• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

geçmiş olsun canım :KK43:

kötü olmuş canım ama boşver takılıp üzme kendini. düğün günü böyle bişi olsaydı felaket olurdu ama sadece çekim olacak stres yapma keyfini çıkar
sağol kuzumm :KK61:

canım güzel olsun geç olsun izmirdeydin sanırım ki orda daha geç soğumaz mı hava kuşum
Evet izmirdeyim canım yağmurdan falan korkuyorum bakalım kısmet artık ya napalım
Kalmaz o kadar kuzu havalar sadece sabah saatlerinde soğuk öğlenleri mis gibi

Evet öğlenleri sıcak yağmur yağmazsa yapabiliriz herhalde

Günaydın hepinize kuzular,
İşe geç kalma rekoru kırdım yine trafik sayesinde. Her gün kendi rekorumu egale ediyorum resmen :D

Kızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Kirpik yok gidip aldık dışardan sonra yapışıtırıcamda yok dedi onu da aldık gözümde gölgeli makyaj istedim suratıma bakıyor bön bön.
Ay sinir oldum saçımıda kaynana saçı yaptılar oturdum sinirden ağladım iptal ettim çekimi de kimbilir ne zaman olur artık
Kuzuu inanmıyorum bunaa, ben de burada hava güzel olunca seni düşünmüştüm herhalde orda da güzeldir şansına çok güzel denk geldi falan diye ...
Gerçektençok ilginç bişey yaşamışsın , bunlar nasıl çalışıyorlar hiç anlamıyorum ya . Herşeyden bihaber açmış dükkanı takılıyolar öyle demek ki. Saçmalık ötesi bi durum hakikaten.
Kuzucum sen fotoğrafçını sıkıştır, gerekirse bir gün bi şekilde izin al falan halletmeye çalış havalar soğumadan bence.
Ama kızların dediği gibi şuan olmamış olmasına takılma çünkü olsa da içine sinmeyecekti o çok çok daha kötü bi durum.
Henüz vakit varken zaman ayarlamaya çalışırsan süper olur, canını sıkma sen ..
:KK70::KK70: ama saolsun eş yardımıda var tabi :) sana demiştim ya örtüyü çok komik örtüyo şimdi bi görsen kuzu nasıl güzel yapıyo :KK70:
Ay kuzu ya ben bunu yeni gördüm ve çok güdüm :D
Demek ki bunlar normal evrelermiş :D Benimki de asimetrik örtüyodu aynı şekilde biliyosun, şimdi misler gibi. Bir de örtüp beni çağırıyo bak nasıl olmuş ama diye haha :D

İşe geç kalma rekoru kırdım yine trafik sayesinde. Her gün kendi rekorumu egale ediyorum resmen :KK70:

Kuzuu inanmıyorum bunaa, ben de burada hava güzel olunca seni düşünmüştüm herhalde orda da güzeldir şansına çok güzel denk geldi falan diye ...
Gerçektençok ilginç bişey yaşamışsın , bunlar nasıl çalışıyorlar hiç anlamıyorum ya . Herşeyden bihaber açmış dükkanı takılıyolar öyle demek ki. Saçmalık ötesi bi durum hakikaten.
Kuzucum sen fotoğrafçını sıkıştır, gerekirse bir gün bi şekilde izin al falan halletmeye çalış havalar soğumadan bence.
Ama kızların dediği gibi şuan olmamış olmasına takılma çünkü olsa da içine sinmeyecekti o çok çok daha kötü bi durum.

