Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde içim itiriyor sanki ateşi hissediyorum çok dikkatli olmalıyız kuzuAyy kızlar yaaa dayanılmaz bi şekilde ağrıyo bütün kemiklerim , çok kötü bi hal aldı bi anda nasıl bişeymiş bu yaa
ay sevindimHeh tabaklar tammış sıkıntı yok Annem baktı şimdi
Ayy kızlar yaaa dayanılmaz bi şekilde ağrıyo bütün kemiklerim , çok kötü bi hal aldı bi anda nasıl bişeymiş bu yaa
Ayy noldu size birden biree. Kalın giyinin artık çok soğuk ben de tir tir titriyorumbenimde içim itiriyor sanki ateşi hissediyorum çok dikkatli olmalıyız kuzu
Ayy kızlar yaaa dayanılmaz bi şekilde ağrıyo bütün kemiklerim , çok kötü bi hal aldı bi anda nasıl bişeymiş bu yaa
Hasta oluyosunuz kuzular dikkat edin önleyici şeyler için bari havaların dengesizliğinden oluyobenimde içim itiriyor sanki ateşi hissediyorum çok dikkatli olmalıyız kuzu
iyi bariHeh tabaklar tammış sıkıntı yok Annem baktı şimdi
Ayy noldu size birden biree. Kalın giyinin artık çok soğuk ben de tir tir titriyorum
bildiğin boğazlı kazak giydim dikkatte ediyorum ama dinlenemediğimden vücudumun güçsüz kaldığını düşünüyorum vitamin falan almam lazım heralde. akşam dahada fazla yükleme yapmam lazımHasta oluyosunuz kuzular dikkat edin önleyici şeyler için bari havaların dengesizliğinden oluyo
Dinlen akşamları kuzu bırak yapma iş birazbildiğin boğazlı kazak giydim dikkatte ediyorum ama dinlenemediğimden vücudumun güçsüz kaldığını düşünüyorum vitamin falan almam lazım heralde. akşam dahada fazla yükleme yapmam lazım
Ayy baya da kalın giymişsin, vitamin mantıklı çözüm, dopal yollardan c vitamini almaya da bak derim daha temizbildiğin boğazlı kazak giydim dikkatte ediyorum ama dinlenemediğimden vücudumun güçsüz kaldığını düşünüyorum vitamin falan almam lazım heralde. akşam dahada fazla yükleme yapmam lazım
Canım ya dikkat et kendine bol bol meyve ye vitamin almalısın bu havalar çok tehlikeliKızlar Günaydıın,
Dünkü kemik ağrılarının acısı akşam eve gittikten sonra fena halde çıktı, anca gelebildim ben de kendimi zorlayıp