• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evlerinin her yeri pink adam içinde oturuyorda başına koyunca mı olmadı:KK70::KK70::KK70:
Hahah kanayan yarası o zaten deme öyle demee. Geçen yeğeni geldi 2,5 yaşında mutfaktaki herşey oyuncak gibi ya kız gördük.e çığlık atıyo aaa bu çok güzeeel diye. Verdim eline baya oynadı onlarla resmen ne güldüm kendime ya :D

Hahah kanayan yarası o zaten deme öyle demee. Geçen yeğeni geldi 2,5 yaşında mutfaktaki herşey oyuncak gibi ya kız gördük.e çığlık atıyo aaa bu çok güzeeel diye. Verdim eline baya oynadı onlarla resmen ne güldüm kendime ya :KK70:
yani bence bunu kınasın haha:KK70::KK70::KK70: çocukcağız kendini barbie evinde sandı ondan o hep:KK70::KK70:
bak sevenlerde var yani

Merhaba bayanlar bende 2015 ağustos geliniyim :KK73: Alışveriş yaptığınız güvenilir siteler var mı? Şık bir kahve takımına ihtiyacım var ama bulamıyorum gördüğünüz bildiğiniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim :KK68:

evlerinin her yeri pink adam içinde oturuyorda başına koyunca mı olmadı:KK70::KK70::KK70:
ay çok güldüm :D
Çokk teşekkür ederimmm, çok mutlu oldum :21:
canım çok beğendim ya :) harika. tam istediğin gibi olmuş çekim çok sevindim senin adına. ayrıca tacınıda çok beğendim sanırım benimkinden değil ama benim asıl isteyip bulamadığımdan :D

ay çok güldüm :KK70:

canım çok beğendim ya :) harika. tam istediğin gibi olmuş çekim çok sevindim senin adına. ayrıca tacınıda çok beğendim sanırım benimkinden değil ama benim asıl isteyip bulamadığımdan :KK70:
evet ya ben pink dedim diye taşladılar orjinal pinkciğim uygulamalı yaptırım uyguladı adama:KK70::KK70:

Back