Ay kuzu ya ben bunu yeni gördüm ve çok güdüm :KK70:
Demek ki bunlar normal evrelermiş :KK70: Benimki de asimetrik örtüyodu aynı şekilde biliyosun, şimdi misler gibi. Bir de örtüp beni çağırıyo bak nasıl olmuş ama diye haha :KK70:
Ah canım ya nüfusumu değiştirmek için bile izin alamıyorum kaldı ki dış çekime versinler :D Malesef bir şanssızlık aldı başını gidiyor bu konuda bakalım zaman ne göstericek 18inde yaparız belki

Ah canım ya nüfusumu değiştirmek için bile izin alamıyorum kaldı ki dış çekime versinler :KK70: Malesef bir şanssızlık aldı başını gidiyor bu konuda bakalım zaman ne göstericek 18inde yaparız belki
İzin konusu ciddi sıkıntı, biz de değiştiremedik o sebepten henüz. Ama bu Cuma ya da fırsat olursa daha öncesinde halledicem o işi artık.
Ben bahane uyduraerak gitmiştim çekime zaten, gerçek sebebi söylemem pek mümkün değildi :D
İnşallah yaparsınız 18inde, fazla zaman kaybetmeden çıkmış olur bu iş de aradan :)

İzin konusu ciddi sıkıntı, biz de değiştiremedik o sebepten henüz. Ama bu Cuma ya da fırsat olursa daha öncesinde halledicem o işi artık.
Ben bahane uyduraerak gitmiştim çekime zaten, gerçek sebebi söylemem pek mümkün değildi :KK70:
İnşallah yaparsınız 18inde, fazla zaman kaybetmeden çıkmış olur bu iş de aradan :)

Bayramda olacaktı kuaför bulamadık sonra fotoğrafçı yüzünden ertelendi dünde kuaför. Sanki herşey çekim yapmamamız için oluyor :D

Bayramda olacaktı kuaför bulamadık sonra fotoğrafçı yüzünden ertelendi dünde kuaför. Sanki herşey çekim yapmamamız için oluyor :KK70:
Ay hakikaten yaaa :D Olsun pes etmek yok kuzu, o çekim olacak! :D Hiçkimse, hiçbirşey mani olamaz buna :D :D

Resim çekemiyordum ne yazık ki :) Sonra sıkıntı çıkıyor.
Sen ne kadar çok fincan almışsın öyle şimdi baktım :) Güle güle kullan
günaydın kızlar,
biliyor musunuz aslında o gördüklerin fincan takımlarını hiçbirini ben almadım hatta 1-2 takım anneme bile verdim hepsi hediye nedense aynı şeyler geliyor :KK48: hatta dün tesadüfen mutfak dolabından bir şey alıyordum oralarda da çeyizlerim var düşün evin her yerini işgal etmiş durumdayım. dedim ki kendi kendime bunlarda ne var bir baktım güraldan 12 adet yemek takımı şoka girdim diğerlerini de tek tek çıkarttım resimleyip albüme koydum. yani dedim ki ne var ne yok çıkartayım boşuna fazladan niye alıyım şuanda 3 takım yemek takımım oldu.

Kızlar günaydın dün dış çekimimiz vardı ama kuaför azizliğinden çekimi iptal ettim. 3 yaşında ki çocuğun eline makyaj malzemesi versem inanın daha güzel yapardı.
Kirpik yok gidip aldık dışardan sonra yapışıtırıcamda yok dedi onu da aldık gözümde gölgeli makyaj istedim suratıma bakıyor bön bön.
Ay sinir oldum saçımıda kaynana saçı yaptılar oturdum sinirden ağladım iptal ettim çekimi de kimbilir ne zaman olur artık
canım ya aksilik olmuş üzülme senin canın sağolsun eminin okadar moda girmek emek verip pazarını bu saçmalığa çevirdiler vardır bunda da bir hayır kuzum

İşe geç kalma rekoru kırdım yine trafik sayesinde. Her gün kendi rekorumu egale ediyorum resmen :KK70:

