- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
sağol kuzummgeçmiş olsun canım
kötü olmuş canım ama boşver takılıp üzme kendini. düğün günü böyle bişi olsaydı felaket olurdu ama sadece çekim olacak stres yapma keyfini çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol kuzummgeçmiş olsun canım
kötü olmuş canım ama boşver takılıp üzme kendini. düğün günü böyle bişi olsaydı felaket olurdu ama sadece çekim olacak stres yapma keyfini çıkar
canım güzel olsun geç olsun izmirdeydin sanırım ki orda daha geç soğumaz mı hava kuşumİşte benim için sadece pazar günleri uygun olmadı mayısa kalacak
Kalmaz o kadar kuzu havalar sadece sabah saatlerinde soğuk öğlenleri mis gibiİşte benim için sadece pazar günleri uygun olmadı mayısa kalacak
Evet izmirdeyim canım yağmurdan falan korkuyorum bakalım kısmet artık ya napalımcanım güzel olsun geç olsun izmirdeydin sanırım ki orda daha geç soğumaz mı hava kuşum
Kalmaz o kadar kuzu havalar sadece sabah saatlerinde soğuk öğlenleri mis gibi
Kuzuu inanmıyorum bunaa, ben de burada hava güzel olunca seni düşünmüştüm herhalde orda da güzeldir şansına çok güzel denk geldi falan diye ...Kızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Kirpik yok gidip aldık dışardan sonra yapışıtırıcamda yok dedi onu da aldık gözümde gölgeli makyaj istedim suratıma bakıyor bön bön.
Ay sinir oldum saçımıda kaynana saçı yaptılar oturdum sinirden ağladım iptal ettim çekimi de kimbilir ne zaman olur artık
Ay kuzu ya ben bunu yeni gördüm ve çok güdümama saolsun eş yardımıda var tabi :) sana demiştim ya örtüyü çok komik örtüyo şimdi bi görsen kuzu nasıl güzel yapıyo
Ah canım ya nüfusumu değiştirmek için bile izin alamıyorum kaldı ki dış çekime versinler Malesef bir şanssızlık aldı başını gidiyor bu konuda bakalım zaman ne göstericek 18inde yaparız belkiGünaydın hepinize kuzular,
İşe geç kalma rekoru kırdım yine trafik sayesinde. Her gün kendi rekorumu egale ediyorum resmen
Kuzuu inanmıyorum bunaa, ben de burada hava güzel olunca seni düşünmüştüm herhalde orda da güzeldir şansına çok güzel denk geldi falan diye ...
Gerçektençok ilginç bişey yaşamışsın , bunlar nasıl çalışıyorlar hiç anlamıyorum ya . Herşeyden bihaber açmış dükkanı takılıyolar öyle demek ki. Saçmalık ötesi bi durum hakikaten.
Kuzucum sen fotoğrafçını sıkıştır, gerekirse bir gün bi şekilde izin al falan halletmeye çalış havalar soğumadan bence.
Ama kızların dediği gibi şuan olmamış olmasına takılma çünkü olsa da içine sinmeyecekti o çok çok daha kötü bi durum.
Henüz vakit varken zaman ayarlamaya çalışırsan süper olur, canını sıkma sen ..
Ay kuzu ya ben bunu yeni gördüm ve çok güdüm
Demek ki bunlar normal evrelermiş Benimki de asimetrik örtüyodu aynı şekilde biliyosun, şimdi misler gibi. Bir de örtüp beni çağırıyo bak nasıl olmuş ama diye haha
İzin konusu ciddi sıkıntı, biz de değiştiremedik o sebepten henüz. Ama bu Cuma ya da fırsat olursa daha öncesinde halledicem o işi artık.Ah canım ya nüfusumu değiştirmek için bile izin alamıyorum kaldı ki dış çekime versinler Malesef bir şanssızlık aldı başını gidiyor bu konuda bakalım zaman ne göstericek 18inde yaparız belki
İzin konusu ciddi sıkıntı, biz de değiştiremedik o sebepten henüz. Ama bu Cuma ya da fırsat olursa daha öncesinde halledicem o işi artık.
Ben bahane uyduraerak gitmiştim çekime zaten, gerçek sebebi söylemem pek mümkün değildi
İnşallah yaparsınız 18inde, fazla zaman kaybetmeden çıkmış olur bu iş de aradan :)
Ay hakikaten yaaa Olsun pes etmek yok kuzu, o çekim olacak! Hiçkimse, hiçbirşey mani olamaz bunaBayramda olacaktı kuaför bulamadık sonra fotoğrafçı yüzünden ertelendi dünde kuaför. Sanki herşey çekim yapmamamız için oluyor
günaydın kızlar,Resim çekemiyordum ne yazık ki :) Sonra sıkıntı çıkıyor.
