• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah teşekkürler biz de bişiler kaptık senden işte kuzu :KK70: :KK70: :KK70:
Ayrıca senin ne dieyceğini önceden çok iyi biliyorum daaa sen söyleyince daha etkili olacağı için sahneyi sana bıraktım
:D bribirimizi tanıdığımıza sevindim canımcım :D ama eminim bu konuda benimle aynı fikirdesin tecrübe konuşmalı :D

:KK70: bribirimizi tanıdığımıza sevindim canımcım :KK70: ama eminim bu konuda benimle aynı fikirdesin tecrübe konuşmalı :KK70:
Hahah :D Valla kuzu eksinlikle aynı fikirdeyim Trpst Trpst düşün ben bile alma diyorum . Yani hevesini kırmak gibi mi olur diye ses etmediydim ama cidden gereksiz. Çok yer kaplayacak ve öyle bir yer yok yani emin olabilirsin :) Ben sepette değil cocodan fermuarlı bi (makyaj çantasına benzer ama erkekler için olanından :D ) çanta almıştım. İyi ki de öyle yapmışım kutu olsa bir yere kaldırmak durumundaydım onu koyacak yer yok çünkü ciddi ciddi.
O yüzden illa süslü olacaksa sepet iyi fikir yine diyorum ben de

Hahah :KK70: Valla kuzu eksinlikle aynı fikirdeyim Trpst Trpst düşün ben bile alma diyorum . Yani hevesini kırmak gibi mi olur diye ses etmediydim ama cidden gereksiz. Çok yer kaplayacak ve öyle bir yer yok yani emin olabilirsin :) Ben sepette değil cocodan fermuarlı bi (makyaj çantasına benzer ama erkekler için olanından :KK70: ) çanta almıştım. İyi ki de öyle yapmışım kutu olsa bir yere kaldırmak durumundaydım onu koyacak yer yok çünkü ciddi ciddi.
O yüzden illa süslü olacaksa sepet iyi fikir yine diyorum ben de
çantada güzel fikir bak :) oda kullanılabilir yine. böyle işe yarar bişi olmalı. birde işin maddi boyutu var tabi :D +kdv ile 135 tl yemi ne geliyor, olmaz :D

işte öyle gelmiş öyle gidiyor. süslenecek falan filanya . ama klasikleşmiş şeyler olmasına gerek yokki. bohçasınıda valize koymuştuk mesela. o vesile ile valizimizde olmuştu. traş malzemeleri içinde sepet yapmıştık. sen annene bu sepet olayını b,r söyle güzelce süslenecek tabi onada mantıklı gelir heralde
sepeti bende düşündüm doğrusu bakacağım ona da
Mrs Pink Mrs Pink o çantaları biliyorum çanta bana da çok mantıklı geliyor doğrusu

çantada güzel fikir bak :) oda kullanılabilir yine. böyle işe yarar bişi olmalı. birde işin maddi boyutu var tabi :KK70: +kdv ile 135 tl yemi ne geliyor, olmaz :KK70:
Evet tatile giderken herşeyini koyduk içine çok güzel oldu. Böyle lacivertli grili çok da şık bişeydi ve sadece 16 liraya almıştım indirimdeyken :D
sepeti bende düşündüm doğrusu bakacağım ona da
Mrs Pink Mrs Pink o çantaları biliyorum çanta bana da çok mantıklı geliyor doğrusu
Evet kuzu bunları bir değerlendir derim , çok daha mantıklı olur diye düşünüyoruz ailecek bak :D

Evet tatile giderken herşeyini koyduk içine çok güzel oldu. Böyle lacivertli grili çok da şık bişeydi ve sadece 16 liraya almıştım indirimdeyken :KK70:

Evet kuzu bunları bir değerlendir derim , çok daha mantıklı olur diye düşünüyoruz ailecek bak :KK70:
şuandada indirimde kuzu ben bi cococuğuma uğrayım

Evet tatile giderken herşeyini koyduk içine çok güzel oldu. Böyle lacivertli grili çok da şık bişeydi ve sadece 16 liraya almıştım indirimdeyken :KK70:

Evet kuzu bunları bir değerlendir derim , çok daha mantıklı olur diye düşünüyoruz ailecek bak :KK70:
Ailecek :D:D

kuzu allahtan sen varsın yoksa napmıştım ben bu yaramaz kızlarla :KK70:
Anlıyoruz birbirmizi :D
bende almak istemiyorum annem dedi kutusuz gitmez aman ben almasam o alacak zaten ne yapacağım ben o kutuları sandıkları bilmem:KK14:
Kuzu işte güzel bi sepet al onu süsle götür en azından sepeti heryerde kullanabilirsin :)

Haha bir aile değilmiyiz biz burada ayol bak herkes karşı çıktı ben de yapıştırdım topluluk adını :KK70: :KK70:

:KK70: Topikcenek bir aile olduk ya buradaki aileden söz ediyorum beeeen :KK70:
Doğru diyosun kuzum aile olduk tabii
Anlıyoruz birbirmizi :KK70:

Kuzu işte güzel bi sepet al onu süsle götür en azından sepeti heryerde kullanabilirsin :)
oy birliği ile kutu red edildi:KK70::KK70:

Back