• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Valla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.
Oooo dikkat edin kuzularr kendinize

Ayy aman dikkat et ya her mevsim geçişi aynı terane bi kurtulamadık hastalıklardan :KK70: Gerçi ben kolay hastalanmam bu seviyede kalırım genelde inşallah yine öyle olur :KK70:

Servis şoförüne selam olsun ne diyeyim...

Bizden de selamlar ozaman kuzucum şoför beye :KK12: dikkat etmeye çalışıyorum maskeylemi gelsem acaba işe :D

çok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendineee
Sağol canım
Hmm anladım canım ah şu izin olayları yokmu benimde öğleden sonra işim var nüfusta ve noterde ama müdürüm izin vermedi yoğun bakarız dedi :63:
Bizim şirkette de hasta çok ya salgın varmış korkuyorum bende olucam diye :KK17: İlaç alıyormusun canım ?
Sorma ya izin konusu kabus zaten, bu halde işe geleceğim aklıma gelmezdi ama mecbur :(
Valla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.
Ben de öyledim işte bir de ekstraları.
Zaten benim de aklıma geldi. Pazartesi ben de 45 dk mimnibüs beklemiştim hatırlarsan senin geç kaldığın gündü.
Ona bağladım ben de hastalığımı :(

Sağol canım

Sorma ya izin konusu kabus zaten, bu halde işe geleceğim aklıma gelmezdi ama mecbur :KK43:

Zaten benim de aklıma geldi. Pazartesi ben de 45 dk mimnibüs beklemiştim hatırlarsan senin geç kaldığın gündü.
Ona bağladım ben de hastalığımı :KK43:

Hepiniz p.tesi kaptınız şifayı :( akşamları dinlenmeye çalışın bari

Bizden de selamlar ozaman kuzucum şoför beye :KK12: dikkat etmeye çalışıyorum maskeylemi gelsem acaba işe :KK70:
Mantıklı çözüm, kesin yap derim :D
Seni almamıştı dimi :KK11: ayy kimsedemi olmuyo seni aricak kuzu
Ya kuzu zaten beklemeyip gitme mevzusu değil ki, bu iki gün üst üste 15 dk rötarlı geldi, kimseye bi haber vermedi, 2. gün de benim önümden basıp geçti, etrafta ne taksi var ne yollar açık gidemedim bi türlü. Sonra zaten taksi parasını da ona ödettiler muhtemelen. Yani sen oradan yolcu alıyorsun, onca yağmurda bekletmişsin, durup bir bakmak zorundasın.. Hani bu beni görmez kesin diyerek bile bile de açıkta bekledim saklanmadım yağmurdan. Zaten garip garip tripleri var kaç kişi şikayet etti adamı bana mısın demiyor. 2 saniye beklediği adamın arkasından bi ton laf söylüyor.
Ona bağladım ben de hastalığımı :KK43:
Ah şu okullar bir açıldı olan bize oldu galiba.

Mantıklı çözüm, kesin yap derim :KK70:

Ya kuzu zaten beklemeyip gitme mevzusu değil ki, bu iki gün üst üste 15 dk rötarlı geldi, kimseye bi haber vermedi, 2. gün de benim önümden basıp geçti, etrafta ne taksi var ne yollar açık gidemedim bi türlü. Sonra zaten taksi parasını da ona ödettiler muhtemelen. Yani sen oradan yolcu alıyorsun, onca yağmurda bekletmişsin, durup bir bakmak zorundasın.. Hani bu beni görmez kesin diyerek bile bile de açıkta bekledim saklanmadım yağmurdan. Zaten garip garip tripleri var kaç kişi şikayet etti adamı bana mısın demiyor. 2 saniye beklediği adamın arkasından bi ton laf söylüyor.

Ah şu okullar bir açıldı olan bize oldu galiba.
Hadi yaaa :KK57: sorunlu heralde yaa bazen oluyo öyle tipler bizimde önceki amca öyle tuhaftı şikayet edin firmaya değişsinler ki değişmek zorundalarda iki çemkirip kırıcaksın kafasını

Hadi yaaa :KK57: sorunlu heralde yaa bazen oluyo öyle tipler bizimde önceki amca öyle tuhaftı şikayet edin firmaya değişsinler ki değişmek zorundalarda iki çemkirip kırıcaksın kafasını
Şikayet ettik özür için pizza kola yolladılar :D
Evet kuzu ya , lanetli Pazartesiymiş baya :)

Evet öğrencilere karşı çok sinirliyim bu ara hiç güzel şeyler geçmiyor içimden :KK70:
Lanetli perşembe artık pazartesi olarak hizmet vermekte :D

Şikayet ettik özür için pizza kola yolladılar :KK70:

Lanetli perşembe artık pazartesi olarak hizmet vermekte :KK70:
yani sende ye pizzayı iç kolanı sus bırak amca söylensin sen yağmurda ıslan hasta ol iizn alama:KK70::KK70::KK70:
ama pizza var yani:KK70::KK70:

kuzum ya yazıkcağızlar servislerde uyuklayarak gidiyor
olmadı otobüs falan çoçukcağızlar mevcut araçları kullanıyor sen örtmenlere müdürlere kız:KK70:
Onlara kızmaya da benim içim el vemiyor işte, yapamam olmaz! :D
Onlar uyukladığı için ben oturup da uyuklayamıyorum ayrıca minibüste ya o da ayrı bir dert :D :D

baklavaya kandırabiliriz yani seni:KK70::KK70:
Ay çok seviyorum fıstıklı baklavayı :D Hazır çılgınlar gibi kilo vermişken bol bol tatlı yiyebilirim bence :D
Onlara kızmaya da benim içim el vemiyor işte, yapamam olmaz! :KK70:
Onlar uyukladığı için ben oturup da uyuklayamıyorum ayrıca minibüste ya o da ayrı bir dert :KK70: :KK70:
Zalımsın pinkciğim :D

Back