Sen ne kadar çok fincan almışsın öyle şimdi baktım :) Güle güle kullan
canım ya aksilik olmuş üzülme senin canın sağolsun eminin okadar moda girmek emek verip pazarını bu saçmalığa çevirdiler vardır bunda da bir hayır kuzumKızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Kirpik yok gidip aldık dışardan sonra yapışıtırıcamda yok dedi onu da aldık gözümde gölgeli makyaj istedim suratıma bakıyor bön bön.
Ay sinir oldum saçımıda kaynana saçı yaptılar oturdum sinirden ağladım iptal ettim çekimi de kimbilir ne zaman olur artık
ahahh yavaş yavaş alışıyolar kuzu :) ben bide amanda ne güzel örtmüş diye arıyorum malum anca akşam görüyorum örtüyü nasıl yaptıgınıGünaydın hepinize kuzular,
İşe geç kalma rekoru kırdım yine trafik sayesinde. Her gün kendi rekorumu egale ediyorum resmen
Kuzuu inanmıyorum bunaa, ben de burada hava güzel olunca seni düşünmüştüm herhalde orda da güzeldir şansına çok güzel denk geldi falan diye ...
Gerçektençok ilginç bişey yaşamışsın , bunlar nasıl çalışıyorlar hiç anlamıyorum ya . Herşeyden bihaber açmış dükkanı takılıyolar öyle demek ki. Saçmalık ötesi bi durum hakikaten.
Kuzucum sen fotoğrafçını sıkıştır, gerekirse bir gün bi şekilde izin al falan halletmeye çalış havalar soğumadan bence.
Ama kızların dediği gibi şuan olmamış olmasına takılma çünkü olsa da içine sinmeyecekti o çok çok daha kötü bi durum.
Henüz vakit varken zaman ayarlamaya çalışırsan süper olur, canını sıkma sen ..
Ay kuzu ya ben bunu yeni gördüm ve çok güdüm
Demek ki bunlar normal evrelermiş Benimki de asimetrik örtüyodu aynı şekilde biliyosun, şimdi misler gibi. Bir de örtüp beni çağırıyo bak nasıl olmuş ama diye haha
Hahah motive etmek lazım arada öyle kuzu, işe yarıyor bence deahahh yavaş yavaş alışıyolar kuzu :) ben bide amanda ne güzel örtmüş diye arıyorum malum anca akşam görüyorum örtüyü nasıl yaptıgını
Ayy kervana sende mi katıldın kuzuu, çok geçmiş olsun yaa dikkatli olmak lazım hepimizi sıradan geçirdi resmenayyy çok fena hasta oldum ben
bende bugün çok fenayım boğazlarım şiş grip oldum oda yetmedi siz anladınız 3 hastalıkla aynı zamanda uğraşıyorum yılmak yok işyerindeyim yanımdaki arkadaşımda telefon açıp ben bugün gelmiyorum demezmi tek kaldım kapanışa erken çıkacaktım ne güzel hayal işte bunlarayyy çok fena hasta oldum ben
Pes etmiyorum kanımın son damlasına kadar savaşıcamAy hakikaten yaaa Olsun pes etmek yok kuzu, o çekim olacak! Hiçkimse, hiçbirşey mani olamaz buna
Evet sinirlerim bozuldu pazarımı hiç ettiler ya evde olsam işimi gücümü yapardım en azındancanım ya aksilik olmuş üzülme senin canın sağolsun eminin okadar moda girmek emek verip pazarını bu saçmalığa çevirdiler vardır bunda da bir hayır kuzum
Aaa sendemi dikkat edin ama kendinize herkes hastaayyy çok fena hasta oldum ben
ayy burnumu ceke ceke dolanıyorum resmen :) üşeniyorum ay yerimden kalkmayaHahah motive etmek lazım arada öyle kuzu, işe yarıyor bence de
Ayy kervana sende mi katıldın kuzuu, çok geçmiş olsun yaa dikkatli olmak lazım hepimizi sıradan geçirdi resmen
Ayrıca hastayken annene gitmemeni öneririm Ben bir gittim , hatun beni geri alacaktı resmen. " Ayy bembeyaz olmuuş gitme annecim sen burda kal iki günde soldun" falan dedi hahah
ayyy herkes hasta havalardan ama çok dengesizbende bugün çok fenayım boğazlarım şiş grip oldum oda yetmedi siz anladınız 3 hastalıkla aynı zamanda uğraşıyorum yılmak yok işyerindeyim yanımdaki arkadaşımda telefon açıp ben bugün gelmiyorum demezmi tek kaldım kapanışa erken çıkacaktım ne güzel hayal işte bunlar
evet yaa kemiklerim ağırıyo resmenPes etmiyorum kanımın son damlasına kadar savaşıcam
Evet sinirlerim bozuldu pazarımı hiç ettiler ya evde olsam işimi gücümü yapardım en azından
Aaa sendemi dikkat edin ama kendinize herkes hasta