• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım hastaneye gidip doktor dan rapor vermesini isteyebilirsin. yada işyeri hekimi seni hastaneye sevk edebilir. ozaman sorun olmaz sanırım. ama bu uyuşmalar ihmal edilecek şeyler değil kuzucum

albümün dışını çektim instagrama attım kızlar ara sayfaları çekmeyi unutmuşum :)

c.tesiye ayarladım canım gidicem bakalım birşey çıkmaz umarım

merhaba arkadaşlar ,
binbir deri ile ilgili soruna deva olan aleo vera jelinin faydalarını bilmeyeniniz yoktur ...
bahçemizde yetiştirdiğimiz aleo veraların jellerini 100 ml lik kavanozlarda satışa çıkartıyoruz saf aleo vera jeli olup içinde herhangi bir katkı maddesi kesinlikle yoktur... buzdolabınızda istediğiniz kadar saklayabilirsiniz...
benim en çok kullandığım ve faydasını gördğüm alanları size söyleyeyim...
-göz çevresi morluk şişlik ve nemsizliğe bire bir ,
-yüz de akne sivilce gibi doku bozukluklarını 1-2 kullanımda sakinleştiriyor,
-gözenekleri sıkılaştırıyor ve yüze saydamlık berraklık veriyor,
-gündüzleri bile makyaj altına baz olarak nemlendirici gibi sürebilirsiniz cilt anında emiyor,
-yanık pişik güneş yanığı gibi tahriplerde kullanıldığında anında yangıyı alıp deriyi sakinleştiriyor,
-haftada bir iki defa meyve kokteylleri ile denedim içerisinde harika vitaminler amino asitler bulunmakta...

kavanoz fiyatı : 7 tl +kargo ücretidir.
piyasada fiyatlar çok değişken ama hiç bir katkı maddesi bulunmayan bir ürün alacaksınız ve tamamen kendi özünden oluşan ....

canım iyiyim işte havadan mıdır neden canım çalışmak istemiyor önümde yığınla iş
sen ne yaptın yemek işleri falan nasıl gidiyor?eksikleri tamamlıyo musun?

o durum bende de var ya , içimden çalışmak gelmiyor :KK53: yemek yapmaya çalışıyorum diyelim, :KK53: eksik kısmına da hiç girmedim henüz, o kadar çok sıkılmışım ki çeyiz almaktan içimden gelmiyor :KK53:

hoşbuldum canımmm :)

albüm yaptım sizin için :) bir bakın bakayım :)
Kuzuu çooook beğendim beeen :)
Herşey çok güzel olmuş, dinlendirici bi havası var ayrıca buradan onu aldım ben :) . Salondaki halının tonunu da ayrıca bi sevdim soft soft :)
Güle güle huzurla oturun bir ömür İnşallah :)

Kuzuu çooook beğendim beeen :)
Herşey çok güzel olmuş, dinlendirici bi havası var ayrıca buradan onu aldım ben :) . Salondaki halının tonunu da ayrıca bi sevdim soft soft :)
Güle güle huzurla oturun bir ömür İnşallah :)

:rolleyes::rolleyes: çok mutlu oldum bak şimdi , çok teşekkür ederim ayrıca :oops:

Hepimiz huzurla, sağlıkla oturalım inşallah :KK68:

o durum bende de var ya , içimden çalışmak gelmiyor :KK53: yemek yapmaya çalışıyorum diyelim, :KK53: eksik kısmına da hiç girmedim henüz, o kadar çok sıkılmışım ki çeyiz almaktan içimden gelmiyor :KK53:
ya bende işi bırakasım var bu ara delirdim galiba kendi mesleğime dönesim var
yemek yapmışssındır ya
demek çeyiz almaktan yıldın vay arkadaş ilk defa duydum bunu bizim topikte:KK70:

Aramızda kalacak merak etme :KK70:
Haha ayrıca alır gibi olmak nasıl bişey ya haha :KK70:
yani aldım kart bilgilerini girdim onaylamadım gibi birşey vazgeçtim o an dur kartını önce bi öde dedim

:rolleyes::rolleyes: çok mutlu oldum bak şimdi , çok teşekkür ederim ayrıca :oops:

Hepimiz huzurla, sağlıkla oturalım inşallah :KK68:
canım ben kaçırmışım fotolorı yeni gördüm çok ferah görünüyor eviniz huzurlu mutlu oturun çok güzelmiş eviniz

Back