- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahha çok büyük bişey beklemiyorum işin tuhafı ben hala salondaki fotoğraflarıda gidip almadım hazır çıkardılarHaha beklentiyi yükseltiyor haberi yok
Meraktan daha kuvvetli bir duygumuz yok ki bizim olsun o kadar
ay onu bende merak ediyorum ne yapıyorsa inş güzel yaparBizimki napıyosa bir ay oldu bitmedi
kuzu sende de problem var ama yakışıyormu hemencecik alıp bizimlede paylaş bakimmm :)ahahha çok büyük bişey beklemiyorum işin tuhafı ben hala salondaki fotoğraflarıda gidip almadım hazır çıkardılar
bu hafta alıcaz inşallah kuzu :)ay onu bende merak ediyorum ne yapıyorsa inş güzel yapar
kuzu sende de problem var ama yakışıyormu hemencecik alıp bizimlede paylaş bakimmm :)
Hadi yaaa ne güzel kuzuuu demekki en geç ben çıkıcamBiz artık 6da çıkıyormuşuz
Oo kış uygulaması mı buBiz artık 6da çıkıyormuşuz
Kaçta çıkıyordun kuzu sen. Ama eve geçişin kolaydı herhalde. Ben binbir çile içinde gidip geliyorum bu geç çıkmaktan daha feci sanki yaHadi yaaa ne güzel kuzuuu demekki en geç ben çıkıcam
Kuzu 6.45 gibi kalkıyo servisler işte 6.50 de evdeyimKaçta çıkıyordun kuzu sen. Ama eve geçişin kolaydı herhalde. Ben binbir çile içinde gidip geliyorum bu geç çıkmaktan daha feci sanki ya
öğlene çalış sen olmassaOo kış uygulaması mı bu
Ben de 5 de çıksam keşke hatta 4buçuk
Ayy kolay gidilir de bu kadar da değil haha nasıl olur ya hiç binmesen daha iyi belki deKuzu 6.45 gibi kalkıyo servisler işte 6.50 de evdeyim
Hahah hayır demem tabi amaa...öğlene çalış sen olmassa
Kuzuu arada bi yol var diye uzuyo direk geçiş olsa 2 dak :) ama yürüsem 10-12 dakika işte ayrıca sabahta erken geliyorumm ya ben 7.40ta burdayım oo uzak mı o kadar evAyy kolay gidilir de bu kadar da değil haha nasıl olur ya hiç binmesen daha iyi belki de
Süper valla , of ben de evlenmeden önce 10-15 dk da varıyordum şimdi 45 dk 1 saat oldu ya sinirlerim bozuluyo tam bi çile yolu da
Hahah hayır demem tabi amaa...
Hmmm hangi fotoğrafff@blisss bizim fotoğraf nolduuuu :)
Sanki bi unutmuş havası :)Hmmm hangi fotoğrafff
Ay süper vallahi ya , yakınlık ve kolay gidiş büyük şans :)Kuzuu arada bi yol var diye uzuyo direk geçiş olsa 2 dak :) ama yürüsem 10-12 dakika işte ayrıca sabahta erken geliyorumm ya ben 7.40ta burdayım oo uzak mı o kadar ev
Aman Allahım ne sevimsiz bir cevapHmmm hangi fotoğrafff
Ayyy bayada varmış kuzuuu Allah yardım etsin sanaAy süper vallahi ya , yakınlık ve kolay gidiş büyük şans :)
Aslında öyle uzak değil kuzu sıkıntı metro çalışmasının olması evin olduğu bölgede. O sebepten yollar değişti her yer tek bir yola bağlanıyo ve trafik yüzünden süre uzuyo yol. O bittiğinde inanılmaz kolay olacak ama ben o günleri görürmüyüm bilmiyorum 2017 diyolar bitişine
Ayy Allah korusuuun, hayırdır kuzucuumHer an katil olabiliriimmmm