kesinlikle @Conchiglia bu işi iyi kıvırdı onu liste dışı bıraktımcurlygirl Ayyy hahah çok güldüm
Sanmıyorum kuzu ya bence genel ortalamaya bakarsak çok farklı değiliz pasaklı olduğumuzu da düşünmüyorum benama ne yalan söyleyeyim @Conchiglia yı bu gruba dahil etmek gelmiyor içimden pek
Kuzu dediğim gibi bence genel larak aynı durumdayız çalışırken evin eksiksizolması çok zor..
Eş yardımı ile biraz çıta yükselebilir ki ben de o olmasa gerçekten pasaklılıkta 1. sırada olabilirdim.
Sizde o durum nasıl
öylede yere sürünüyor , ben ince örtü bakayım ..olmazsa idare edicez bununla
Mrs Pink canım hayırlısı beklemekten başka şansın yok ama önümüzde ki ay göz gezdir ilanlara ne olur ne olmaz.
greenandblue dışarı sarkmıyormu bu örtü
curlygirl Ayyy hahah çok güldüm
Sanmıyorum kuzu ya bence genel ortalamaya bakarsak çok farklı değiliz pasaklı olduğumuzu da düşünmüyorum benama ne yalan söyleyeyim @Conchiglia yı bu gruba dahil etmek gelmiyor içimden pek
Kuzu dediğim gibi bence genel larak aynı durumdayız çalışırken evin eksiksizolması çok zor..
Eş yardımı ile biraz çıta yükselebilir ki ben de o olmasa gerçekten pasaklılıkta 1. sırada olabilirdim.
Sizde o durum nasıl
o tüyler yıkanmadan geçmicek sanırımeş yardımı olmazsa oturup ağlardım zatenyardımcı oluyor bana , tek yaşadığı için baya tecrübeli de..
ben halılardan çıkan o uyuz tüylere de ayrıca sinir oluyorum
Kuzu bunu bile örttüysen ince örtü ile sen bu işi kıvırabilirsin diye düşünüyorum ben
Bu iyi haber , aman nazar değidirmeyelim kalırız ortada mazallaheş yardımı olmazsa oturup ağlardım zatenyardımcı oluyor bana , tek yaşadığı için baya tecrübeli de..
ben halılardan çıkan o uyuz tüylere de ayrıca sinir oluyorum
Bu iyi haber , aman nazar değidirmeyelim kalırız ortada mazallah
Ya ou demeyeydin iyidi ayrıca, enn nefret ettiğim şey! Ya süpürgenin ahznesini boşaltarak başlıyorum ama süpürgeyi halıya koyar koymaz öbek öbek doluyo inanamıyorum.
Bir de koltuklar bordo , üstünde beyaz beyaz tüyler. Gerçekten bunalttı
Ay ben annemin verdiklerini attım vallahi yalan yokKızlar buzluğa kışlık bişeyler attınız mı ?
Yıkanmazsa çok uzun sürecek gibi evet, salon halım incecik bir de görünüşte tüylü bişey de değil neresinden çıkıyor anlamıyorum.Aman nazar değmesin
o süpürgeden çıkanlarla yastık yapılır ya, hemen geçmezmiş bir de..mecbur çekicez sanırım.. benim de yatak odası siyahüstünde ne de güzel gözüküyor tozlar
bende tüm gün çalışanlardanım sabah 10.30 akşam 19.0Ya ben çok balık hafızalıyım, kim çalışıyor kim çalışmıyor hep unutuyorum
Seni de çalışmıyosun sanıyodum yaa Allah Allaah
Kızlar buzluğa kışlık bişeyler attınız mı ?
bendede annemin yaptığı domatesler varAy ben annemin verdiklerini attım vallahi yalan yok
Biber, barbunya, taze fasulye falan.
Bir de buzluk haricinde yine annemin yaptığı domatesler var kış için kavanozlanmış.
Bugünki hedefim de uzun zamandır üstünde çalıştıkları organik tarhanayı kapıp gelmek
Yıkanmazsa çok uzun sürecek gibi evet, salon halım incecik bir de görünüşte tüylü bişey de değil neresinden çıkıyor anlamıyorum.
Siyahda da feci olur gerçekten. Aman sabır artık, sabrın sonu selamet olur inşallah!
Hihi sağolsunlar vallahi, hala elleri üstümüzde Allah eksik etmesin hiçbendede annemin yaptığı domatesler varbaşka bişi yok yapmak lazım bence
Evet ben de bekliyorum dayanamdığım yerde pes eicem. Eşime kalsa çoktan göndermiştik de tertemiz yepyeni kıyamadım henüzbaktım sabrımı taşırdı yıkamaya gönderirim
Kızlar buzluğa kışlık bişeyler attınız mı ?
Evet ben de bekliyorum dayanamdığım yerde pes eicem. Eşime kalsa çoktan göndermiştik de tertemiz yepyeni kıyamadım henüz[/QUOT
aynen yıkanması demek az da olsa yıpranması demek , direnelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?