KK22:

Şu an elimde kahve, karşımda tv ve bilgisayar üzerimde de battaniye yatıp keyif yapmak istiyorum yaaa..Yağmur ve soğuk havada şantiye hiç çekilmiyo, her yer çamur, soğuk :KK12:
ben senin yerinede keyif yaparımm:KK70::KK70:
Fena fantazilerim var benim, hayal dünyam pek geniş :oops::p Utanırım ben yahu öyle dantelli falan gecelikler bana göre değil sanki,:KK49:
var senin aklında bişeyler bizden saklamaa:KK53:

Şu an elimde kahve, karşımda tv ve bilgisayar üzerimde de battaniye yatıp keyif yapmak istiyorum yaaa..Yağmur ve soğuk havada şantiye hiç çekilmiyo, her yer çamur, soğuk :KK12:

Niye bize eziyet yapıyorsun canımm düşünme bak işimiz var sabah 8 inden beri ayaktayızzz çalışıyoruzzzzz bizde burda kahvemizi içiyoruzzz dimi ama :)

Kızlar şimdi biz düğünden sonra evimizde olmayacaz. Bi gece kayınvalidemlerde kalıp sonra balayına gitcez. O yüzden ilk gece nasıl nevresimim olur bilmiyorum :) valla benimki tipik akrep burcu sanırım beklemez ertesi geceyi. Ama ne yaparız bilmiyorum :oops::KK14:

ben senin yerinede keyif yaparımm:KK70::KK70:

var senin aklında bişeyler bizden saklamaa:KK53:

Uzan böyle koltuğa battaniyeyi de çek kafana kadar, oh misss, o okul bitecek sende işe başlayacaksın o zaman görücem ben seni :p:KK53:

Aklımda birşey yok da acayip sorular var kafamda:KK76:

Kızlar şimdi biz düğünden sonra evimizde olmayacaz. Bi gece kayınvalidemlerde kalıp sonra balayına gitcez. O yüzden ilk gece nasıl nevresimim olur bilmiyorum :) valla benimki tipik akrep burcu sanırım beklemez ertesi geceyi. Ama ne yaparız bilmiyorum :oops::KK14:

:) :) bende akrep burcuyum beklemek olmaz bizim burçta :KK45:ama k.validenler başka bi eve gitseler ne güzel olurr en azından özel geceyi başbaşa rahatça geçirirsiniz yada balayına gidinceee ;)

Back