• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa kızlar nerdesiniz bakıyım ses seda yok bugün :KK12:
YEKTA61 YEKTA61 iyiyim canım benim evlendik ama koşturmaca bitmedi:-) sen nasılsın ?
Mrs Pink Mrs Pink nerdesiiin seen ?
Kuzu geldim buradayım . Dediğim gibi dün kemiklerim ağrıyodu ya eve gittim felaket bir hal aldı iyice. Ağrılar üşüme titreme bir de bağırsak bozuldu.. Bütün gün yattım ama faydası da yok eşim uğraşıp durdu akşam sağolsun nane limonlar çorbalar. Üşüme kısmı geçti en azından . İşe de anca gelebildim kalkamadım yataktan sabah bi türlü :(

Kızlar Günaydıın,
Dünkü kemik ağrılarının acısı akşam eve gittikten sonra fena halde çıktı, anca gelebildim ben de kendimi zorlayıp :KK43:
Kuzu havalar çok dengesiz dikkat et aslında ben hep hasta olmiim diye tylolhot falan içireim bu durumlarda yararıda olur

Aaa kızlar nerdesiniz bakıyım ses seda yok bugün :KK12:
YEKTA61 YEKTA61 iyiyim canım benim evlendik ama koşturmaca bitmedi:-) sen nasılsın ?
Mrs Pink Mrs Pink nerdesiiin seen ?
bende iyiym çok şükür canımm. Ne gibi koşturmacalar yapıyorsun bakıyim malum 3 hafta sonra aynı maratona bende katılacağımm

Kuzu geldim buradayım . Dediğim gibi dün kemiklerim ağrıyodu ya eve gittim felaket bir hal aldı iyice. Ağrılar üşüme titreme bir de bağırsak bozuldu.. Bütün gün yattım ama faydası da yok eşim uğraşıp durdu akşam sağolsun nane limonlar çorbalar. Üşüme kısmı geçti en azından . İşe de anca gelebildim kalkamadım yataktan sabah bi türlü :KK43:
Canım ya keşke gelmeseydin dinlenseydin evde bu hastalık yatmadan geçmiyor :(
evettt biraz sakiniz bugünn
Evet ya havada spğuk zaten içim sıkıldı :-)
bende iyiym çok şükür canımm. Ne gibi koşturmacalar yapıyorsun bakıyim malum 3 hafta sonra aynı maratona bende katılacağımm

Valla düzen oturmadı işte dünde dert yandım burada :-) yemek çamaşır ütü vs derken koşturmaca devam ediyor düzenimiz oturana kadar böyle

Canım ya dikkat et kendine bol bol meyve ye vitamin almalısın bu havalar çok tehlikeli
geçmiş olsun canım dikkat et havalar çok fena oldu birden
Kuzu havalar çok dengesiz dikkat et aslında ben hep hasta olmiim diye tylolhot falan içireim bu durumlarda yararıda olur

Geçmiş olsun canım :KK43:
Sağolun kuzular, senelerdir hasta olmuyordum acısı çıktı herhalde o yüzden :)
Aman diyim siz dikkat edin de yakalanmayın, gerçekten felaket bir durum bu :( Şimdi yine iyiyim ama akşam çorba içtiğim kaseyi elimde tutacak kadar bile gücüm yoktu resmen.
Geç de olsa durdurmaya çalışıyorum artık :)

Canım ya keşke gelmeseydin dinlenseydin evde bu hastalık yatmadan geçmiyor :KK43:
Kuzu izinden çıktık falan sorun çıksın istemedim. Bir de fotoğraf çekimi zamanı (foto çekimini ileri bir güne almaya karar verdiğim için) hastayım demek zorunda kalmıştım. O yüzden söyleyemedim. Ama dediğin gibi zaten kalktığım an kemikler sızlıyo . Bi an önce kurtulmam gerek. Siz de dikkatli olun dediğim gibi

Kuzu izinden çıktık falan sorun çıksın istemedim. Bir de fotoğraf çekimi zamanı (foto çekimini ileri bir güne almaya karar verdiğim için) hastayım demek zorunda kalmıştım. O yüzden söyleyemedim. Ama dediğin gibi zaten kalktığım an kemikler sızlıyo . Bi an önce kurtulmam gerek. Siz de dikkatli olun dediğim gibi
Huff kahrolsun şu izin isteme çekingenliklerimiz ya, nasıl suçlu hissediyoruz bir de. Hastasın yahu, kımıldayamadan işe mi gidilirmiş

çok geçmiş olsun kuzu dikkat et kendineee

Canım ya keşke gelmeseydin dinlenseydin evde bu hastalık yatmadan geçmiyor :KK43:

Valla düzen oturmadı işte dünde dert yandım burada :-) yemek çamaşır ütü vs derken koşturmaca devam ediyor düzenimiz oturana kadar böyle
offofff ben nasıl baş ediceö hiç bilmiyorumm :)

Ben de katılıyorum aranıza, hayırlı uğurlu olsun :KK70:
Allah allah nazar değdi bizim kızlara sende hemen önlem al limonn ye :-)

Hmm anladım canım ah şu izin olayları yokmu benimde öğleden sonra işim var nüfusta ve noterde ama müdürüm izin vermedi yoğun bakarız dedi :63:
Bizim şirkette de hasta çok ya salgın varmış korkuyorum bende olucam diye :KK17: İlaç alıyormusun canım ?

Ayy deme kuzu, önlem al acil. Ben bir kaç saat içinde o hali alacağımı bilsem neler yaoardım kimbilir. Bir anda bastırdı resmen
Valla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.

Benimde uyuyasım var bu havalarda :)

Valla baş ağrıları tir tir titremeler.. Kışlık battaniyemle uyudum bana mısın demedi sabaha kadar titremekten uyuyamadım, kazak üstüne hırka giydim, klima açıyorum hala üşüyorum. Ben yağmurda çok ıslanmıştım pazartesi, bileğime kadar suyun içinde yürümek zorunda kaldım yarım saat, salı sabahı da yağmur altında servis bekledim baya üşüdüm onların acısı çıkıyor galiba.
E daha ne olsun acaba kuzu hasta olman için tüm şartlar oluşmuş :KK43:

Allah allah nazar değdi bizim kızlara sende hemen önlem al limonn ye :-)

Hmm anladım canım ah şu izin olayları yokmu benimde öğleden sonra işim var nüfusta ve noterde ama müdürüm izin vermedi yoğun bakarız dedi :63:
Bizim şirkette de hasta çok ya salgın varmış korkuyorum bende olucam diye :KK17: İlaç alıyormusun canım ?
Ayy aman dikkat et ya her mevsim geçişi aynı terane bi kurtulamadık hastalıklardan :D Gerçi ben kolay hastalanmam bu seviyede kalırım genelde inşallah yine öyle olur :D

Back