Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldukk :) Çok fazlaa yazılmış yaahuu ... Çok önemli gelişmeler varmıı ?:)hoşgeldinnn :)
Hoşgeldinn :)helloooo :) ben geldimmm herkeşlere sevgilerrr
Hoşgeldin kuzuu :) Sen de trafik mağdurusun demek , ben de sabah 45 dk minibüs bekleme macerasından sonra trafikle boğuşarak gelmiştim. Okulların açılmasından nefret ettim bugün :))Selam kızlarr geldim ben dee :)
Sabah servisçi sağolsun beni almadan gitti onca süre de beklemiştim. Sonra trafikten adım atamadım bi yere, işe gelemedim.
Nasılsınız moraller nasıl :)
Hoşgeldin kuzu, çok şıkmış kutu. Siteden alışveriş yapmadım ama güvenilir bir imaj vermiştir bana hep nedenseselam kızlar işler çok yoğundu gelemedim
ve bir soru şu siteden alışveriş yapan oldu mu şu kutuyu alacağım da
http://www.ceyyiz.com/Pierre-Cardin-Deri-Sifreli-Tras-Takimi-Kutusu-514,PR-41473.html
hoşbulduk kuşum ben senden çok umutluydum aslında kapıda ödemede varda kutu böyle gelir mi orjinal mı gibi endilerim var kapıda ödersen 17 tl fark var kk ile yok ne yapsam ki pazar günü kremini bakım setlerini diş macunu fırçasını aldımHoşgeldin kuzu, çok şıkmış kutu. Siteden alışveriş yapmadım ama güvenilir bir imaj vermiştir bana hep nedense
Yine de yapana sormak lazım tabii :)))
hoşgeldiiinnn :) ooo baya hareketli bi sabah olmuşSelam kızlarr geldim ben dee :)
Sabah servisçi sağolsun beni almadan gitti onca süre de beklemiştim. Sonra trafikten adım atamadım bi yere, işe gelemedim.
Nasılsınız moraller nasıl :)
Ayy umutlarını söndürmek istemezdim bebiiiş ama alışveriş yapmadığım bir siteyi nasıl da buldun anlamış değilimhoşbulduk kuşum ben senden çok umutluydum aslında kapıda ödemede varda kutu böyle gelir mi orjinal mı gibi endilerim var kapıda ödersen 17 tl fark var kk ile yok ne yapsam ki pazar günü kremini bakım setlerini diş macunu fırçasını aldım
Ayy umutlarını söndürmek istemezdim bebiiiş ama alışveriş yapmadığım bir siteyi nasıl da buldun anlamış değilim
17 tl fark fazla geldi bana ya, havaya giden bir 17 tl hiç sevimli bi düşünce değil curlygirl duymasın bunu
Araştıralım siteyi bakalım. İadesi vardır mutlaka olmazsa kk ile yap beğenemzsen iade edersin ki ben iyi çıkacağını düşünüyorum
Mrs Pink tabikiside boşa giden bir 17 tl olamaz. boşunamı n11den alıyoruz 5 tl inidirim kuponunun peşine düşüyoruz :) çok kınadım seni şuanda zeroglu :) şaka bir yana siteden alışveriş yapmadım. ama böyle bir kutuyu bohça için alıyorsan. bence bir kez daha düşün. sonra koyacak yer bulmaıyorsun kullanmıyorsun bile. ben eşimin malzemelerini koymak için sepet almıştım sade bişi. şimdi onu banyomda kullanıyorum içine havlu koydum. yani ne bilim az parada değil hani iyi düşün :)hoşbulduk kuşum ben senden çok umutluydum aslında kapıda ödemede varda kutu böyle gelir mi orjinal mı gibi endilerim var kapıda ödersen 17 tl fark var kk ile yok ne yapsam ki pazar günü kremini bakım setlerini diş macunu fırçasını aldım
hahaha sesli güldürdün beni canım heleki yaptığım yorum için cuk oturduHaha şimdi curlygirl seni kutuyu almaman için uyarmasında kupayı boşver sen
Evet katılıyorum bencede kutu alma TrpstMrs Pink tabikiside boşa giden bir 17 tl olamaz. boşunamı n11den alıyoruz 5 tl inidirim kuponunun peşine düşüyoruz :) çok kınadım seni şuanda zeroglu :) şaka bir yana siteden alışveriş yapmadım. ama böyle bir kutuyu bohça için alıyorsan. bence bir kez daha düşün. sonra koyacak yer bulmaıyorsun kullanmıyorsun bile. ben eşimin malzemelerini koymak için sepet almıştım sade bişi. şimdi onu banyomda kullanıyorum içine havlu koydum. yani ne bilim az parada değil hani iyi düşün :)
canım düşündüm tabiki ama bana kocaman iki sandık geldi pöfffMrs Pink tabikiside boşa giden bir 17 tl olamaz. boşunamı n11den alıyoruz 5 tl inidirim kuponunun peşine düşüyoruz :) çok kınadım seni şuanda zeroglu :) şaka bir yana siteden alışveriş yapmadım. ama böyle bir kutuyu bohça için alıyorsan. bence bir kez daha düşün. sonra koyacak yer bulmaıyorsun kullanmıyorsun bile. ben eşimin malzemelerini koymak için sepet almıştım sade bişi. şimdi onu banyomda kullanıyorum içine havlu koydum. yani ne bilim az parada değil hani iyi düşün :)
kuzu allahtan sen varsın yoksa napmıştım ben bu yaramaz kızlarlaEvet katılıyorum bencede kutu alma Trpst
ee bak onları nere koyucam derken bir kutu daha çıkartıyorsun başına :)canım düşündüm tabiki ama bana kocaman iki sandık geldi pöfff
onları nereye koyacağım bembeyaz bari beyaz olmayaydı
o yüzden bu kutu alınacak
bende almak istemiyorum annem dedi kutusuz gitmez aman ben almasam o alacak zaten ne yapacağım ben o kutuları sandıkları bilmemEvet katılıyorum bencede kutu alma Trpst
anne yaptırımı hep bunlar tutturdu kutu da kutuee bak onları nere koyucam derken bir kutu daha çıkartıyorsun başına :)
işte öyle gelmiş öyle gidiyor. süslenecek falan filanya . ama klasikleşmiş şeyler olmasına gerek yokki. bohçasınıda valize koymuştuk mesela. o vesile ile valizimizde olmuştu. traş malzemeleri içinde sepet yapmıştık. sen annene bu sepet olayını b,r söyle güzelce süslenecek tabi onada mantıklı gelir heraldebende almak istemiyorum annem dedi kutusuz gitmez aman ben almasam o alacak zaten ne yapacağım ben o kutuları sandıkları bilmem
Mrs Pink tabikiside boşa giden bir 17 tl olamaz. boşunamı n11den alıyoruz 5 tl inidirim kuponunun peşine düşüyoruz :) çok kınadım seni şuanda zeroglu :) şaka bir yana siteden alışveriş yapmadım. ama böyle bir kutuyu bohça için alıyorsan. bence bir kez daha düşün. sonra koyacak yer bulmaıyorsun kullanmıyorsun bile. ben eşimin malzemelerini koymak için sepet almıştım sade bişi. şimdi onu banyomda kullanıyorum içine havlu koydum. yani ne bilim az parada değil hani iyi düşün :)
Hahah teşekkürler biz de bişiler kaptık senden işte kuzuhahaha sesli güldürdün beni canım heleki yaptığım yorum için cuk oturdu