• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu 6.45 gibi kalkıyo servisler işte 6.50 de evdeyim :KK70:
Ayy kolay gidilir de bu kadar da değil haha nasıl olur ya hiç binmesen daha iyi belki de :D
Süper valla , of ben de evlenmeden önce 10-15 dk da varıyordum şimdi 45 dk 1 saat oldu ya sinirlerim bozuluyo tam bi çile yolu da :(
öğlene çalış sen olmassa :KK70:
Hahah hayır demem tabi amaa... :D :D

Ayy kolay gidilir de bu kadar da değil haha nasıl olur ya hiç binmesen daha iyi belki de :KK70:
Süper valla , of ben de evlenmeden önce 10-15 dk da varıyordum şimdi 45 dk 1 saat oldu ya sinirlerim bozuluyo tam bi çile yolu da :KK43:

Hahah hayır demem tabi amaa... :KK70: :KK70:
Kuzuu arada bi yol var diye uzuyo direk geçiş olsa 2 dak :) ama yürüsem 10-12 dakika işte :KK70: ayrıca sabahta erken geliyorumm ya ben 7.40ta burdayım oo uzak mı o kadar ev

Kuzuu arada bi yol var diye uzuyo direk geçiş olsa 2 dak :) ama yürüsem 10-12 dakika işte :KK70: ayrıca sabahta erken geliyorumm ya ben 7.40ta burdayım oo uzak mı o kadar ev
Ay süper vallahi ya , yakınlık ve kolay gidiş büyük şans :)
Aslında öyle uzak değil kuzu sıkıntı metro çalışmasının olması evin olduğu bölgede. O sebepten yollar değişti her yer tek bir yola bağlanıyo ve trafik yüzünden süre uzuyo yol. O bittiğinde inanılmaz kolay olacak ama ben o günleri görürmüyüm bilmiyorum 2017 diyolar bitişine :D

Ay süper vallahi ya , yakınlık ve kolay gidiş büyük şans :)
Aslında öyle uzak değil kuzu sıkıntı metro çalışmasının olması evin olduğu bölgede. O sebepten yollar değişti her yer tek bir yola bağlanıyo ve trafik yüzünden süre uzuyo yol. O bittiğinde inanılmaz kolay olacak ama ben o günleri görürmüyüm bilmiyorum 2017 diyolar bitişine :KK70:
Ayyy bayada varmış kuzuuu Allah yardım etsin sana

Back