Ay kuzu ya ben bunu yeni gördüm ve çok güdüm :KK70:
Demek ki bunlar normal evrelermiş :KK70: Benimki de asimetrik örtüyodu aynı şekilde biliyosun, şimdi misler gibi. Bir de örtüp beni çağırıyo bak nasıl olmuş ama diye haha :KK70:
ahahh yavaş yavaş alışıyolar kuzu :) ben bide amanda ne güzel örtmüş diye arıyorum malum anca akşam görüyorum örtüyü nasıl yaptıgını :D

ahahh yavaş yavaş alışıyolar kuzu :) ben bide amanda ne güzel örtmüş diye arıyorum malum anca akşam görüyorum örtüyü nasıl yaptıgını :KK70:
Hahah motive etmek lazım arada öyle kuzu, işe yarıyor bence de :D :D
ayyy çok fena hasta oldum ben :KK43: :cry:
Ayy kervana sende mi katıldın kuzuu, çok geçmiş olsun yaa dikkatli olmak lazım hepimizi sıradan geçirdi resmen :(
Ayrıca hastayken annene gitmemeni öneririm :D Ben bir gittim , hatun beni geri alacaktı resmen. " Ayy bembeyaz olmuuş gitme annecim sen burda kal iki günde soldun" falan dedi hahah :D

bende bugün çok fenayım boğazlarım şiş grip oldum oda yetmedi siz anladınız 3 hastalıkla aynı zamanda uğraşıyorum yılmak yok işyerindeyim yanımdaki arkadaşımda telefon açıp ben bugün gelmiyorum demezmi tek kaldım kapanışa erken çıkacaktım ne güzel hayal işte bunlar :KK56:

Ay hakikaten yaaa :KK70: Olsun pes etmek yok kuzu, o çekim olacak! :KK70: Hiçkimse, hiçbirşey mani olamaz buna :KK70: :KK70:
Pes etmiyorum kanımın son damlasına kadar savaşıcam :D
canım ya aksilik olmuş üzülme senin canın sağolsun eminin okadar moda girmek emek verip pazarını bu saçmalığa çevirdiler vardır bunda da bir hayır kuzum
Evet sinirlerim bozuldu pazarımı hiç ettiler ya evde olsam işimi gücümü yapardım en azından
Aaa sendemi dikkat edin ama kendinize herkes hasta

Kızlar bende size birşey anlatayım dejavu olayı var ya bende 13 yaşımdan beri farklı bir etki yaratır elim uyuşur ve kendimi çok kötü hissederim tanımlayamadığım bir his özellikle evin sokak kapısını açarken yaşıyorum çok saçma ama..

Bugün kendi evimde de oldu ilk defa ve olaydan 5 dk sonra bilinç kaybı yaşadım eşimi kendimi tanıyorum ama ne zaman evlendik düğünümüz nişanımız balayımız vs hiç bişey hatırlayamadım eşim dalga geçtiğimi sandı hatta 15 dk sonra falan yerine geldi yavaş yavaş herşey çok anormal değilmi bu durum ya :KK17:

Hahah motive etmek lazım arada öyle kuzu, işe yarıyor bence de :KK70: :KK70:

Ayy kervana sende mi katıldın kuzuu, çok geçmiş olsun yaa dikkatli olmak lazım hepimizi sıradan geçirdi resmen :KK43:
Ayrıca hastayken annene gitmemeni öneririm :KK70: Ben bir gittim , hatun beni geri alacaktı resmen. " Ayy bembeyaz olmuuş gitme annecim sen burda kal iki günde soldun" falan dedi hahah :KK70:
:D :D ayy burnumu ceke ceke dolanıyorum resmen :) üşeniyorum ay yerimden kalkmaya

bende bugün çok fenayım boğazlarım şiş grip oldum oda yetmedi siz anladınız 3 hastalıkla aynı zamanda uğraşıyorum yılmak yok işyerindeyim yanımdaki arkadaşımda telefon açıp ben bugün gelmiyorum demezmi tek kaldım kapanışa erken çıkacaktım ne güzel hayal işte bunlar :KK56:
ayyy herkes hasta havalardan ama çok dengesiz

Pes etmiyorum kanımın son damlasına kadar savaşıcam :KK70:

Evet sinirlerim bozuldu pazarımı hiç ettiler ya evde olsam işimi gücümü yapardım en azından

Aaa sendemi dikkat edin ama kendinize herkes hasta
evet yaa kemiklerim ağırıyo resmen

Back