• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

fotoda bardaklar gözüküyor. bardak yoktu demi hani acaba onunlamı 24 parça oluyordu
Yok ya pasta tabağı yazıyor açıklamada. Bardaklı olarak da satılıyormuş keşke onlardan alsaymışım dedim onu sonradan gördüm tabi :D
hadi yaa :KK70: burda olmalıymışın kuzu muhabbet eksik olmaz
Ay evet ya özlüyorum burayı :D
Ay o pedal ne işe yarıyor acaba :D Ayrıca nerede denenir ki bu valla çok merak ettim şu an :D

bende bundan var canım. marka bumuydu hatırlmaıyorum ama böyle pembesinden. gayette memnunum :)
https://www.google.com.tr/search?q=...h2X3wdo&biw=1600&bih=775#tbm=isch&q=parex+mop
Heh bende de bunun bim versiyonu var mavimsi bi renk 15-20 TL civarıydı baya rahat :D
olurmu kuzuuu olması lazım resimlerde gözküyoduda sanki
Yok ya bendeki resimlerde çukur kase ve servis var, kafam durdu hatırlayamıyorum ilk iş onu arıycam evde :)

Yok ya pasta tabağı yazıyor açıklamada. Bardaklı olarak da satılıyormuş keşke onlardan alsaymışım dedim onu sonradan gördüm tabi :KK70:

Ay evet ya özlüyorum burayı :KK70:

Ay o pedal ne işe yarıyor acaba :KK70: Ayrıca nerede denenir ki bu valla çok merak ettim şu an :KK70:
Pedala basınca dönüyo kuzu sıktırmış oluyo paspası :D :D annemin komşusunda ayy merak ettimde deniim dedim :D

Pedala basınca dönüyo kuzu sıktırmış oluyo paspası :KK70: :KK70: annemin komşusunda ayy merak ettimde deniim dedim :KK70:
Ay kıyma hiç o paraya değmez derim, bime geliyor bunlardan çok daha ucuz ben hiç problem de yaşamadım hem döndür döndür çok eğlenceli :D Silme kısmı için aynı şeyi söyleyemiyorum tabi :D

bu güzel bir haber o vakit :) eşimi kandırdığım vakit almalıyım

Haha fırın için kandırırsın herhalde ya çok zor olmamalı diye umuyorum kuzu :)
Kuzu bundan annemde vardı gerçekten çok rahat ya, ben tam kıyıp bundan alacaktım girdiğim mağazada kalmamıştı sonra aman 25 lira olanın suyumu çıktı pedallı değil döndürmeli olsun dedim onu aldım :D Gerçi annem kendikini vermeyi teklif etti ama taşırken benim alşdığımı indirivermişim arabaya kaldı öyle :D

Haha fırın için kandırırsın herhalde ya çok zor olmamalı diye umuyorum kuzu :)

Kuzu bundan annemde vardı gerçekten çok rahat ya, ben tam kıyıp bundan alacaktım girdiğim mağazada kalmamıştı sonra aman 25 lira olanın suyumu çıktı pedallı değil döndürmeli olsun dedim onu aldım :KK70: Gerçi annem kendikini vermeyi teklif etti ama taşırken benim alşdığımı indirivermişim arabaya kaldı öyle :KK70:

evet canım bendeki pedalsız ama iş görüyor gerek yok okadar vermene 20-25 falan vermiştim ben
herkes memnun ayy bimi bekliyim bari ben :D

Back