• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

senden önemli değil ama takma onları git bi an önce

Bence sen ayıp olur izin alamam kısmını düşünme ve ihmal etmeden git doktora. Uyuşmalar, hafıza kayıpları hiç hoş gelmedi bana. Hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.

Kızlar geçen gün noter işi için izin istedim 1 saat zorla alabildim gitmeyince kaldı şimdi bahane olarak düşünebilir ondan çekiniyorum

albüm çok güzel çok sevdim :) darısı başınıza :)

tartışmaya gelince. gerçeken saçma olmuş. anne kız arasındaki ilişki kime ne yani. onlarada o şekilde davransan ok ama onları ilgilendirmezki. senin hakkında yanlış düşünürler diye uyarmıştır bence. ama karşı taraf bence çok anlayışlı bunuda yanlış anlayacaklarını sanmıyorum. nişanlının kuruntusu bence.
zaten şaka da ne biliyo musun ? Konu torun sevgisi vsden açıldı babaanne ben çocuklarımdan çok severim torunlarımı dedi
Ablasıda işten zeroglunun nişanlısını daha çok sever dedi güldük sonra anneme döndü annemde takılarak bilmem ki sever miyim zroglunu dedi bende çatalı aldım elime bak hadi şimdi söyle dedim güldüler bayağı
kesinlikle karşı tarafın takacağını zerre sanmam çok mantıksız geldi bana ortada saygısızlık yok bişey yok bağırma çağırma yok neden yanlıs düşünülsün yok yere ne bu şimdi diye saçma geldi

Haklısın aslında senin ailenle nasıl konuştuğuna karışamaz kimse, sen onun ailesine karşı saygını seviyeni koruduktan sonra kimsenin birşey deme hakkı yok. Ne bileyim saçma geldi bana da. Babaanne doldurmuş olabilir mi :-)
aynen olayı anlattım saygısızlık yok babaanne bide sessiz sessiz nişanlıma bişeyler dedi oğluna arnavutça konuştu taklılacaksa ben bunları takayım ama beni aradığında çok güzel bir gündü falan dedim

tartışmaya gelince. gerçeken saçma olmuş. anne kız arasındaki ilişki kime ne yani. onlarada o şekilde davransan ok ama onları ilgilendirmezki. senin hakkında yanlış düşünürler diye uyarmıştır bence. ama karşı taraf bence çok anlayışlı bunuda yanlış anlayacaklarını sanmıyorum. nişanlının kuruntusu bence.
Aa albümün fotoğrafını çekmedin mi yoksaaa :D

Ay kuzu çok ilginç bi durum bu ama ya, bunu ihmal etmemen gerektiğini düşünüyorum. Hafıza kaybı olayı korkutucu bi durum neticede hafife alma, uyuşma falan da baya kafa karıştırıcı. Bi fırsat yatratıp görünmelisin mutlaka öyle boşverme bu durumu
Bende korktum delirdiğimi düşünüyordum az kalsın :D Fırsat yaratmaya çalışıcam bir şekilde

kuzum takma oda gergin bir gün geçirmiştir bazen benimkide öyle anlışmaz hale geliyor şaşırtıyor beni ama olmaması lazım bizde çalışıyoruz kaç kişinin sıkıntısıyla uğraşıyoruz ama onlar öyle değil
valla kuzu benim işim ondan sıkıntılı ben çok geç çıkıyorum bu aralar ofisteyim çoğu zaman dışarda mesele saçmalık

zaten şaka da ne biliyo musun ? Konu torun sevgisi vsden açıldı babaanne ben çocuklarımdan çok severim torunlarımı dedi
Ablasıda işten zeroglunun nişanlısını daha çok sever dedi güldük sonra anneme döndü annemde takılarak bilmem ki sever miyim zroglunu dedi bende çatalı aldım elime bak hadi şimdi söyle dedim güldüler bayağı
kesinlikle karşı tarafın takacağını zerre sanmam çok mantıksız geldi bana ortada saygısızlık yok bişey yok bağırma çağırma yok neden yanlıs düşünülsün yok yere ne bu şimdi diye saçma geldi

aynen olayı anlattım saygısızlık yok babaanne bide sessiz sessiz nişanlıma bişeyler dedi oğluna arnavutça konuştu taklılacaksa ben bunları takayım ama beni aradığında çok güzel bir gündü falan dedim

ya karart gözünü sağlık bu rapor al gerekiyorsa

Gerçekten kötü birşey yok ortada kuzum. sıkma canını birbirini ve aileleri tanıma aşamasında oluyor böyle şeyler.
C.tesi gidicem özele ayarladım şimdi

Gerçekten kötü birşey yok ortada kuzum. sıkma canını birbirini ve aileleri tanıma aşamasında oluyor böyle şeyler.
C.tesi gidicem özele ayarladım şimdi
yok canım sıkmadım ama gıcık oldum gereksiz işler
sen git bizede haber et

Kızlaar haftasonu baya bişicikler hallettik koltuklarım geldii :) avizelerim takıldı perdeler yeniden seçildiii :) Geriye yemek odamla perdeler kaldı onlarda haftaya gelicekler inşaAlahh :KK68::KK68:

Kuzuuuu albümm nasıll kiii yokmu göremicekmiyiz :)

boşver kuzu takılma sen ortada abes bişey yok bencede, sanmıyorum onlarında takılacağını

Back