• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bende size birşey anlatayım dejavu var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..

Bugün kendi evimde de oldu ilk defa ve olaydan 5 dk sonra bilinç kaybı yaşadım eşimi kendimi tanıyorum ama ne zaman evlendik düğünümüz nişanımız balayımız vs hiç bişey hatırlayamadım eşim dalga geçtiğimi sandı hatta 15 dk sonra falan yerine geldi yavaş yavaş herşey çok anormal değilmi bu durum ya :KK17:
:KK57: :KK57: evett kuzu baya anormal hiç araştırdın mı bunu

:KK57: :KK57: evett kuzu baya anormal hiç araştırdın mı bunu
Hafıza kaybını ilk defa yaşıyorum ama bu dejavu için psikologa gitmiştim hiçbir sonuç ve tatmin edici cevap alamadım tabi bu sabahki olaydan ciddi korktum ama şirket doktoruna gidip soracaktım ona da yetişemedim çıkmış :KK64:

Kızlar bende size birşey anlatayım dejavu olayı var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..

Bugün kendi evimde de oldu ilk defa ve olaydan 5 dk sonra bilinç kaybı yaşadım eşimi kendimi tanıyorum ama ne zaman evlendik düğünümüz nişanımız balayımız vs hiç bişey hatırlayamadım eşim dalga geçtiğimi sandı hatta 15 dk sonra falan yerine geldi yavaş yavaş herşey çok anormal değilmi bu durum ya :KK17:
Canım bence psikolojik gibi önemli bir şey değildir bazen banada oluyor dejavular gelip gitmeler hatta bazen hiçbirşey düşünemez saniylerce öyle bomboş dururum stres yorgunluk uykusuzluk alışma dönemi herşey etkili olabilir

Kızlar bende size birşey anlatayım dejavu olayı var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..

Hafıza kaybını ilk defa yaşıyorum ama bu dejavu için psikologa gitmiştim hiçbir sonuç ve tatmin edici cevap alamadım tabi bu sabahki olaydan ciddi korktum ama şirket doktoruna gidip soracaktım ona da yetişemedim çıkmış :KK64:
Çok enteresan gerçekten. Psikolojik olarak bir sonuç bulamadıysan nöroloğa falan görünmelisin bence. Gerçekten çok garip inşallah büyük bir problem değildir :KK57:

Canım bence psikolojik gibi önemli bir şey değildir bazen banada oluyor dejavular gelip gitmeler hatta bazen hiçbirşey düşünemez saniylerce öyle bomboş dururum stres yorgunluk uykusuzluk alışma dönemi herşey etkili olabilir
Bende öyle düşünüyordum ama iki hafta önce evlenen insan evlendiğini unuturmu :KK57: Dejavu olsa sadece sorun değil devamı farklı oldu bu sefer
Çok enteresan gerçekten. Psikolojik olarak bir sonuç bulamadıysan nöroloğa falan görünmelisin bence. Gerçekten çok garip inşallah büyük bir problem değildir :KK57:
Elim uyuşmasa korkmazdım ama gerçekten çok kötüydü sabah ne olduğumu şaşırdım tekrarlarsa giderim doktora artık. İnşallah birşey yoktur bunamayımda erken yaşta :rolleyes:

Bi doktora gitsen kuzu bu hafıza kaybı olayı benide korkuttu

@Conchiglia Geçmiş olsun canım ben hala direnmekteyim:KK53:
@blisss bi doktora git bence önemli ihmal etme dejavu neyse ama anlık unutma garip geldi
curlygirl curlygirl albüme kavuşmussun nasıl :rolleyes:

Bu arada bohçanın eksikleri tamam bugün son olarak alışverişe gidip kıyafet parfüm cüzdan kemerini alıp bu dosyayı kaldırıyorum
dün bizim bahçeye geldiler akşama dek beraberdik sonrasında tartıştık ama gıcık oluyorum şuan

@blisss bi doktora git bence önemli ihmal etme dejavu neyse ama anlık unutma garip geldi

Bu arada bohçanın eksikleri tamam bugün son olarak alışverişe gidip kıyafet parfüm cüzdan kemerini alıp bu dosyayı kaldırıyorum
dün bizim bahçeye geldiler akşama dek beraberdik sonrasında tartıştık ama gıcık oluyorum şuan

Anlık deği yarım saat kadar :-) Hayırdır neden tartıştınız

Günaydın kızlar geçmiş mesajlara bakamadım daha epeydir giremedim kk ye.. süpürge olarak ne aldınız kullanmaya başlayan varmı ne önerirsiniz.......?

Anlık deği yarım saat kadar :-) Hayırdır neden tartıştınız
evet sonradan fark ettim bide uyuşma benide korkuttu
aslında çok saçma sebepler ona sinir oluyorum yani ne bileyim ben çok neşeliyimdir anneme şaka falan yaptım
babaannesi de vardı dün kendisi oldukça fena kahvemi falan beğenmedi bu önemli değil
ben anneme şaka yaptım sonra eve geldik bana diyor ki babaannem sevmez pek bende dedim kusura bakma benim ailemle aramda olan ilişki ben 25 yıldır böyleyim öylede olurum dedim kendince konuştu

saoll kuzu :) hayırdır nolduki

aslında çok saçma sebepler ona sinir oluyorum yani ne bileyim ben çok neşeliyimdir anneme şaka falan yaptım
babaannesi de vardı dün kendisi oldukça fena kahvemi falan beğenmedi bu önemli değil
ben anneme şaka yaptım sonra eve geldik bana diyor ki babaannem sevmez pek bende dedim kusura bakma benim ailemle aramda olan ilişki ben 25 yıldır böyleyim öylede olurum dedim kendince konuştu
albüm çok güzel çok sevdim :) darısı başınıza :)

tartışmaya gelince. gerçeken saçma olmuş. anne kız arasındaki ilişki kime ne yani. onlarada o şekilde davransan ok ama onları ilgilendirmezki. senin hakkında yanlış düşünürler diye uyarmıştır bence. ama karşı taraf bence çok anlayışlı bunuda yanlış anlayacaklarını sanmıyorum. nişanlının kuruntusu bence.

Haklısın aslında senin ailenle nasıl konuştuğuna karışamaz kimse, sen onun ailesine karşı saygını seviyeni koruduktan sonra kimsenin birşey deme hakkı yok. Ne bileyim saçma geldi bana da. Babaanne doldurmuş olabilir mi :-)

Elim uyuşmasa korkmazdım ama gerçekten çok kötüydü sabah ne olduğumu şaşırdım tekrarlarsa giderim doktora artık. İnşallah birşey yoktur bunamayımda erken yaşta :rolleyes:
Gidemem kuzu bahane sanabilirler iş yerinden :KK12:
Bence sen ayıp olur izin alamam kısmını düşünme ve ihmal etmeden git doktora. Uyuşmalar, hafıza kayıpları hiç hoş gelmedi bana. Hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.

kuzum takma oda gergin bir gün geçirmiştir bazen benimkide öyle anlışmaz hale geliyor şaşırtıyor beni ama olmaması lazım bizde çalışıyoruz kaç kişinin sıkıntısıyla uğraşıyoruz ama onlar öyle değil

Ay kuzu çok ilginç bi durum bu ama ya, bunu ihmal etmemen gerektiğini düşünüyorum. Hafıza kaybı olayı korkutucu bi durum neticede hafife alma, uyuşma falan da baya kafa karıştırıcı. Bi fırsat yatratıp görünmelisin mutlaka öyle boşverme bu durumu

Back